Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Amaya,nu radem...ca ne abtinem.
Vai ce silueta esti mey.

Madalinutza,bine ai venit.
Da-ne datele tale si te bagam noi in listuta.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Cred ca era de bine,Liudo...

La capitolul mancare azi am spaghetti ca ieri am halit ciorba de perisoare.
Dar sunt deschisa la orice propuneri.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 35+

Mie nu mi-ai facut pofta ca tot ciorba de perisoare am facut. Insa eu mai am si azi, dar maine se termina si mor de oftica: am muncit juma de zi la ea si speram sa ma tina vreo saptamana. Iar pastele abia le-am terminat.

criss 33s cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Daconst, reao...tie iti da mana, aaaa adica burta, sa razi.

Madalinutza, bine-ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Amaya,haha cum zice si daconst,nu radem ca ne abtinem!
pai daca eu mai am nitel si nasc,ca vorba aia ,mai am poate ca 2 saptamani,si am abia 106,tu ce te vaiti ?tu nasti la vara si eu mai in primavara asa Nu vezi ca fetele astea ne-au luat-o inainte??

Madalinutza,bine ai venit!!!
lasa datele si vei fi pe listuta!
UM, DPN ...
sa ai o sarcina usoara in continuare!sper sa iti placa printre noi!

36+

Mergi la inceput

Amaya ,rad si eu...dar nu-i rasul meu.ca as vrea sa fiu si eu slabuta si cu burta,dar cu atatea dulciuri chiar nu merge.

Aelita,parca azi m-a luat cu arsuri...dar e ciudat ca imi trec in functie de cum schimb pozitia corpului.
E nasol cind simti flacarile in gat.

Criss,hai sa-ti arat cu ce le-am omorat pe fete azi:
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12102" target="_blank">aici

Hainute bb ,caruciorul

Dana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Seara buna la burtici!

Cu mandrie va declar ca burta mea are circumferinta 114. Si va rog frumos sa imi dati parola si mie sa va si demonstrez cu poze. Dar sa nu le faceti publice iar va rog, ca ma jenez...

Va pup,

Ivona 36+

Mergi la inceput

Ivona,ai PM.
Acum am vazut ca esti cu o saptamana mai mare...dar esti binevenita pe podium.Sper sa ne tina.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Va sarut, fetelor, si-mi cer iertare ca am disparut atata vreme.

Saptamana trecuta am fost la midwife (moasa, practic) si a zis ca ar trebui sa am burtica un pic mai mare. Eu n-am luat decat vreo 10,5 kg, am 31 de sapt, dar la masuratoare (ca tot vorbeati despre asta) iesea cu vreo saptamana mai putin. In sfarsit, bebelina se misca zdravan, e chiar cam agitata si mai ales noaptea (daca-i bal...) -- si ma duc din nou la control saptamana viitoare si peste inca o sapt la spital unde ar trebui sa am discutia definitorie despre nastere. Primul copil l-am avut prin cezariana (era mare, era invers, doctorita mea pleca din tara cu 3 zile inainte de DPN -- asa ca am zis "scoate-l, nu vreau sa am surprize cu altcineva"), iar acum as vrea sa-l las natural -- mai ales daca vorba vine ca e mai mic si cum stiu ca oricum e orientat cu capul in jos.

Am avut si o "faza" mai "albastra", deh, hormonii -- iar eu cand sunt suparata nu prea vorbesc cu nimeni... Fiecare cu manifestarile lui.

Dar va citesc si ma gandesc la voi si mi-e drag sa va stiu acolo, viitoare mamici!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Dana ca sa pun paie pe foc pot sa spun din experienta ca tortul zebra nu numai ca arata bine dar are un gust..
Nally(Alina) este o foarte buna prietena de-a mea asa ca vorbesc in cunostiinta de cauza
Maine mergem si noi la nenea doctorul,sper sa nu fie decat de bine ca ma incearca si pe mine o stare foarte albastra si macar el sa ne mai invioreze

Adinush 35+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Belle Vue,imi pare rau ca ai neplaceri...daca vrei sa te descarci,noi avem umeri lati toate...deci profita cu incredere.

Adinush,te-ai prins ca-l fac de Craciun...daca rezist pina atunci,
Tu nu te-ai masurat la burtica?ca si tu era marisoara...hai pe podium ca eu tot insist poate gasesc una mai maricica.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 35+

Mergi la inceput