Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 11
26octombrie spune:
IMPORTANT! INTREBARE:
hora nu mai suge de peste o luna. totusi, sanii mei inca au lapte, la cea mai mica apasare se vad picaturile cum ies. e normal? si daca da, ce se va intampla mai incolo, cand dispare?? e cazul sa fac ceva??
sunt destul de nedumerita, chiar usor ingrijorata. am incercat sa o pun sa suga again, insa nu face altceva decat sa ma muste si sa rada la mine, am senzatia ca nu mai stie despre ce e vorba!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
mikiion spune:
Dar in Romania la cresa nu e in functie de varsta copilului? Ca aici ,parca, pt un copil mic , 5 copii pt. o educatoare.
Oricum aici e greu cu locurile disponibile. Si cu concediul scurt de maternitate. Mi se termina in aprilie.......Si apoi nu am inca job, ca celalat contract s-a terminat de mult. Asa ca trebuie sa cautam....Si nici nu cred ca ne induram sa dam copilul asa mic la cresa. Cred ca o sa munceasca tata mai mult.....Macar pana la 18 luni. Ca la varsta asta am fost si eu data la cresa. Si m-am adaptat bine.
Si eu am o dilema cu cada. Ca cea mica e pana la 6 luni, si era inclinata si era simplu. Acum trebuie sa incepem in cada mare. Dar am luat un inel cu ventuze. Ceva de genul www.safety1st.com/product.asp?productID=597" target="_blank">asta
dar mai putin sofisticat. E doar inelul. Dar trebuie supravegheat copilul permanet. Ca nu e chiar sigur.
Dar si asa. Mi-e frica sa-l folosesc inca, si mi-e frica sa-l scot de acolo. daca il scap pt. ca e ud?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf
mikiion spune:
luana stii ce ne-a spus o asistenta la un seminar cu alimentatia, la care am participat la dispensar? ca ea avea inca lapte in sani si dupa 2 ani de cand nu mai alapta...... Dar mie mi s-a parut ciudata chestia.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf
Diana79 spune:
mikiion am vazut poza cu blugii super tare....![]()
MI-A LUAT CUMNATA-MEA MINGE PT NICOLE. YUPPIIIIII. Cica era ultima ![]()
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
DianaR spune:
Mihaela, la Vladut am folosit scaunel de baie cam de la 7 luni. I-a placut in el si n-am avut evenimente neplacute. Uite aici si urmatoarea poza. Cand il scoti il apuci de sub umeri si n-ai cum sa-l scapi.
Vladut era la grupa cu copilasi mai mici de la cresa. Si tot erau o gramada la o tanti. Ma gandesc ca la cresele particulare e mai bine.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Roxana Claudia spune:
Diana - super...acum Nicole poate sa se intinda dupa minge cu mare placere...mai ales ca ea poate ![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
LYLY809 spune:
Luana, ai dreptate, Petra e haioasa fara sa faca vreun efort
. Legat de concurs, vroiam sa prelungesc termenul de postare a pozelor, pana la 31 decembrie, deoarece de Craciun si Anul Nou se fac multe poze... astfel se vor gasi si unele haioase, ghiduse, nebunatice... etc. Si votam pana la Sf.Ion!
Pentru ca m-am incapatanat sa ies si azi afara, puiul meu a racit de tot; ii curg mucii garla... vit. C, eferalgan, ser fiziologic, karvol, tot tacamul... sa vedem cum evolueaza. Mi-am facut-o cu mana mea
La noi Mos Nico a venit deja, va aratam mai pe la miezul noptii ce si cum...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Luana, si eu am deja o minibiblioteca pentru Alec
DianaR, frumoasa papusica ta in poz(n)e
Daca-mi permiteti, le voi ura sanatate si toate cele bune si ...hlizite razaciosilor Catalin-Papacescu si Gabriel-Bobocel cu ocazia implinirii a jumatate de anisor
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ILDI25 spune:
Virgi ce de jucarii care mai de care, dar Luana le intrece pe toate.
Cami am vazut pozele si cu gogosica Sofia.
Amonar m-a dat gata Kailan ,cum sta el in picioare ,fiu-mio nici gand c-ar vrea sa se ridice .
Diana r ce ochi frumosi are Timi ,negri si mari ,si cum sta si-n picioare. Daca mai vad multe poze cu copilasi care stau in picioare ,incep sa ma stresez ,daca n-am motive sa-mi fac griji imi caut ![]()
LYLY809 spune:
AM SCAUN NOU DE MASINA
si
ASTA-I PRIMA MEA MASINA! ATENTIE
, INCA N-AM CITIT NOUL COD RUTIER!
DE CE VA MIRATI ATAT CA STAU SI EU IN POPONETZ?
N-AVETI LA CINE VA UITA?![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006