catalog Yves Rocher
Raspunsuri - Pagina 2
acina spune:
Ariel sarumana pt nr de tel, mi-am comandat si eu catalogul.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
madau spune:
Am comandat si eu de la ei gelul de dus si apa de toaleta The Vert, miros demential, rimelul ptr volum pe care l-am mai avut adus cadou de la cineva, si am primit cadou ceasul si inelul pe care le promit in borsura (nu-s cine stie ce..ceasul e dragut insa), un set de mostre cu toate parfumurile lor si un ditai tubul cu crema ptr corp (de la care intamplator aveam si parfumul corespunzator). Io-s multumita de produsele lor, sunt foarte bune.
Acum 1 sapt am mai facut o comanda, sper sa nu ma dezamageasca.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Lorenza spune:
Si la numarul mai sus mentionat se poate face comanda catalogului sau altul e algoritmul?
Adrianai spune:
La numarul de telefon se face comanda si de catalog si de produse.
Coletele pentru fiecare se fac in Franta iar acum sunt foarte aglomerati. In general dureaza 3 saptamani dar acum poate dura o luna poate chiar mai mult.
La catalogul cu oferta de 1+1 gratuit se urmeaza bonul de comanda, deci doar 3 produse 1+1, restul cu reducere de 25%.
ad_rianna spune:
eu am primit un colet cu produse de la quelle si era inauntru un fascicol de 4 pagini cu produse ives rocher. doar atat e catalogul sau e mai mare? ca l-as comanda si eu daca cointine mai multe produse.
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Vin Sarbatorile!
nushulica spune:
am comandat si eu acum catalogul si mi-a zis ca il voi primi in cel mai scurt timp posibiloare cat inseamna asta?si platesc pentru catalog sau doar taxele postale?
INGRID
acina spune:
si mie tot in cel mai scurt timp posibil mi-au zis ca il primesc , dar de paltit mi-au spus ca nu trebuie sa platesc nimic.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
mada taba spune:
Tot citesc de cateva zile ce mai scrieti voi despre firma asta de cosmetice si acum, gata, mi-am comandat si eu ctalogul.
Si eu folosesc produsele lor. In ultimul timp chiar, am cumparat diverse de aici pentru cadouri.