Vine barza? (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
Nana: cine e bubu la voi? samburelu din burtik?? La noi bubu e sotiorul meu iar la viitorul samburel ii spunem bubuletz
bubuleana
Da, la noi Bubu e , bubulana este finutza noastra de 5 luni si de la ea i-am zis lui asa.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Nana ti-ai mai revenit din suparare? Tii minte ca in luna in care am ramas am facut test in Z27 si a iesit negativ? Asa ca...mai ai timp, ai rabdare
Doamne, Laura, sper sa fie si la mine asa si sa nu apara uratii.
Incerc sa ma mai linistesc si sa nu ma mai gandesc insa mi-e tare greu. Abia astept sa vina weekendul, ca o sa am ocupatie, mai avem cadouri de cumparat si sper sa nu am timp de gandit la
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
bibyrox spune:
Mai fetelor da' nu exista si alte trucuri minune prin care poti afla daca esti ? de prin carticica lu' bunica? Asa mi s-a nazarit mie acum sa aflu! Ca doar pe vremea bunicilor nu existau teste de sarcina si e imposibil sa nu fi avut ei vreun secret...
Nu va luati dupa mine.. Aberez din lipsa de ocupatie
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
printze spune:
Si eu asa stiu ca durerile de sani apar cel mai rapid. Toate celelalte ni le imaginam doar, in speranta noastra de a fi cat mai curand. Chiar ma dor sanii, parca un pic diferit ca atunci cand vin uratii, ceea ce ma bucura, ca uratii nu au cum sa vina atat de repede totusi. Da Doamne sa fie !
Biby si mie mi-ar placea sa gasim niste soluti babesti salvatoare. Parca citisem pe forum pe undeva chestia aia cu muchia mesei, nu mai retin exact.
Asteptare usoara tuturor si teste cu II!
printze
Happiness_4_us spune:
Mai, Biby, mare adevar graiesti. Eu sunt convinsa ca nici nu e stresau sa faca copii. Ramneau insarcinate si gata.
Pe mine inca ma intriga ca sunt femei care nu-si doresc copii si raman insarcinate iar noi care ne dorim cu disperare unul, ne chinuim si ne facem atatea ganduri negre. Uite ca m-a apucat si pe mine aberatia, sigur tot din lipsa de ocupatie.
Pupici
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
bibyrox spune:
Printze da daaaa si eu citisem "trucul" cu masa.. dar nu mai stiu sigur cum era. Sa te asezi cu burtica (pana la buric) pe muchia unei mese si daca nu simti pulsul inseamna ca e BB. Parca asa era...
Nana lasa-le pe fetele alea! Gandeste-te la tine si gata! Nu-ti mai face ganduri rele! Eu am o prietena foarte buna care a ramas insarcinata si tocmai a facut un avort. Pentru ca nu sunt casatoriti.. pentru ca.. sunt multe altele. Nu ma intereseaza! A fost decizia ei! Tot prietena mea ramane indiferent!
Hai mai bine sa gasim solutii babesti si sa le postam aici! Vreti????
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
printze spune:
Biby mie nu-mi este clar. Care puls sa-l simt? Poate oi fi mai grea de cap da chiar nu pricep!
Totusi o sa incerc. Ca de ce nu face omul ca sa afle mai devreme ce se ascunde in burtica?
printze
printze spune:
Fetelor eu nu stiu ce sa mai cred.
Vad ca cum am iarasi o secretie albicioasa abundenta. E semn rau sau bun? Sau poate abia acum ovulez si nu mi-am dat eu seama corect?
Oricum eu zic ca secretiile de acum nu seamana cu albusul de ou.
Pupici si cum eu nu am net acasa va doresc un wekend reusit si va tin pumnii tuturor!
printze
"Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata."
bibyrox spune:
Hai mai fetelor... chiar asa??? pe pagina 3?? Pai se poate?
Eu azi sunt Z9 si n-am avut cand sa ma duc sa-mi iau teste de ovulatie... Dar in seara asta sigur imi iau! Aveti idee daca le pot face si seara?? Sau trebuie musai dupa-amiaza?
Nana tu ce faci??? Cum e???
Printze e posibil sa fi ovulat! Sper ca ai prestat oricum da???
Pupici
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine.
Eu azi as fi Z28, parca simt ca mi-au venit uratzii, incerc sa-mi fac curaj sa ajung la toilet s averific. M-am lovit la degetul mare d ela piciorul stang si abia merg. Trebuie sa stau desculta, noroc ca islandezii peste tot, la birou, la scoala, clinici, etc, stau numai in sosete. Pare ciudat, dar asa este. Iata ca acum m-am descaltat si eu, Doamne si ce bine e!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!