Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Hop si eu, intre doua treburi urgente.
Lavi, dau na-na, nu noi suntem cu adormitul pe picioare, noi dormim in camere separate de cand am adus-o de la maternitate!
Revin, dupa ce mai termin din urgente si mai apuc sa si citesc din ce-ati scris

Ela 14+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna si de la noi.

Voiam sa scriu mai multe....da' de dimineata de cand am citit si pana acum cand am ajuns sa postez....am uitat deja .

Oricum nu prea sunt eu in forma....poate maine voi fi mai cu chef de viata....acum sunt rupta de oboseala...abia astept sa ajung acasa sa ma pun in pat sa dorm....si sigur n-o sa pot face asta prea repede !
Am avut o noapte alba....sau ma rog...am dormit vreo ora-doua maxim, dar in reprize de 5-10 minute. Nu stiu sigur, dar cred ca o viroza intestinala a fost cauza (ca de la indigestie nu face febra, iar enterocolita e mai grava), oricum azi-noapte pe la 1 jumate Daria mi-a vomat la greu dupa care pana dimineata a tinut-o numai cu febra si gangureli. Am trecut-o pe regim, i-am dat antitermice si saruri de rehidratare (pe care nu prea vrea sa le ia) si toata noaptea din 5 in 5 minute apa cu lingurita. Din fericire n-a ma vomat, a si mancat putin, a dormit binisor, mai a ramas doar febra cu care ne luptam...sper sa treaca si asta repejor.

Cam cu de-astea ne laudam noi.....in rest...toate's bune si frumoase . AM fugit acasa.........mi-e sooooomn....pupici si pe maine....ca nu cred sa deschid seara asta calculatorul!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, sper ca Daria e mai bine azi ! De unde sa fi luat "microbelul " ? Daria mea ar fi raspuns " de la microbarie " !
Ai reusit sa dormi mai mult ?

Mergi la inceput

Yeap, Daria si-a revenit , azi noapte a dormit bustean, si nici n-a mai facut febra!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Ciao fetele!

am intrat scurt ca cica tre sa fug dupa Hanna intr-o juma de ora si pt ca abia acu mi-a plecat o mamica de la gradi de la cocolina, ca a fost la mic dejun la mine, m-a prins tarziu si ca sa incep ceva treaba n-am vreme si....uite asa reusesc sa scriu iara la voi putin.

Mickyyy dragele de voi prin ce ati trecut.Ce a fost pana la urma, viroza intestinala? Doamne cred ca e super chinuitoare.Ma astept si eu din zi in zi sa aduca iara ceva Hanna de la gradi (e foarte strangareata ca pana acu mi-a adus toti virusii de raceala si fff darnica ne-a impartit la toti din casa)
Joi cand m-am dus sa o iau scria mare si tare pe usa gradinitei ca s-a descoperit un caz de scarlatina....si ieri ca ar fi si cativa copii cu viroza intestinala.
Se pare ca mi-am semnat singura sentinta in privinta asta ca pana sa o duc la gradi mi-a fost fata ca "tunu`de sanatoaasa" de acu insa.....
Ce e mai nasol ca o sa-i dea si sora-sii si dragutza e inca mica.
Multa sanatate fetitelor tale dragi

Laura multam ca mi-ai mai adus inima la loc:ai dreptate adevarul e undeva la mijloc.
cum mai e Daria la gradi?! S-a mai obisnuit?! Cand si cat primeste acu vacanta de iarna?!

Ela draga mea , cum poti sa crezi ca am ceva cu tine?! (n-am initial cu nimeni )
Am zis eu ceva legat de tine?! Nu cred ca am dat vreun nume si initial stiam ca a ta printzesuca doarme singura.
dau un si o si te las sa ma si ,tu ai dreptul ca esti gravidutza noastra de care tre sa ne ingrijim
a propos! cum iti mai e? tot somnic? pofte ceva?

gata va pupez si sa-mi tineti pumnii ca azi avem serbarea de Craciun la Hanna la gradi unde a mea fetitza va canta in corul gradinitei (hi hi hi)
sper sa fac ceva poze si sa -mi gasesc vreme sa le pun ca acu ne-am cam aglomerat si cu botezul (n-am cumparat mai nimic pt el)

paaaaaaaaaaaaaa si o zi faina

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Lavi, si Tudor aduce tot ce prinde de la gradi si imparte la toti, pana la urma cu toate precautiile mele i-a dat si la Petra cate una alta. Ar trebui sa-l scot pe perioada asta de iarna, dar nu e nici asta o solutie ca nu pot cu amandoi acasa, Petra ma solicita la maxim si chiar mai mult cateodata.
Va pup

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

quote:
Originally posted by LaviB

Tu fetele ma ingroziti de numa`; auzi la ela dormit pe picioare, dormit cu parintii in pat.Nu vreau sa fiu rea dar....ore a cui e vina?!

Pai, Lavi, scria ela, ela am citit si m-am mirat ce ai cu mine!

Pup fetele si copilasii, ca n-am mai apucat sa scriu, is tare prinsa cu munca la serviciu, cred ca vineri mai scap si eu.

Albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ela76

quote:
Originally posted by LaviB

Tu fetele ma ingroziti de numa`; auzi la ela dormit pe picioare, dormit cu parintii in pat.Nu vreau sa fiu rea dar....ore a cui e vina?!

Pai, Lavi, scria ela, ela am citit si m-am mirat ce ai cu mine!

Pup fetele si copilasii, ca n-am mai apucat sa scriu, is tare prinsa cu munca la serviciu, cred ca vineri mai scap si eu.

Albumele noastre

, nu ela, ci "ELE", dar probabil din graba e-ul s-a transformat in "A".

Oricum, eu sunt una din alea care a invatat-o prost pe fie-sa .....eu mi's aia puturoasa care nu mai are chef noaptea sa se miste din pat sa-si duca copilu la loc in patutul lui, la el in camera. Asta se intampla de curand...de vreo 2-3 saptamani maxim...ca pana acum am avut si eu copil cuminte si bine-crescut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !!!! Hai la cafea fierbinte si dulce, cu prajituri si fructe !

Vad ca si la voi sunt tare incarcate aceste ultime zile de munca....Noi avem concediu de pe 22 dec pana pe 8 ian, oficial, ca deja m-au "intrebat" daca nu pot veni imediat dupa Revelion la munca...

Ascult colinde, am pe birou lista deschisa cu meniul pentru Craciun (avem doua perechi de fini la masa) si visez la brad si la reactia Dariei cand il va vedea....aaaa, si ma gandesc cu groaza si cu o urma de zambet la prestatia ei de la serbare....Cred ca ne vom tavali de ras !

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Sarut-mana Mickyyy, te-ai prins de greseala.Asa e cand te grabesti sau incerci sa faci mai multe chestii.
cum mai e Daria? Si-a revenit total?!

Ela sper ca te-a lamurit Mickyyy.M-am grabit si eu deh! si uite ca ies alte cele fir-ar

Laura mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! ce chef mi-ai facut de venit acasa.V-am mai zis ca eu nu am stat la nici sarbatoare de iarna pe aceste meleaguri si tare-s curioasa cum o sa fie.Toti pe care i-am intrebat mi-au spus ca o sa fiu dezamagita.
Sper totusi sa fie bine pt ca ii am pe ai mei parinti (si socrii) la mine si....ca prind o gramada de posturi de televiziune ro.
Ce faci bun de craciun? Spune si la noi, poate ne dai idei.

Codrutza
biata de tine. Am si eu momente cand ma solicita ff tare atat Hanna cat si Thea (íronia sortii amandoua odata) deci imi inchipui cum e.
Speram totusi ca in cateva luni sa se limpezeasca apele si la voi.
de la noi

Dragelor cum v-am spus am fost zilele astea la serbarea de craciun a Hannei de care am fost taaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeee dezamagita. POti sa uiti de sarbarile noastre de acasa.
Chiar si azi am fost la una din mamicile de la gradi (suntem cateva si miercurea sau joia ne-am facut un obicei de a ne aduna cand la una cand la alta , mamicile la barfa si copii la joaca) unde s-a povestit pe tema asta.
Nu doar eu care am comparat cu ro , am fost dezamagita ci si mamici nemtoaice si care au copilul poate de anul trecut la gradi mi-au impartasit starea.
In primul rand ca nu a tinut vremea cu noi.(au avut in plan sa faca totul cu foc mare in curtea gradinitei insa a fost noroi)-din cauza asta s-a ingesuit totul in micutza sala de sport pe care o au la gradi .Nu va spun cum am stat, parinti, bunici, copii.Apoi programul in sine. Nu tu mos craciun, nu tu un brad impodobit. Au facut acolo o mica sceneta cu nasterea Domnului, un cantec, doua si....gata.
Cei din comitetul de parinti si-au dat dragutzii silinta cu vin fiert, punch pt copii, ciorbica calda de carnita , praji , sucuri insa la caldura mancata in sala de sport, cui i-a mai trebuit vin fiert si ciorbica fierbinte (daca se tinea afara....mergea totu brici)
Eu una m-am mai carat si cu tot familionul (bunica, bebica, tatica etc) Asta e!
Speram sa fie la anu`desi sa o vad pe fi-mea recitand mosului in dreptul unui pom, pot sa uit. La ei nu se face brad, nu vine mos craciun etc

gata fug ca ma striga Thea

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput