Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 27
Liuda spune:
de ce va stresati fetelor cu bagajul ! Da-l incolo de bagaj ! cat incape intr-o sacosa si basta - restu o sa vi le care tatutii vostri, ca o sa aiba timp,
la mine e super usor!
nu te lasa cu camasa ta de noapte, doar ciorapi, papuci, chiloti.
la copil nu ai voie cu hainele tale - iar o osurare a bagajului, am luat pampersi pentru bb si pentru mine ( eu la ceza zic ca nu e obligatorie vata cu tifon ca doar nu nasc pe acolo - deci ramane intacta). in rest mai ramane farmacia - ce e pe lista si prosop !!! Altceva daca imi arde - o sa-mi aduca separat !
bine mai sant marunte, incarcatoare, servetele o crema, dar astea le stiti si voi pasta, perie dinti... astea nu le pun la socoteala ca sant clare din start
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 4 zile
Maryela spune:
Buna fetele!
Wannajo si eu tot la Giulesti o sa nasc cu Cezara Bucur!
Bine ca mai e cineva care o sa nasca tot acolo..;)Eu bagajul de spital am inceput sa-l incropesc.Pentru acasa , pentru bebe n-am cumparat mai nimic....Am primit cate ceva si cat o sa fiu eu in spital o sa se duca sotul sa cumpere ....
Aelita speram ca esti bine!
34+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by Liuda
am plecat sa ma intind un pic...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 4 zile
asa, asa, frumos iti shade sa ne faci in ciuda!
29+
Helenutza23 spune:
Maryela stiu ca Lili avea niste linkuri cu necesar pt bb (la spital si acasa) si pt mami. vezi la un mesaj postat de ea ca acolo apar linkurile, la semnatura ei.
29+
marinar spune:
bai liuda esti fenomenala...
aiska mai vrem cuvintele... asa de amuzament
diana daca bb e mai mic cu cel putin 3 saptamani, atunci se pun semne de intrebare. pana atunci stai linistita, sunt sigura ca bb o sa fie ok. si aici la noi a avut o mamica bb mai micut cu 2 sapt si intr-o luna a recuperat, ba chiar era cu cateva zile mai mare. ai grija de tine.
Aelita ne tine pe jar? poate fata mai termina o rochita si noi facem tot felul de supozitii.
cata si eu merg maine sau luni sa fac cultura de col. am mai facut pana acum de 2 ori si nu au fost probleme, sper s anu am nici acum ca sa nu bat vreo asistenta.
Marina
33+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
Maryela spune:
Helenutza23 multumesc frumos!
Asa o lista am eu dar mai trebuia completata...Cu mobilizatul asta e mai greu, ca in ultimul timp am fost intr-o dispozitie albastra albastra..o fi vremea asta de vina..![]()
V-am pupat tare!
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
oana_bucur spune:
Gigi rapidul scrie pe mine...am facut dusul cu relaxare, ne-am cremuit, epilat cu aparatul pe picioare, bigudat si machiat. Acum ne imbracam si o luam tiptil spre maternitate.
Liuda citesc de bagajul tau si ma gandesc ca am deja o geanta plina si inca de umplut una langa...si mai am cateva flecushtetze de adaugat. Oricum vad ca sunt diferente intre maternitatile din diferite orase...aici chiar iti recomanda sa vii cu hainele bebelului, printre altele. Recunosc ca dupa ultima spitalizare cand am adus de acasa tot ce aveam nevoie treptat (inclusiv asternuturi) prefer acum sa merg direct pregatita ptr ce-mi poate trebui in prima zi si noapte.
O sa vad acolo daca ma pun sa indes totul in pungi cum imi spusesera data trecuta la spitalizare.
Gata...imbracarea 'lefantzelului
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
32+ 
gabriela_s spune:
buna dimineata fetelor!
va anunt ca si eu am dormit porceste pana la 10 :45...dupa care plina de energie am bagat o tura de curatenie prin casa
ma binedispune ceata de afara
pe ziua de azi sunt multumita ca mi-au iesit analizele bine ,si sangele si pipi.
roandre,inca nu am reusit sa imi procur trusa ,la farmacia de la municipal inchide la ora 18:00,dar maine are "consortul" zi scurta si trece pe acolo
sper sa gaeasca si modelul acela despre care mi-a zis dl dr.
adinush
mama ce bufle ai acolo la burtica!sa ne apucam deja sa iti facem galerie?
mai avem putin,brrrrrrrrr...ce clisma sa imi mai faca aia in spital,ca fac pe mine de frica ,nu mai e nevoie de clisma![]()
va pup 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
36+ 
Helenutza23 spune:
hai ca am facut si eu o lista cu necesar pt bb, inspirata si de pe la fete si din ce mai stiu si eu. poate e una minimala dar atat am putut sa dau din mine. mai adaugati, comentati, ca astept idei si de la voi.
-Patutz (eu il iau din lemn)
-Saltea de patutz
-Lenjerie de patutz
-Aparatoare de patutz
-Dulapior
-Comoda
-Saltelutza de infasat
-Caditza
-Carutz
-Cantar (75% da...nu e sigur, ma gandesc)
-2,3 Prosoape cu gluga pt baitza
-2,3 Prosoape
-Scutece finet
-2 Paturici
-Sapun bb
-Sampon bb
-Betisoare de urechi pt bb
-Pompitza mucisori (sper sa nu o folosim!)
-Forfecutza (unghiera)
-Ulei masaj
-Biberoane
-Tetine (o sa iau vreo 2, 3 de la mai multe firme ca sa vad care ii place)
-Perie de spalat biberoane
-Perie + piepten (o sa iau o trusa din aia de la chico care are perie cu par natural si moale)
-Ser fiziologic
-Bephanten crema
-Servetele umede pt bb
-Pampersi
-Ceai anticolici
-Comprese sterile (din alea de pansament, tifon)
-Termometru bb
-Supozitoare cu glicerina pt bb
-Tampoane sani (asta pt mine!)
Nu am scris nimik de hainutze....la alea ne orientam la fatza locului.
29+