Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deja mi-au plecat musafirii ,merg si la un alt unchi din Arad,dar vara-mea cu prietenul se intorc si stau pana duminica
Eu descarc pozele acum,repede ca trebuie sa o culc pe Diana (acum papa supa cu mami)

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Asa rpd ???? Am vazut pozele parca e papusica Diana cu sarafanul de blugi
A inceput Dansez pt. tine
Silvi mi-ai facut pofta cu mancarica pt. Alain
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La Multi Ani toturor romanilor
La Multe Lunitze pt Diana, Anastasia si Daria

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, hai ca e misto gagicutza in sarafan..., eu azi ii dau o salopeta de blugi, sa se frece cat vrea de covor..
Silvi, astept un rezumat al cartii!
Andiaroro, zau ca n-am chef sa-mi cresc copilul dupa psihologia moderna, "lasa copilul sa faca ce vrea". Am si eu niste cunostinte, ale caror copii imi intorc casa pe dos de fiecare data...acum sunt mai mari (6 si 4 ani), dar baiatul pe la 2 ani era un dezastru, vroia sa-mi sparga telefonul, iar ma-sa cik, lasa ca si pe al nostru l-a distrus.., plus ca mi-a rasturnat scrumiera plina pe covor, a aruncat cheile de la masina intr-un pahar de Coca-cola si ar mai fi multe de povestit, dar ma abtin.
Diana doarme, eu am pus rufe la spalat si bantui pe net.
Maraki please, ce inseamna wlan, asa mi-a scris offline pe mess prietena mea din Germania, cik nu e sanatos pt copii???
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Gata,Maraki, m-am prins, era vorba despre reteaua wireless, eu n-am cablu, dar de ce e daunatoare pentru ei? Din cauza undelor electromagnetice?
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Daunatoare sunt si mobilele, si undele radio si statiile de emisie-receptie si toate....(cica) Sotul meu primeste inca 6 zile de concediu suplimentar cica spor de antena
Wireless sunt unde radio, conexiune prin unde radio care va fii viitorul pt internet.
Moni, super Dienutza imbracata asha.
Am facut si eu 2 stelutze
Eu ies cu Dani si Sandra in centru, mergem la spectacol de 1 decembrie cu socrii mei.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Ce liniste e acum
Diana a adormit,Ghitza s-a enervat ca am comentat ca iar hahaia Raduleasca si a inchs TV-ul nervos Acum citeste.Pana si mami a terminat de curatzat bucataria si frate-meu cu netul ... asa ca hop si eu aici.Dupa ce se intorc verisoara-mea cu prietenul,mergem toti la mami ... ca si asa diseara ei se culca acolo.
Mie mi se pare ca Nicolae seamana putin cu Tibi a lui Ana,cel putin la sprancene.Si e si f.inalt pe langa Diana,desi are 10 kg numai si in 8 decembrie face un an. E mai linistit decat Diana care l-a cam tras de toate cele,dar era tare figura frate-sau Andrei cum il apara repede Asta e si mai cuminte,desi a probat toate jucariile ,le-a gasit si pe alea pitite in fundul sertarelor cu jucarii,din calea Dianei. cand a vazut piticii Dianei ,primul lucru m-a intrebat daca am si Alba ca Zapada I-am zis ca nu,dar ca o sa aiba el si fratziorul. Deci lui i-am dat o masinutza (ca norocul ca aveam una noua,in ambalaj, din pufuletzi) si fratiorului piticii si Alba ca Zapada,plus un trening,dar asta era pregatit de mult (ca n-am apucat sa ii vizitam si noi) Mami i-a adus dulciuri si un catzel piuitor,bune si alea.
Va place de Diana in salafanul de blugi? Va spun un secret: e cadou de la soacra-sa Cam inoata ea in el,dar speram sa mai creasca

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am vazut si eu pozele lui MOni. Intr-adevar Dia arata super in srafanul de blugi. Stie soacra-sa cum s-o puna in valoare!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Daunatoare sunt si televizoarele si Pc si mobilele iar alea wirlwss si mai si
Cad despre discutia cu psihologia,eu o cam las sa faca (aproape)orice,spre disperarea lui Ghitza ... Bine,mai ma enervez si eu si strig la ea,dar ... nu ma prea baga in seama.
Asta e,nu fac parte din randul mamelor eroine Nici nu umblu ore in sir pe afara (desi pentru cine ii place atat de mult,nu e deloc un efort) ca-s comoda,nici exagerat de multa rabdare n-am,dar am avut norocul si sa fie sanatoasa si sa doarma bine noaptea,ca sa nu trebuiasca sa fiu mama eroina ... fara voie
Eu zic ca pe langa Astery cu plimbatul ,Silvi cu rabdarea ,Bee cu toate alea si Ralu e super mama eroina,numai cand imi amintesc cat a tras cu Anastasia,cum papa ea doar cu seringa si uite ce frumoasa,mare si desteapta e acum ca tot face si ea azi 11 luni
Oricum toate sunteti super mamici de spiridusi ce fain sunaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI DIANA, ANASTASIA, DARIA!!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput