Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

silvi-sanatate multa sa-ti aduk mosul diseara!
mai sunt 20 zile si vine si craciunul,,de abia astept sa fac bradul,anul asta rosu cu argintiu,anul trecut a fost albastru cu auriu,de abia astept sa vad cum reactioneaza dav cand o vedea toate luminitele sclipitoare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

giova ce faci mama,te pregatesti pt maine? faceti petrecere de 11 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Si noi ne pregatim sufleteste de venirea sarbatorilor. Abia astept ! Simt nevoia sa ma gandesc la lucruri frumoase in toata aceasta avalansa de probleme care s-au abatut asupra mea.
Maine in jurul pranzului iau rezultatele exudatelor Oanei. Of !

Azi vreau sa ii fac bucurii cat mai multe.

Noi mai avem o dilema. Habar n-avem unde sa asezam bradul.
La Oana a fost simplu. In primul an avea doar 3 luni la Craciun si nu ne-am stresat cu problema bradului, iar in cel de-al doilea vreau sa va spun ca nu s-a atins de brad. Il admira de la distanta. Oricum bradul l-am luat mai mic si l-am asezat pe o masa ca sa nu ajunga la el. Anul trecut a fost mult prea incantata de brad si nu a atentat in nici un fel la el.
Sa vedem ce-om face anul acesta...
Noi cred ca il impodobim rosu cu auriu.

Moniiii ? Ce faci ????

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi, sanatate multa sa iti puna mosul in ghete
Deabia astept si eu sa vina mosul ..Craciun, sper din tot sufletul sa nu isi traga Dani pomul pe el si sa nu faca ravagii sub el.
Eu l-am facut acum 2 ani albastru complet, anul trecut albastru cu rosu, anul asta albastru cu auriu il fac.
As fi vrut doar auriu dar nu am finatze anul asta sa schimb toate globurile si beteala
Anasol,Dana acuma o sa zica fetele ca avem fitze in cap si iar ne laudam
Si noi avem o problema mare...nu stim unde sa punem bradul.. ar trebui sa ii scot tarcul de aici. Totusi as fi vrut langa mobila ca sa il putem prinde cu sfoara, dar am pus o servanta pe care sta acum Tv si deci...nu se mai poate.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Pe mine Mos Nicolae ma gaseste la cursul de contabilitate de la 16-20 ca nu a vrut sa ne dea liber ca cica mosul vine la noapte
Maine e Sf Nicolae, e ziua lui sora-mea, a lui cumnatu-meu si a nepotelului meu. Maine de la 16 merg la oftamologie sa vad ce naiba am la ochi de am secretii dimineatza

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

bianca-dak si astea mai sunt laude,fiecare face un bradutz,cred io

Mergi la inceput

Bianca, ia vezi tu ca e tot conjuctivita. Ca la fii-mea ! Vremea asta mizerabila a fost favorizanta pentru toti microbii si virusii. Of ! Mergi la oftalmolog neaparat.

In privinta fitzelor, eu voi spune aici tot ceea ce simt.
Nu voi polemiza cu absolut nimeni, indiferent de opiniile care vor aparea. Nu-mi sta in caracter si-apoi tin prea mult la voi toate.
Sigur ca suntem firi diferite, dar eu cred ca trebuie sa fim prietene pentru ca pe toate ne uneste o secta de spiridusi care nu pot decat sa fie motiv de bucurie.

Va pup !

Mergi la inceput

tare frig e afara,dak ar fi dupa mine ,l-as mai scoate pe dav afara la primavara

Mergi la inceput

Anasol, eu abia astept vremea asta geroasa. Prea mult s-a prelungit perioada asta cu moina si ceata care a fost raiul virusilor si microbilor. Astept gerul sa ne inghete nasurile si sa scapam de muci, de tuse, de conjunctivite, de enterocolite si-alte nenorociri dintr-astea.

Mergi la inceput

La noi e vreme frumoasa azi, defapt nu stiu cat e de frig dar vad ca este soare...
Oricum de iesit la amiaza la noi e cam greu ca Dani doarme, si dimineata mi-e lene sincer...
Toata vara am iesit afara dar dupa ora 16, pe la 17 mai exact pana la 20-21 depinde ce chef aveam si eu..
Urasc sa stau in parc, eu ma plimb cu el pe strada, intru prin magazine sa ma holbez la de toate .

Albumul nostru

Mergi la inceput