Vine barza? (32)
Raspunsuri - Pagina 18
Happiness_4_us spune:
Mai Bubuleana, tu te joci cu inima mea?
Mi-a sarit sufletul cand am citit ca s-a pozitivat, pe urma vad un Z19, nu mai nteleg nimic. Cred ca e prea devreme totusi! Oricum iti tin pumnii si sunt alaturi de tine!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
ancadragoman spune:
Bubule suntem alaturi de tine...avem nevoie de o veste buna...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
turturica spune:
bubuleana, doamne ajuta, iti tin pumnii. De ce nu incerci un clearblue? Am inteles ca astea sint cele mai potrivite. Tu cind ai avut ovulatia? Nu e prea devreme totusi pentru test? Si eu numar ca si tine, dar mi-e frica sa incerc un test, mai ales ca n-am dureri de sini sau alte semne. Tu ai ceva simptome? Tine-ne la curent
bubuleana spune:
olivia, nana, turturica, anca: va multumesc din suflet fetelor
intr-adevar Z19 e ffffffff devreme dar am zis ca nu ma costa nimic sa fac un test pt ca am avut toate semnele ovulatiei prin Z7-Z9
In plus am avut niste simptome fff ciudate cu dureri de sani si de burta incepand din Z12. Acum s-au dus toate semnele si sunt sigura ca nu e bebe si ca testul femina a dat gres.
Multumesc oricum
bubuleana
turturica spune:
bubuleana, eu zic sa mai astepti citeva zile, iar dupa cele citeva zile sa incerci un clearblue. Mi se pare cel mai bun calitativ.
Totusi, daca primul test s-a pozitivat asa de repede e de bine. Poate ca cel de-al doilea nu a fost asa de bun calitativ si nu poate detecta inca sarcina.
Mai asteapta un pic. Numai un pic
Happiness_4_us spune:
Bubule, nu te descuraja ca o sa vezi ca va fi bine! Eu presimt asta. Nu e nimic rau ca ai fost nerabdatoare, eu te inteleg perfect ca si eu mi-am facut test mult mai devreme decat trebuia. Asa ca da-i inainte si spera, ai tot dreptul!
Te pup.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Roxali spune:
Rox gandeste dupa la bb, adik dupa ce faci dragoste aseazate pe burtic...
Nana imi pare rau ca ti-au sosit uratii...m-am distrat pe seama "comoditatii" irlandezilor iti dai seama daca am lasa noi in Ro incaltamintea la usa...
Ali
Laura Ioana spune:
Bubuleeee, Doamne ajuta, Bubule! Iti tin pumnii stransi, stransi sa iasa foarte pozitiv testul si peste 1 sapt
Poze Laura
printze spune:
Neata iubitele!
Bubuleana mai asteapta cateva zile si repeta testul. Sa dea Doamne Doamne sa fie un bebic frumos in burtica!
Si eu sunt in Z 23 si astept cu nerabdare duminica sa fac un test. Mi l-am cumparat deja, ma mananca mana sa-l fac dar mi-e teama de un rezultat negativ. Asa ca mai bine mai astept un pic. Sanii ma dor in continuare.
Va pup si spor in toate!
printze
"Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata."