Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

carla,imi pare rau ca vomita bebita.dar nu te mai pune pe plans.incearca sa te calmezi si sa vezi daca e normal sau e mult.nu te panica,ca asa nu rezolvi nimic.in general,e normal sa vomite,atat timp cat nu o fac continuu.dar nu mai plange,ca iti afecteaza apoi la lapte.si chiar si tensiunea pe care o acumulezi tu,io transmiti prin lapte.inainte transmiteam tot in bruta,acum prin lapte.
ai grija de tine!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

laura13si mie mi-a zis medicul sa nu mananc fructe decat din compot, sa mananc supe si tot felul de tampenii de ma simt tot timpul lesinata de foame!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

fetelor,aveti grija cu mancarea in timp ce alaptati!! daca va e mereu foame,nu e bine,e ceva dezechilibru in dieta.trebuie foparte bine controlata in perioada asta.eu inca nu stiu daca se mananca sau nu fructe,si ce anume,dar doar din supe si compot nu puteti trai.
aveti nevoie sa fiti foarte bine alimentate,si daca eliminati ceva alimente,trebuie inlocuite cu mare grija.sa nu dati in vreo anemie tocmai acum!
ingrijiti-va cum o faceati si cand aveti bebe in burtica!

36+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

salut, fetelor. eu sunt alexandru, (senior).
Diana se simte foarte bine, david a venit la 19.05 si e frumos, sanatos, cu un par negru foarte trendy si seamana cu mine (spun diana si mama ei).
Travaliul a durat cam de la 12.30 la 5.30 si a fost destul de nasol pentru ca nu au putut sa-i puna epidurala. dupa anestezie s-a linistit si la 19.05 s-a intamplat minunea bruneta de 3.600 kg.
Diana va transmite salutari si mi-a spus ca va multumeste pentru "majoretele de dimineata" care au ajutat-o sa plece mai linistita spre spital.

acestea fiind spuse, eu, tatal, va pup pe toate si va las ca trebuie sa ma duc cu mancare la mamica.

dianocica38s4z cu david alexandru

mesaj pus la sfarsitul capitolului celalalt.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Felicitari pt. proapetele mamici: luly si Dianocica

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Felicitari, Dianocica!!!!!...Si felicitari si tatalui!!! Am primit si eu mesaj de la mamica fericita...vad ca deja s-a raspandit vestea!!! pentru David Alexandru!!!!

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

FELICITARI,DIANOCICA,sa va traiasca puiutul,sa fie sanatosi si te asteptam cu drag sa te refaci repede!!!

AELITA,
nu mi-ai spus de unde scrii...unde esti acum,in Rominia?
DONIA,
pai saracutul ...,sotul meu de ar fi acasa nu m-ar lasa sa ma chinui nici o clipa....,el munceste de noapte din pacate si eu stau cu bbelina mai mult,cind prinde si el ocazia ,ma salveaza ,dar mai mult nu-i pot cere ca stiu si eu ce inseamna programul asta si oricum o aude si el cind plinge...,asa ca numai odihna nu este asta...Doresc la toate fetele din lume un sot aproape la fel de bun ca al meu...,ca al meu nu mai este nici unul,l-am furat eu.
LAURA,
si eu la fel mor de pofta si am mai gustat asa...putin din mai multe fructe,dar tot in compot le maninc si eu ,pentru ca asta mi-a recomandat dr pediatra.

Sa stiti ca si eu as minca intr-una,parca sint nebuna...,probabil si de la vitamine.Eu as minca multe prajituri,cozonaci,fursecuri ,in general produse de panificatie si cereale.Si chiar maninc multe ,dar mincare...,nu prea ma omor.Cu forta nu pot minca...mai cu o supa mai cu un sandwich...si atit.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Uitati un articol de pe DC despre alimentatia mamei carealapteaza:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=361

Fructe si legume verzi

Se recomanda consumarea a 2, 3 fructe pe zi – nu mai mult – si limitarea cantitatii de cruditati si salata verde. Excesul de alimente crude poate fi cauza unor tulburari intestinale ale copilului si pot produce un scaun moale. S-ar putea de asemenea, ca bebelusul sa nu aprecieze alimente cu un gust prea pronuntat, cum ar fi varza, conopida, ceapa, ardeiul iute, usturoiul. Evitati asadar consumul in cantitati prea mari a acestor produse, daca nu v-ati obisnuit bebelusul sa le aprecieze cand inca se afla in burtica. In acest caz nu este necesara modificarea obiceiurilor alimentare.

Fug la masa si revin.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Buna dragelor,

azi am ajuns si noi acasa, si am putin timp sa va salut!
Va dat sotul vestea, ne-am nascut pe 30 noiembrie, la 40 saptamani fix. Am nascut natural, fara epidurala, si multumim lui Dumnezeu, a fost totul bine, doctorul chiar m-a felicitat pentru comportament.Dar voi reveni eu cu toata povestea...
Bebe este bine, papa numai san, speram sa putem continua tot asa, doarme bine, e chiar cumintel.
Sper sa reusesc sa mai intru, sa mai recuperez cate ceva din ce ati scris, oricum, FELICITARI LA TOATE CELE CARE ATI NASCUT DEJA, VA DORESC MULTA SANATATE VOUA SI LA COPILASI, IAR PENTRU CELE CARE URMEAZA, NUMAI BINE, SI MULTA MULTA INCREDERE, DD E BUN, NE AJUTA PE TOATE!!!!!!!

Va pup pe toti, voi pune cat de curand si poze!!!

Melinda si bebe Dominik (30.11.2006)

P.S. Pentru completare: Dominik s-a nascut la 30.11.2006, 08:55, 3600g, 56cm, apgar 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Legat de alimentatia mamei in timp ce alapteaza, va spun ca la prima nastere eu am mancat cam tot ce mi-am dorit, vorbesc de cruditati... nu in cantitati mari, si urmaream sa vad cum arata scaunul fetitei, sau cum tolereaza ea. Si n-a avut deloc colici!
Am evitat mult timp fasolea si varza, dar asta mai mult pentru ca mie personal nu-mi pica bine. Am mancat si putina ceapa verde, si usturoi, si totul a fost bine. Din ce am observat eu, doar de la cirese a avut scaunul mai moale decat de obicei.

aelita, ce mari sunt pestii! Bine ca nu ii cureti tu, inseamna ca numai bine poti sa te prezinti doar cand e gata masa, nu?
Cum sunt laptii prajiti? N-am mancat niciodata, parca socrul meu mananca.

dandusa, uitasem ca sotul tau e cel mai bun barbat din lume... dupa al meu, desigur

carla, nu stiu de ce, dar stiu ca bebelusii mai vomita... poate sunt prea haplea si sug cu lacomie si inghit si mult aer... O idee ar fi sa intrerupi masa din timp in timp si sa pui bebelina la eructat, sa nu se adune prea mult aer in burtica.

Melinda, bun venit acasa cu bebe Dominik! Sa va fie bine in continuare si sa va bucurati de frumoasa voastra familie!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput