Clipe din trairile sufletelor noastre... (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Neatza gaska,
ma bag si eu repede la cafelutza! mmmmmmmmmm

Ameera...yupiiiiiii! Si eu tot cu Dr. Anca o sa nasc! Te rooooog, spune-mi tpt ce poti despre asta. Ai mess? Sa inteleg k ai facut cezariana, nu? K dr. Anca cam asta face si ...de aia sint la el, sincera sa fiu. Oricum e un dr. super si bun chirurg din cite am auzit. E si de treaba...sper sa vina dak ma apuca nasterea mai devreme. Cum e anestezistul? Cit ai dat...? etc etc ...am o mie de intrebari...

Cit despre starea mea "super placuta"... Se poate k eu sa nu suport kilogramele prea bine. Oricum, de la 60 cm in talie am ajuns la 106...si asta doar pina in sapt 30! Din spate nu se vede k sint gravida, nu se vede burta deloc pt k inca am ceea ce se poate numi mijloc dar...cind ma intorc......Am 36 cm de mijloc iar in fata restul de 70cm de ...burtoi! Asa k...cred k de aia de abia il duc...si inca mai am doua luni... nici nu vreau sa ma gindesc k o sa fac 1m sau 1m si ceva...de burta numai in fatza!

Alex, o mica listutza ar fi binevenita ...k sa ne orientam citi/e sintem si cam care ar fi datele de nevoi. In ianuarie eu nu am nevoie...poate febr sau asa ceva ...asa k o propun pe Brenda pt locul de ian sau kiar mai devreme ...stiu k i-ar prinde tare bine. Suma de 50 RON e ok ...bineinteles, se poate si mai mult se poate si mai putin....aici ramine iar sa votati.

pup mult,


Marce 29+

Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Buna dimineata!

Marce, ca sa vezi cum ne-am nimerit! Am si mess, iti trimit PM cu ID-ul meu, insa nu cred sa te pot ajuta prea mult in privinta asta. Eu am aflat abia dupa luni bune ca Anca are obiceiul cu cezarienele, si am fost chiar dezamagita. Insa pentru ca la mine s-a intamplat cum s-a intamplat, brusc, am nascut natural pana la urma, dar a venit si m-a asistat la nastere. De dat, am dat destul de putin, din nou din cauza ca s-a intamplat asa brusc, si efectiv nu aveam cum sa fac rost de mai mult. Si doar lui, in rest nu am dat nimic altcuiva, pentru ca eu de felul meu sunt foarte revoltata pe politica asta a spagilor. Nu zic, daca ai de unde si vrei sa-ti exprimi in felul asta recunostinta, foarte frumos... dar la noi e de-e dreptul o obligatie. Medicul a venit de-acasa sa ma asiste, intr-adevar, dar restul, asistente, moase, si ce mai erau pe acolo erau in timpul serviciului, nu mi se pare normal sa le dau eu ceva ca sa faca o munca pentru care sunt oricum platiti - mult, putin, asta nu mai e problema mea. Si eu am un salariu de mizerie, ar insemna deci sa ma pun la catedra si sa nu incep cursul pana nu cotizeaza fiecare student, nu? Nah, ca m-am ambalat si am divagat. Oricum, daca pot totusi sa te ajut cu ceva, cu cea mai mare placere.

Alex, foarte bine te-ai gandit cu ordinea de pe lista. Eu sunt de acord.

Ameera si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ameera,daca e s-o luam din punctul asta de vedere,ai mare dreptate.Si,chiar si venind de acasa,este platit sa faca asta.Intra in riscurile meseriei lui venitul de acasa.
Din pacate,traim intr-o tara unde nu stiu cind si daca se va scapa de asta.Si,evident,fiecare roman,se intreaba "de ce sa porneasca de la mine chestia asta?" este una din grelele mosteniri lasate de regimul comunist,mostenire care din pacate are mari ecorusi in timp.
Pina si infirmierele,sint atit de pline de importanta cind ajungi acolo,"pe teritoriul lor",de zici ca-s cel putini doctori docenti.
Nu mai vorbim de faptul ca un om bolnav,care are nevoie de liniste,de incurajari,de o atmosfera blinda in jurul lui,numai de asta nu are parte.
In fine,Marce stie mai bine cam cum e cu spitalele.....

Marce,afli "pretul" acolo,intr-o ora n-ai ce face,asa ca....nu-ti mai face probleme,important este sa fiti bine amandoua.
Multumesc ca m-ai propus pe mine.Dar eu zic ca tot cu tragere la soerti e mai bine,ca sa nu se iste nici discutii,nici nemultumiri...

Alex,ce zici?
Voi,ceilalti,ce ziceti?
In primul rind sa spuna toata lumea daca este de acord,nu? Ca sa stim pe ce ne bazam.

P.S.Ameera,unde predai?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Brenda, iarasi ma omori.... ce bine arata si cafeaua si briosele; eu sint un exemplar tare ciudat care bea cafea doar daca e facuta... deci la job am baut cafea, dar acasa nu beau.... decat daca ma duc in vecini si au ei facuta....
Marce, o sa-ti povestesc si eu despre cezariana... mie nu imi este teama, dar eu sint trecuta prin multe operatii.... asa ca sint obisnuita.... O sa fie totul bine..... stai linistita...
Cu taxiul voi merge si eu marti dimineatza... parca vad ca ma duc mai inainte la gara sa-mi pescuiesc familia, sa-i duc la mine acasa si de acolo la clinica...
Alex, e buna ideea cu lista, dar poate e altcineva care are nevoie mai mult decat mine.. eu pana la urma, am tot primit felurite lucruri de la colegi si prieteni... nu stiu, ma gandesc sa nu fie altcineva care sa aiba mai multa nevoie. In rest, sint de acord...
Toata lumea se gandeste la revelion.. Noi vom fi acasa impreuna cu cea mai buna prietena din Bucuresti.... un revelion tare linistit fatza de cel de anul trecut pe care l-am petrecut in tren (spre Maramures)...
Eliza, pe unde ai disparut?
Va pupicesc si ma duc sa-mi pregatesc incetul cu incetul bagajul de spital.
O zi frumoasa in continuare
Yagmur 38 + bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Prezent, prezent :-)
Ce coincidenta, si eu am nascut tot cu Anca, tot la Municipal, tot cezariana. Despre cat am dat acum 2 ani, mai bine pe PM sau messenger . Oricum, ideea e ca a venit pentru mine la spital la 2 noaptea desi ma avertizase ca nu o sa vina noaptea daca ma apuca nasterea.

Cu banutii, pe mine nu ma bagati in lista please.. Ideea este ca mie mi se pare ca daca amesteci banii cu prietenia este rost de dispute pe viitor si mi-ar parea tare rau. Nu mi-o luati in nume de rau please, doar ca am niste experiente cam amare cu banii

De Revelion nu am nici un plan, habar n-am ce-o sa fac. Probabil voi face acasa la vreun prieten :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eliza,daca sint niste amanunte exacte stabilite din timp,nu ar avea de ce sa iasa discutii....dar daca asta e viziunea ta,eu ti-o respect!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

De obicei nu beau cafea, mai iau 3 in 1 la plicuri, ca e slaba, desi are o gramada de E-uri. La mine in casa nu exista cafea, nici macar pentru musafiri . Desi am noroc ca toata lumea care intra la mine in casa (nu multa), nu bea cafea si nu fumeaza (in afara de mama ). Cu prajiturile nici atat, nu sunt amatoare, daca veniti la mine in vizita, aduceti mai bine un borcan de acrituri !.

Marce, imi pare rau ca nu-ti e bine, eu in ultima luna ma simteam greoaie si nu mai puteam respira daca stateam culcata pe spate...

Ameera, nu-ti spun cum am fost eu tratata de catre asistenta cu care am nascut (normal), pentru ca nu apucasem sa-i dau nimic, am avut un travaliu lung si dureros, sotul era la serviciu (de noapte) si numai de bagat bani in buzunar nu-mi ardea. I-am dat in schimb dupa aceea si s-o vezi cum venea in salon sa ma intrebe cum ma simt si ce face copilul!

Yagmur, ai parte de niste colegi pe cinste! Pai cati dintre colegii nostri ne-ar face asa daruri pentru bebe? Te cred si eu ca abia astepti sa-l tii pe Luca in brate! Cand iti vei mai reveni sa ne pui poze neaparat si sa ne povestesti cum a fost. Nastere usoara de tot!

Gabi, ai fost o norocoasa cu nasterile, daca zici ca a fost usor! Eu nici nu vreau sa-mi aduc aminte, imi pare rau ca n-am cerut cezariana. Eu cred ca de acum inainte ar trebui sa sarbatoresti data pronuntarii divortului !

Alex, sunt de acord si eu cu "roata", cu suma de 50 lei, ca sa intelegem ceva. In ceea ce priveste cine, cum beneficiaza de suma, cred ca e ok o tragere la sorti, ca poate avem 3-4 persoane cu copii nascuti in aceeasi luna si nu vom sti pe cine sa alegem. Nici mie nu-mi plac discutiile pe tema banilor, mai ales cu prietenii. N-am avut parte de asa ceva si sper sa nu am nici de-acum incolo. In schimb, am avut probleme cu cine mi-a fost mai apropiat (ex-sotul).

Brenda, ia intrati un pic in ei, mama lor de detinuti, ce tot atatea revolte si drepturi? Dar cetatenii care au avut de patimit din cauza lor, chiar nu sunt razbunati in nici un fel?
Hai ca te astept cu vesti bune!

Ril, nu stiu ce sa zic cu Revelionul, eu il fac acasa, cu niste prietene . V-as chema cu drag la mine, pentru petrecere ne-am descurca cu spatiul, insa cu cazarea de dupa stau mai prost.


Diana si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Eliza, as vrea id-ul tau de mess, please. Da-mi-l pe PM sau trimite-mi tu un IM k eu sint online destul timp. Ma nedumereste de ce amindoua ati ajuns sa nasteti aproape fara dr. Stiam k totusi cezarienele sint programate dinainte...mai ales la Anca, unde se cam stie clar k pe asta se merge. Cred k ii maninc ficatzii dak ma lasa de izbeliste!

Yagmur, nu mi-e frica de cezariana deloc. Vroiam doar sa stiu amanunte despre echipa dr. Anca si in special, despre anestezistul lui (presupun k lucreaza cu acelasi de fiecare data) si totodata, impresii despre spital.

Despre "spaga" ...hmmmmm....si eu sint impotriva dar ma resemnez si dau, pt k vreau sa imi fie bine si sa scap de durere de cap.
Eu am lucrat k asistenta 10 ani, in sectie de hemodializa. Pt cine nu stie exact cu "ce se maninca asta" ...e o sectie pt bolnavi cronici, ai caror rinichi nu mai functioneaza. Ei trebuie sa vine la dializa de 3 ori/sapt tot restul vietii. Va spun asta, k sa va explic de ce in sectia unde lucram nu se dadea/lua spaga, dak o zic direct asa, nu ma crede nimeni (si pe buna dreptate, in general!). Nu aveau de unde saracii...k doar veneau toata viata acolo, dupa ce se imbolnaveau. Multi erau tare amariti si sincer, apreciam de 1000 ori bunul simt pe care il aveau, decit orice altceva. Ahhh....da...citeodata, iti mai aduceau un suc sau o ciocolata, un martzisor sau o floare...dar asta e altceva, zic eu...
Ideea e k, eu si cu legitimatia in buzunar, nu am fost niciodata scutita de dat spaga in alte spitale/institutii etc. Asa k ...nu ma mai mir de nimic.
In ceea ce priveste cezariana/nasterea... o sa fac tot ce trebuie k sa ne fie mie si copilului bine. Asta e cel mai important, parerea mea... Pt restul...las "omenirea" sa lupte impotriva coruptiei si cind 'or ajunge la un consens, ma voi conforma.


Marce 29+

Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Dragii mei sa nu va suparati pe mine... dar nici eu nu vreau pe lista... nu de alta, dar am foarte multe cheltuieli, si asa abia ies la mm la sfarsit de luna cu banii... nu pot...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Cred k mai bine o lasam balta cu Ruleta. Nu ne stringem suficiente persoane ca sa merite efortul. Eu una, nu am nevoie nici acum nici in febr ...as fi participat totusi k sustinere, lasindu-ma la urma listei. Cred k vedem atunci ce vom face, dak intram in vreun impas cu banii rau de tot, intr-un moment din vitor.
Oricum, laudabila ideea...

pup si fug k am ceva treaba,

Marce 29+

Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!

Mergi la inceput