Vine barza? (32)
Raspunsuri - Pagina 17
Olivia26 spune:
Nana, iesi din butoi, ca dam bataitza la fata! Pai se poate?! Da-i incolo de rusi ca noi suntem mai puternice decat ei si le aratam noi lor, daca nu luna asta, luna viitoare Sa vezi tu ce tzeapa le tragem acusi, de 9 luni
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
Happiness_4_us spune:
Printze, Olivia, fetele! Sunteti tare dulci si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
printze spune:
Fetelor am uitata sa va intreb. Clear Blue are 2 teste in pachet? Nu de alta dar tre sa stiu cand fac aprovizionarea cate sa-mi iau.
printze
"Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata."
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by printze
Fetelor am uitata sa va intreb. Clear Blue are 2 teste in pachet? Nu de alta dar tre sa stiu cand fac aprovizionarea cate sa-mi iau.
printze
La care teste te referi, la cele de ovulatie sau cele de sarcina?
Cele de sarcina sunt pachete cu 1 sau 2 teste iar cele de ovulatie eu am vazut aici cu 5 sau 7, iar cele cu 7 au si dispozitiv digital in care se intorduce testul de ovulatie.
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
juliada spune:
pup fetele si sa fiti iubite
Tocmai azi am si eu un test aproape pozitiv,z 15, daca maine iese negativ,inseamna ca a fost pozitiv
Cam de ieri a inceput si semnele de ovulatie si se apre ca vine,
cam tarziu cred,dar am numarat si zilele cu pete care au fost 2-3
Va doresc multa, multa, incredere si totul fa fi bine, eu asa cred...
offf,
si increderea ar trebui sa nu fie cu offff,....si sa fie cu,.........bucurie si iubire
bat campii, hehe
numai bine
printze spune:
Da, Nana de testele de sarcina ma interesam. Sper sa mai am motive sa-mi fac unul duminica dimineata, pana atunci nu vreau sa risc. Atunci as fi in Z 28.
Eu nu am mai facut niciodata test Clear Blue, de obicei imi luam din cele mai ieftine ca si asa stricam o groaza.
Pupici si ai grija de tine!
printze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by printze
Da, Nana de testele de sarcina ma interesam. Sper sa mai am motive sa-mi fac unul duminica dimineata, pana atunci nu vreau sa risc. Atunci as fi in Z 28.
Eu nu am mai facut niciodata test Clear Blue, de obicei imi luam din cele mai ieftine ca si asa stricam o groaza.
Pupici si ai grija de tine!
printze
Eu mi-am luat Clear Blue pentru ca toata lumea le-a recomandat cu caldura si ptr ca am citit despre ele ca pot detecta sarcina inainte cu 4 zile de ziua in care ar trebui sa vina uratzii.
Iti tin pumnii sa fie cu +, caci asa sunt cele de aici cu + si -!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Olivia26 spune:
Heeeeeei, fetelor, pai ce faceti, lasati barza sa fuga?!
Haideti cu vesti buneeee
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
bubuleana spune:
vin eu cu ceva vesti dar nu foarte bune dar nici rele, as putea spune neconcludente
am facut ieri dimineata (Z19) un test femina care s-a pozitivat instantaneu in cateva secunde, adica a aparut a doua liniuta roz dar ff subtire. Am mai facut si-un test barza negativ. asa ca...nu stiu cum stau...
bubuleana
Olivia26 spune:
Vai, bubuleana, cand am citit ce-ai scris parca m-a trecut un fior de bucurie. Inca nu te felicit, astept si tin pumnii, ma din tot sufletul sa ai un rezultat sigur.
------------------------
Noi
Numaratoare