Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Fetelor merci pt aprecieri . Da ma gandesc ce frumoasa ar fi fost daca ar fi semanat cu mine.
Mirona, fata ta seamana asa bine cu tine de ce zici. Esti o norocoasa!

POZE : http://picasaweb.google.com/adrian.alb/AnaNicoleAlb?authkey=c2yObK10--DE75vQ7XdLHokCkvc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Neata, mamici, bebelusi si gravidutze!

Eu am reusit sa fac o boacana mare joi, de ziua mea...ca am scapat un ibric de apa clocotita pe burta si am arsuri de gr 2-3, m-am speriat pt bebe si la urgenta am facut o cadere de tens la 7, m-am albit, nu se mai simtea pulsul, era sa lesin etc etc.

Bebe este ok, asta conteaza, nu are cum sa ajunga la ea. Pe mine ma ustura insa ingrozitor, astazi ma duc sa imi schimbe pansamentul, mi s-au luat randuri de piele, am pansament, am intrat pe antibiotice, e posibil sa-mi ramana si semn, ca e supraf mare, dar … trec peste toate daca stiu ca bb e bine.

Aviz amatoarelor: va rog din suflet, fiti atente, pentru ca uitati ce se poate intampla dintr-o neatentie!
M-am linistit cand am vorbit cu Tutunaru, pt ca m-a asigurat ca nu are nimic bebe, ca lichidul amniotic, placenta si toate invelisurile sunt special create pentru viitoare mamici care isi varsa apa fiarta pe burtik :)

Va pupacesc cu drag!



Pupicei, Ingeras 37+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

vai , ingeras, cred ca a fost groaznic! in primul rand grija fata de bebe, in al doilea rand durerile tale... se pare ca suntem surori, tocmai am scris ca si eu scap f multe din mana, si de aia nici nu ma ating de alea ,periculoase`. zici ca am 2 maini stangi, si asta e f frumos spus, fata de ce dezastre fac.
important e ca e bebe bine si ca, dincolo de aspectul asta, nu s-a speriat si nu a pornit-o la drum ceva mai devreme.

chris 39 si bebe alexandra

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

se pare ca am reusit sa scapam de virusi, am impresia ca acum o sa apara semnatura cu 39 de sapt, si daca e asa, suntem tari!

chris 39+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor, pe 8, cand am eu cezariana, finuta mea face exact 9 luni. vreau sa va spun ca ma uitam ieri la pozele ei din maternitate si de cand au pus-o in patut prima data, si a crescut extraordinar de mult. pe cuvant, nici nu imi vine sa cred! a crescut asa de repede! si bebeii nostri or creste asa de repede?

chris 39+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetelor

o noapte cu niste vise f nasoale...cred ca emotiile sunt de vina...nici nu stiu ce sa fac azi, ca mai sunt atatea si o singura zi....pe seara biciuiti niste majorete si pt mine ca deja nu se mai vad nici iepurii....mi-e o frica de mor si ma tot gandesc daca e bine oare cu inducerea asta...chiar nu-mi aduc aminte, mai avem mamici care au facut inducere?

asiza ne dai emotii.chiar nici un semn?

cris vad ca alexandra ta mai asteapta o saptamana fata de davidu' meu.

ingeras nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci, vorba lui cris, bine ca nu s-a speriat bb sa iasa mai devreme....tinem pumnii pt vindecare cat mai repede si mai usor

dianocica38s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Laura,nasoala experienta cu cusatura de doua ori..Dar ai fost eroina sa nasti fara epidurala,bravo!Sa-ti creasca mare Daniel!
La bebei ceva magic nu prea e,pt constipatie,doar supozitoarele alea..Tu poti manca diverse sa te reglezi,dar lui nu poti sa ii dai nimic in primele luni.supozitorul si gata.
Mirona,hahaa asa faaaaaaci? te uiti la sani si te intrebi daca i-ai dat sa suga au ba?? hahaaaaaaaa ,seriosss??aoleu,deci ne asteapta vremuri si mai cetzoase.
Asta e si indicat,sa notezi orele cand suge.Si cat timp suge.Asa stii data viitoare cat a trecut,daca intr-adevar iie foame sau se preface si in timp i se face si un program cat de cat fix.
Asa e,nu e voie miere la bebei! si nimic altceva decat lapte in primele luni.
chris,na,mi-ai zis prea tarziu,am mancat icre deja!hai ca e la final,merge.
nu-mi strici pofta ca deja m-am indopat:)
Cristina
,hai acasa cu Georgiaaaaaa!
roxana ,cum se pun pozele in album:
deschideti yahoo,al vostru sau cel comun. clic pe YAHOO / PHOTOS / Upload Photos (langa welcome) / step 1 all my photos (aici alegeti albumul,numele ) / step 2 select photos (si selectezi pozele din pc-ul tau ) / Start Upload / Continue / Save / Share / Permission / Public / Save

apoi te invat si cu semnatura.

fatima,"ieri am rugat-o pe cumnata-mea sa-mi aduca placa de par, pe care saraca mi-o adusese de vreo saptamana, ba chiar ma si intrebase atunci unde sa o puna, iar eu ieri nu mi-am intins parul ca eram convinsa ca n-am cu ce..
" e claaaaaaar!
dianocica,si la tine bate vantul la neuroni
monique,"si pe mine ma lasa memoria. sotul tot rade de mine ca "dorm pe mine", si ma tot intreaba daca mai stiu cum ma cheama. eu ca sa-l necajesc ii spun numele meu de domnisoara"
hahaaa ia uitati aiciii !!!
hai cu Nicolae la ghetute!!!!
roxana,hahaa am vazut imaginea bunicii,mamei,sotului cum s euitau cu ochii maaaari la aspiratorul tau si la nasul copilului hahaaa
marcelac,spor la treaba,sa terminati repede si sa puoi poze sa vedem cum a iesit!
da,asa e,aparatul pierde bataile.Inima Nu avea cum sa reaia ritmul normal,dupa o intrerupere de batai .nu s epoate intrerupere,si apoi ritm regulat!
eeei,pe tine te ia plansul de final!! mie imi venise ieri,nu m-am enervat tpoata sarcina si ma apucase asa o iritare din senin,dar mi-a trecut repede.
asamuite aici ,ALEXANDRA ,ce zice Dianocica
:"Alexandra, Roxanica mea era cu mine cand m-am uitat la pozele tale si stii ce a spus cand te-a vazut? "Ea e foarte frumoasa!" Si stii cum se spune, copiii spun adevarul... asa ca nu mai spune ca aratai jalnic"
ramsan
donia,am mai luat un plic din ala seara.,si de doua zile,azi incep a treia zi FARA DURERI! Doamne ce bine e! mi-am dat seama apoi ca am pus ceapa la icre,si zic sa vezi ce patesc! si nu am avut nimic,ma rog am simtit eu ceva pe acolo,dar nu dureri!
Haricleea eu sunt ultima lenesa la bagaj,nici nu stiu,nici nu l-am facut..fac acu 36 de saptamani..mai eeeeeee timp!Fetele sigur stiu mai bine sa iti spuna,ca eu sunt in pom.
chris "asa ca la mine se vad in permanenta chestii pe jos, pornind de la rosii"bulion la papuci!
"acum se aude doar zgomotul produs de cadere, urmat de sosirea prompta a lui alex, sau daca e prea departe si nu are cum sa auda, ma rezum la un ,alex` scurt si se rezolva problema!
"hahaaaaaaaaaa
dandusa
,o sa dormim cu pixul de gat,sa ne notam noaptea cand si de unde dam sa suga...sau mai bine scriem cate un X pe sanul respectiv.sau un Z ca Zorro .
yagmur eu am rezistat fara medicamente,m-am icnapatatn sa nu iau,si cred ca de-asta am facut crizele aseta acute,pt ca s-a facut rana acolo.in loc sa fi luat la timp,pansament gastric,sa se refaca repede,am stat a pana cand ajunsesem sa nu mai mananc nimic si sa nu mai am arsuri ci dureri ca de cutit.asa ca rau am facut,nici asa sa rezisti eroic nu e bine,ca am ajuns mai rau.acum iau inainte sa ma apuce rau de tot,si asa nu mai ajung sa iau mult eplicuri din alea si nici sa ma doara,si pot sa si mananc.azi noapte nu am avut nimic,am dormit de la 23 pana la 6 ! fara baie,fara dureri..m-am trezit la fel,am mancat,nici o durere! uraa!!
ingerasa,vaaaai,cum ai patit asa ceva ?? mie mereu imi era frica de asta,am cuptorul cu microunde pus sus,si de cate ori scot ceva,ma gandesc sa nu cumva sa pun pe burta!
doamne,ce dureri ttrebuie sa ai si cat te-oi fi speriat !!! asa e,la bebe nu ajunge,dar primul gand e la el,clar! cauta creme calmante si tot ce stii naturiste dina stea sa treaca repede!mai ai un pic si nasti si sa se vindece ! stii ca exista o crema din ceara de albine,se fabrica in casa,cu ulei,si e buna pt arsuri???e cea maibuna cicatrizanta! vezi daca are cineva asa ceva,daca stie sa faca.eu pe vremuri am avut o crema asa ,stia si mama sa faca,si i-a dat nepoatei mele pe picior,ca se aresese,si nu i-a ramas semn.
ai grija de tine!!! sper sa nu iti ramana semn.
chris
ai sa vezi cum or sa creeasca si ai nostri asa repede! sotul imi zicea : mai stii cand "aveam "-de parca si el "avea" -3 saptamani si ziceam " caaaaaaand ajungem sinoi la 3 luni?dar la 8 ?dar la 9??? "Si uite ca am ajuns pe ultima suta de metri!



fetelor,voiam sa va intreb cu dentistul,ca am uitat.acum ,pe ultima suta de metri,daca te iau durerile,se mai poate scoate o masea?? eu sper sa nu ajung acolo,ca stiti ca eu ma duc numai cu targa la spital sau clinica,dar ma cam incearca una de minte..Eu cred ca e din cauza memoriei mele BBBUNEEE ! Si maseaua de minte vrea sa fuga .
Fetelor,v-am zis cu recipientul ala de ieri,ala cu pricina,cu ...stiti voi,de-l uitai acasa si m-am dus fara la analize.Eeeii,l-am cautat in toata casa!!! o zi intreaga! NU E SI NU E! hAI,L-AM UITAT,DAR unde e?am coborat la masina,nu-i nici acolo! in geanta,in buzunare,peste tot!! sa va zic unde am gasit seringa aia rulata intr-o punguta????intr-un sertar la bucatarie!!!!
in sertarul unde am pus sulul ala cu pungi din care am luat punguta !!! bine macar ca nu am pus-o in vreo oala!
se poate mai rau de atat ????? sa pui chestia aia in sertar la bucatarie ??????


35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

ingeras, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce dureri ai trecut si treci... mie mi-e groaza de orice este fierbinte.... si sint super sensibila.... bine ca bebe este ok.... refacere completa... Acum mi-e teama sa ma reintorc la curatenie, ptr ca eu sint cascata si neindemanatica de cand ma stiu.. iar acum, s-a agravat situatia. Eu ma gandesc ca voi scapa copilul in vanitza la prima baie..
dianocica, incep galeria... Haide curaj... Va fi bine; in curand il vei avea pe David in brate si vei uita de toate...

dandusa, nu merit si eu o gura de visinata? la cata treaba am facut zilele astea?
chris, EVRIKA! ai scapat de virus.... bravos.. ma intreb si eu ce o sa fac cand se va virusa acest calculator, ca ma simt o blonda cand e forma de IT...

Pupici si la restul fetelor ... eu fug sa termin de spalat faiantza....

Yagmur 37 + bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

aelita, haide ca m-ai facut sa rad... povestea cu recipientul.. acum chiar sint in forma de curatenie...
aseara am adormit la 3.30, e clar ca pana nasc voi suferi de insomnii acute... dar asta este...
daca vom fi atat de uituce... trebuie sa notez tot.. eu fiind si singura pe cine sa intreb? pe bebe luca... - poate ma ajuta el...
cu arsurile... nu e chiar atat de grav; e clar ca tu ai suferit mult, la mine vin si pleaca... sint suportabile...
Gata.. acum chiar fug sa spal faianta, desi e mult mai bine, aici, cu voi, la o poveste
Yagmur 37 + bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

yagmur,bebe Luca o sa te ajute ,vad ca si asa iti spala faianta la 37 de saptamani!!!!!!!!!!!!!!!!
v-am zis bancul ala,cuuu femeia e mai desteapta dintr-o data daca are baiat in burta
asa ca tu nu ai nevoie de pix,eu da!fii-mii ii arde doar de cotzaiala,probabil se machiaza pe acolo,se motzeaza,ce sa ii mai arde ei de curatenii si tineri de minte! sa ma traga si pe mine de maneca sa imi aminteasca unde mi-am pus p.... recipientul Bai,dar chiar la bucatarie???? ptiiiiiiu

35+

Mergi la inceput