Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni te invidiez ca ai atatea ajutoare Mi se pare ok sa fie Diana in sarafan, ce are? Ai ajuns la 5 mii de mesaje si vad ca nu ai nici o schimbare

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Maraki, glumeam cu cadoul. Da, la primul dinte se ia , probabil sa fie de bun augur.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI ce schimbare? Numai luna mai pot sa mi-o puna acum,stelele s-au terminat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, Diana e tare draguta oricum...ar si mie mi se par dragute fetitele inrochite si sarafane.
Irinutza, am vazut si stiama asta, multumesc de sfat.nu stiu daca e anexita ca eu n-am avut niciodata si ni nu m-am expus prea mult la fg, nu stiu ce a fost...am incercat sa imi pun cald dar parca ma durea si mai tare.trebuie sa imi fac un control dar mi-e plecat medicul din tara, eu am avut mai demult ceva chsit...sa nu fi revenit acum ca nu mai iau pastile.Multumesc inca o data si
Ali, m-am uitat la poze si la filmulete, tareeeeeeee bine seamana iarina cu tine.
Maraki cred ca noi suntem mamicile singure ale sectei, cu sotii in deplasare....

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Musafiirii mai au 15 km pana in Arad,Diana numai bine doarme de jumatate de ora,sa fie cat de cat odihnita,mancarea e gata,masa e pusa,deci va las ... pana diseara

Abia astept sa le fac poze strumfilor

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca de trei zile imi storc creierii cu o carte de "Introducere in psihologia copilului' de RUDOLF SCHAFFER e tare incalcita si cand termin si eu un capitol citesc la sfarsit ca studiile prezentate nu sunt omologate ca nu a fost corect nu stiu ce la esantionul ales...pana la urma tot o citesc eu pe toata ca trebuie sa gasesc ceva folositor in ea.oricum nu v-o recomand...va scriu eu dupa ce termin in cateva cuvinte concluziile

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

silvi-chestia cu cartile de psihologie e relativa...cumnata nasului nostru tot citea de zor si mereu se contrazicea cu matusa ei prof de psiho pt copii, care, dupa o exp de o viatza, ajunsese la cl ca un copil tr totusi tinut in frau si ca toate chestiile moderne " cu sa nu'i stirbesti personalitatea " nu sunt neaparat bune. rezulatul: mamica ii cere disperata ajutorul acum cand cel mic are 7 ani ca e de nestapanit.diagnostic: aplicand toate astea ai reusit sa-i fi o prietena de care tine sau nu seama si nu ai autoritatea unei mame.femeia e de parerea ca instinctul ne spune singur ce sa facecartile sunt bune, dar doar asa.........informativ. nu e cazul tau, dar am profitat de asat ac sa povestesc de traznaia cu "sa nu'i stirbesti personalitatea " ca tocmai ne-a servit-o o prietena cand noi ne uita cu ochii cat cepele la fi'sa ce facea numai traznai si ea nu-i zicea nimic. am inghitit teoria cu noduri , dar am trecut invatamintele trase la "asa nu".

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI DIANA, DARIA SI ANASTASIA!!
La multi ani tuturor romanilor!
Eu astept sa se faca mancarea Dianei, ea misuna prin toata casa in 4 labe, eu o iau, o pun la loc pe patura si tot asa.
LA MULTI ANI RAZVANEL!!
Asta pt ca noi in lunile cu 30 de zile, trebuie sa aniversam cumva...cele 10 lunitze de viatza! frumosului!
Are dreptate Silvi, e mai bun Nan fara lactoza la gust.
Ali, e mai comod sa mearga in 4 labe, dar oricum trebuie sa fii atenta la fiecare miscare...asa de repede dispar din raza ta vizuala..
Moni, eu o imbrac doar in pantaloni si bluzite, in casa mi se pare mai comod si am eu asa un fix...sa nu raceasca..
Fug, ca nu mai are stare.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ana de France ai perfecta dreptate, eu m-am tot documentat in ideea in care inainte de a se naste Alain habar nu aveam cum sa procedez cu un copil..nici n-am mai avut copilasi in famile nici prieteni prea multi cu bebelasi.Instinctul e intr-adevar f puternic, ianinte de a se nasta Alain habar nu aveam ce inseamna asta....
Nu mai retin cine intreba de mazare, imi cer scuze...Raspunsul meu este da, eu dau mazare lui Alain, nu numai mazare, mazare combinata cu alte legume si e f bune.
Azi are ficatel de pui cu legume congelate, a iesit f bun papa si Alain si mami.Va zic in 2 vb cum l-am facut poate va mai dau o idee de papa.Am calit un putin ulei de mesline cateva feliute de ceapa taiata solzisori, apoi am pus ficatul, l-am lasat pana s-a altit, m pus legumele congelate(mazare+morcovel+conopida+fasole verde) am pus putin piper si sare si o jumate de cana de apa si am bagat la cuptor, 10 minute acoperit vasul apoi am luat jos capacul.A iesit f bun si e usor de facut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Silvi, tare gustos suna! Venim si noi la o portie !!!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput