Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 28
wannajo spune:
Maryela, ce bine ca nasti tot la Giulesti. Cand ai dpn-ul? La mine e 9-11 feb, dar pt ca nasc prin cezariana se poate sa fie un pic mai devreme. Eu nasc cu Mirela Ranga.
Fetelor, eu am un stil tare ciudat de a intra in panica...cum mai uit la o lista mai lunga sau cum realizez ca se apropie luna februarie imediat intru in panica... Inainte nu eram asa (ma rog...nu asa exagerata).
Liuda, ai dreptate... lucrurile pot fi aduse si pe parcurs, de catre cei din familie. Daca gandesc asa e mai bine..ma mai linistesc.
pupici
wanna & bebe din burtika
30 w & 4 days
Liuda spune:
la voi e bine ca va lasa cu camasa ta... aici e haos - camasa , oppp ma scuzati, ruptura de la spital - si altceva nimic cu nici un fel de interventie, haine la bb doar cele de externare in rest nimic. Am inteles ca ceva ani in urma au murit copii din cauza la nu stiu ce boala, virus, care se presupunea ca a fost adusa pe haine de la paciente si de atunci e strict. Asa ca mie mi-au usurat bagajul dar asta nu insemna ca nu o sa-mi usureze si buzunarele ca cica e primit sa platesti la infirmiera sa-ti faca rost de o camasa mai buna in cat sa nu-ti fie curul pe afara! Asta e... lasa ca sa nu vina cu mana in fund o sa-mi aduca ce o sa le mai zic ca altfel o sa stau prea linistita pe acolo, ca in concediu!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 4 zile
alinuk spune:
Oana
Parca tu intrebai de alinatxa, am vb azi la tel cu ea si m-a rugat sa va trasnmit ca e oki si ca nu a mai intrat din motive de probleme conexiune la net.
altfel, va pupik pe toate - si daca aflu lucruri interesante la curs diseara, negresit vi le impartasesc (e lectia despre perioada postnatala si despre alaptare)
Alinuk 31+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
Liuda spune:
ma duc sa mai prind un film ceva...
ca unu deja l-am devorat, am venit iar sa vad care e treaba dar nu se lipeste - asa ca inapoi pe canapea !
Va pupic pe buric.
miciurin spune:
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa.
Iese femeia si i-l felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni!
- Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic:
- Incredibil aveti tripleti!!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!!
Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat...
- Ce s-a intamplat? intreaba moasa...
- Eu lucrez la 7up
Je
28+ 
Messa spune:
criss68, super povestea ta! Mai, chiar ca Ligiutza ta e o minune, un dar, un copil aparut ca un miracol! Superb! O sa ai ce sa-i povestesti cand va fi maricica!
dianamizzi, esti o scumpa (si esti si racushor, ca si mine), mercic de incurajari! Dar uite, cand e cate o saptamana din asta in care nu pot sa dorm desi sunt rupta de somn, asa e de aiurea... si cum eu sunt rea de somn, iti dai seama! Aseara, dupa ce am pus in nestire Nazomer din ala cu apa de mare, mi-am bagat picioarele si am badijonat iar nasul cu Bixtonim, asa am avut si eu un pic de liniste sa pot dormi, dar tot m-am trezit din ora in ora amortita si ca sa ma pot intoarce, dupa clasica metoda "sus de pe-o parte - pun'te-n cur - jos pe ailalta parte". Eeee, dar trec ele si zilele astea! De-abia astept sa stea micutza zgatie in patucul ei, eu intr-al meu si fiecare cu burta si picioarele lui, mai nene!
Liudo, ce-ai cu caciula aia? Eu nu port niciodata caciula! daca e foarte frig, am gluga si la paltoane, si la jachete, si la jersee, si la fleece-uri, si la geci...
Vine iarna,
n-am caciula
o sa-mi pun pe cap...
o gluga!
Am rezolvat ghicitoarea
Iar restul, sa va fie rusine, numai la... rima va ganditi! Uite si continuarea:
Daca-i vant, gluga zvarluga
si pe cap
e tot o...
Mirela73, eu lucrez la birou si cate 12 ore... bebelina mea sta in cap de cateva saptamani si nu da semne ca s-ar suci invers, deci... poate nu e neaparat ca cele care stau in fund mult zilnic sa aiba bebeii cu capul in sus.
roandre spune:
quote:
Originally posted by mirela73
Roandre, eu nasc cu Dr. Dumitrescu Ruxandra si tu ai dreptate ca e o problema cu acordul pt. cezariana, de asta spuneam ca acum imi caut un diagnostic ORL sau oftalmo care cere neaparat cezariana. Asta e. Tu cu cine nasti?
ma bucur sa aud ca se intorc bebei la soferitze (eu stau totusi apx. 5-6 ore in masina, nu doar birou-casa).toate fetele
Mirela36+
Eu nasc cu dr Ciulcu Alexandru. Cu el am nascut si prima data si a fost totul super ok!
Spitalul e ok dar asistentele de la bebei sunt tare-tare nesuferite. Oricat le-ai da tot niste acrituri raman!
Utile pt burtici, viitoare mamici
monu spune:
Ana pt candida daca nu te jeneaza dr meu nu recomanda tratament. si eu am si nu iau nimik. iar daca ma jeneaza iau lovenox unguent.
BB2 da din picioare de zici ca e la maraton. poate o avea vreun gand de rasucire cu capul in jos.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Liuda spune:
toata ziua zombi... aiurea... oare sa ma duc acas dar ma plictisesc ca tati vine tarziu ca e plecat-offff, doamne sa scap ca nici culcata, nici in cur, nici in picioare.... vreau libertate si independenta!
Va pupic pe buric.
roandre spune:
Mai fetelor, ce inseamna minunatia de mi-au scris-o astia de la Medicover pe rezultatul de la culturi din col (" Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora microbiana. Se recomanda repetarea recoltarii")? Inseamna ca a iesit negativa analiza (ca nu am strept B) sau ca nu au putut face analiza asta?
Eu tocmai luni merg la dr sa-mi citeasca analizele astea si sa ma lamureasca pt ca eu mi-am prins urechile. De ex, la analiza de secretie printre cele absente si rare apar si celule epiteliale poligonale frecvente. Pe mine astea ma depasesc.
Altceva...voi ati inceput sa pierdeti dopul ala magic? Eu de vreo 2 zile tot gasesc bucati de dop pe tamponul zilnic.
Gabriela_s, trebuie sa aiba acolo trusa. De acolo am cumparat-o acum 2 ani si a fost ok. Dc nu te simti ok sau vrei sa mai mergi la dr vezi ca e si luni de garda.
Utile pt burtici, viitoare mamici

toate fetele