Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
dianocica spune:
aelita ce bine dispusa esti in dimineata asta....sa sti ca te invidiez tare....
yagmur saru'mana pt fete.mi-au dat lacrimile cand le-am vazut ca danseaza pt mine...sunt intr-o dispozitie cam plangacioasa....nu mi vine sa cred ca maine o sa trec de la gravi la mami...hai ca ma duc sa mai bocesc un pic si revin....
dianocica38s cu david alexandru
Yagmur spune:
dianocica, a iesit soarele la cluj... zambeste si gata cu tristerea ... altfel sa stii ca te pun la treaba... ca deja am ajuns sa stau in fund pe pernutza si sa spal frigiderul.. ca de aplecat, no way...
sa vezi ce fericita o sa fii maine....
eu ascult john lennon... si ma bine dispun in timp ce imi fac spatele si mainile praf...
deci, inca o data... Yagmur 37 + bebe Luca
asiza spune:
Vai ce doooorrrr mi-a fost de voi!!!!!! ...nu mi-a mers internetul, asa ca sunt putin cam in plop cu ultimele discutii...am de recuperat vreo 8 pagini...asa ca fug in urma sa citesc...Revin....
Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
madaluta spune:
Ne-am intors si noi de la medic...
Credeam k marea intalnire e mai aproape, dar vad k bebicului meu ii place mult de tot in burtica si nu da semne k ar vrea sa iasa. colul este lung(aproape 3 cm) si inchis la ambele capete, deci vom ajunge la termen...adica 14 dec. pe 12 suntem programati la inca un control si atunci probabil va fi ultimul.Am intrebat dc nu putem declansa nasterea mai devreme si mi-a spus k pana nu se deschide colul macar un pic nu putem....Eu nu stiam varianta asta, dar ma rog.
D-na dr mi-a dat o hartie sa citesc riscurile la care suntem supusi fie in caz de nastere naturala , fie de cezariana, pe care trebuie sa o semnez....Asta probabil e o masura de precautie pt ei, k dc doamne fereste se intampla ceva sa nu spun k nu am fost informata...Tb sa scriu si varianta de nastere pt care optez si tb sa imi dau si consimtamantul k ei sa intervina cu orice alta metoda cred ei de cuviinta la momentul potrivit....
Cam atat despre noi...Deci, ne punem pe asteptat...Mi se vor lungi urechile inca 10 zile....dar poate gasesc eu vreun remediu pt scurtarea colului.......desi sotul meu nu vrea....Toata sarcina ne-am temut sa nu cumva sa se deschida colul si nu am facut deloc...,iar acum ma rog de el sa se deschida mai repede.
Am uitat sa va spun k bb are 3,200 kg ...si i-am vazut si murtita, dar si-o acoperea cu manuta..ba o ducea la ochi, ba la gurita...parca voia sa ne arate k il deranjam...
Adresez si eu 2 intrebari fetelor care au facut cezariana la cerere:
1. stabilirea datei operatiei a depins de deschidera colului ? Adica nu se poate face daca nu ai colul macar putin deschis , pt a ti se scurge lohiile? ( asa mi-a explicat mie cand am cerut sa stabilim o data pt cez)
2. in afara de analizele de trim 3 , a trebuit sa faceti si altele speciale pentru cezariana? Dc da, ce analize si cu cat timp inainte de data stabilita?( mie nu mi-a dat asa ceva, desi cunosc persoane care eu facut)
Toate lucrurile astea ma duc cu gandul ca dr mea nu vrea sa imi faca cezariana si k ma duce cu zaharelul pana voi naste normal...
Madalina 38+,
poze,
alexandra_25 spune:
Buna dimineata fetelor.....eu sunt epuizata de vizite....si mai ales ca sunt stresata sa nu aduca careva microbi si sa-l molipseasca....acuma sunt stresata de alte lucruri...
Multumesc fetelor pentru urarile de bun venit....iar nu am timp sa va pupaces pe fiecare in parte dat voi stiti ca va iubesc pe toate la fel.........
Vreau sa o pupacesti Donia pe micutza ta.......e o scumpa...
Felicit si eu mamicile care au nascut intre timp..Dbunny,Katrinel,Cleo,Cristina,Lavinia_P,Ralumat,Danita,Dia,Monis,Melinda....SA VA TRAIASCA BEBEII...SA FIE SANATOSI SI MAMELOR REFACERE USOARA...STIU CE MULT CONTEAZA ASTA......
Fetelor mi-e un dor nebun sa vorbesc cu voi......va pupacesc pe toate si am plecat la bebe....timpul meu liber s-a scurs......
alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....
asiza spune:
Dolores,acum am vazut pozele cu David...e un dulce...a meritat tot efortul tau supraomenesc si e mai bine ca a stat la caldurica pana la termen...Pupici pentru toate familia!!!
Desiree, in sfarsit ai aparut!!!! Am intrebat de tine in stanga si-n dreapta, dar nimeni nu stia nimic!!! Unde-ai fost?
Alex, bine ai revenit acasuca......Sa-ti traiasca bb Mark si sa fie sanatos!!! Te pup tare tare tare!!!
Disney bb
dianocica spune:
m-am ridicat din pat croita sa va scriu ca sunt oficial panicata ca asiza nu ne da nici un semn. dar vad ca s-a rezolvat...m-ai speriat, mai!
yagmur esti o dulce
eu m-am mai linistit, mi-am luat inima in dinti si am sunat-o pe dr s-o intreb daca sa iau vreun laxativ sa scap de clisma. mi-era nu-stiu-cum s-o sun sambata, dar daca acum mi-a dat si mie cineva ideea...in fine, mi-am luat inima in dinti si a raspuns din prima(adica a sunat doar o data), de obicei tre sa suni, nu gluma. si a fost asa dragutza...sa nu ma mai stresez, sa nu mai imi cer atatea scuze, sa scot morcovii...a zis ca facem cu ulei de ricin care "goleste oricum tot de la omulet in jos".sa ma plimb,sa ma relaxez, fara bai fierbinti, fara leacuri babesti, ca rezolvam noi maine.doar sa nu ma astept sa dureze 20min, ca o sa tina ceva...deci...ma pregatesc sufleteste...as iesi pe la un carrefour dar n-am cu cine(masina) decat peste vreo 3-4 ore, vine si mama sa mobilizeze un pic treburile. hai ca deja am scris... va pe toate si mai intru...
dianocica38s4z cu david alexandru
deeaA spune:
INGERAS nici nu vreau sa ma gandesc prin ce-ai trecut!Bine ca bebe e ok.Acum tu sa te faci bine
DIANOCICA mult curaj,in curand iti vei tine minunea in brate si cred ca nimic nu se compara cu acest sentiment!Asa ca
deeaA 36+ DAVID ALEXANDRU
asiza spune:
wwwooww, Alex, l-am vazut pe bb Mark....!!!...e tare scumpic! Seamna cu amandoi! Sa va traiasca!
Cristina1974, felicitari pentru Georgia Helia!!!! ...Ai nascut-o chiar de ziua nationala a Romaniei!!! Refacere rapida si te asteptam cu povestea nasterii!!!
Dianocica, yagmur, mersi ca ati intrebat de mine!
Ingerasa, m-am ingrozit cand am citit ce-ai patit!!! Bine ca bb e bine, asta e foarte important, insa ma gandesc si la saracuta de tine cat de greu trebuie sa-ti fie si cu burta mare, si cu tratament pentru arsuri...Te pup sa-ti mai alin durerea...
Dianocica, uite, biciuiesc si eu majoretele le pentru tine...si mai aduc si-un cor.....
Disney bb
danutz spune:
Buna fetelor!
Sa incep prin a o felicita pe mami Cristina!!!
Aelita, ma bucur ca ai mai scapat de arsuri...eu iar am avut o repriza azi noapte, si pana nu am baut ceaiul de sunatoare nici nu m-au lasat!!!
Asiza, nu mai stiam nimik de tine!
Dianocicafacem galerie...hai ca ma apuca disperarea cand vad ca si tu s-ar putea sa nasti inaintea mea...
Ingerasai grija fetitza ce faci, ca nu-i de joaca...m-am ingrozit cand am citit ce-ai patit...
Fetelor, eu sunt campioana la uitat de la mana pana la gura. Acum o luna mi-am pus una din lentilele de contact la ochi, iar pe a doua am uitat ca nu am pus-o si ca o aveam pe varful degetului si m-am spalat frumos pe maini...asa ca s-a dus pe apa sambetei. Asta e...de atunci port ochelari, pe care evident , uit tot timpul pe unde-i pun, sau ii caut cu ei la ochi, tre sa fac 10 drumuri la bucatarie fiindca uit ce am vrut sa fac acolo...si am multe exemple. Inainte nu eram asa deloc, dar vad ca sarcina asta m-a schimbat cam din temelii.
Am inceput azi sa beau ceai de zmeura...sa vedem daca o sa aiba vreun efect...va tin la curent!!!
Danutz, 40+ Rares Andrei