Vine barza? (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, vin si eu aici, o sa credeti ca sunt nebuna pt ca nu sunt decat Z17 dar am eu o MARE presimtire, un feeling ca e ceva acolo...sper ca nu am luat-o razna chiar asa
maine fac un test

oricum eu cred ca e posibil sa fi ovulat fff devreme pt ca in timpul CM-ului aveam dureri si intepaturi ca la ovulatie, in plus din Z12 am avut incontinuu dureri de burtik si dureri in "centrul" sanilor...nu stiu cum sa ma exprim dar daca imi ating mameloanele ma dor de innebunesc. Eu imi cunosc fff bine corpul dupa atata timp de urmarit semne, etc si asa ceva n-am mai avut niciodata. In plus am avut albus de ovulatie in Z7,Z8, Z9 iar de-atunci uscat total pana ieri cand am avut o scurgere alba groasa. Indraznesc sa mai sper, dar parca nu-mi vine a crede ca e chiar posibil si la mine dupa atatea sperante soldate de fiecare data cu dezamagiri crunte ...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Bubule pai sa-ti vina a crede!!!! Totusi Z17 nu e prea devreme pt test??? Oricum te stiu eu pe tine: daca ti s-au pus piticii il faci sigur!!! Asa ca iti tin pumnii si abia astept ziua de maine!! te rog mult lasa-mi un mesaj pe mess ca nu stiu daca o sa pot intra pe forum maine!

Mai fetelor... de la ce oare ma dor sanii asa rau??? Ma dor cam din Z6 luna trecuta! Cred ca tre sa merg la un doctor neaparat!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Biby cred ca trebuie sa mergi la dr ptr ca nu sunt normale durerile.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Biby mai bag si io cate-un oki pe aici, dar am asa o leneeee!!! Marti merg la Bucaleeee!!!! Am mari sperante.

Nana ti-ai mai revenit din suparare? Tii minte ca in luna in care am ramas am facut test in Z27 si a iesit negativ? Asa ca...mai ai timp, ai rabdare

Cum ziceam, marti merg la bucuresti, sunt programata la 15,20 la ginecologie la medlife. Miercuri sunt programata la marinescu si am asa niste emotii....Trebuie sa ma duc la el cu o lista de intrebari, ca altfel ma pierd de emotie

Ancutzule tin pumnii sa fie cu okishori luna asta.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

biby: daca e bebe, testul se pozitiveaza si la 10 zile de la ovulatie si eu maine as fi Z18, intr-adevar e putin cam devreme dar nu foarte avand in vedere ca e posibil sa fi ovulat in jur de Z7-9
daca te dor sanii insuportabil ar trebui sa mergi la dr. Ai grija de tine

Laurici: ce mai faci iubita?

Nana: cine e bubu la voi? samburelu din burtik?? La noi bubu e sotiorul meu iar la viitorul samburel ii spunem bubuletz

bubuleana

Mergi la inceput

Laurici multumesc si iti tin si eu pumnii ptr cand mergi la dr.
Pupicei

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Fetelor, luna asta ma altur si eu voua. Astept cu nerabdare barza. Sunt in Z19, nu am cine stie ce simptome.
Ovulatia a fost in Z15 (am avut usoare dureri de ovare si mucusul persista deja de 2 zile).
Astazi observ ca au inceput sa ma doara sanii in partea de sus. A, si am o pofta de dulce teribila. As manca ceva dulce non-stop.
Ce spuneti am vreo sansa?

Va tin pumnii la toate!

printze

Mergi la inceput

Printze de ce sa nu ai sanse?
Binenteles ca ai......

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Anca multumesc de incurajare.
Dar la eco in urma cu vreo 3 saptamni mi s-a spus ca am ovare cu aspect micropolichistic, deci voi obtine mai greu sarcina.
Eu totusi sper sa-l pot contrazice pe domnu doctor chiar din prima luna..
Apropo semnele de sarcina se instaleaza asa repede (asta e a 5 zi de la presupusa conceptie)?

Pupici.

printze

Mergi la inceput

Singurele semne pe care poti sa le ai asa devreme sunt durerile de sani.Eu asa stiu.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput