PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Medeea felicitari pt cei 2 dintzisori! Da,Patriciei i-a iesit primul dintzisor vineri,ieri mi s-a parut ca l-am simtit si pe al 2-lea,astept sa se trezeasca sa o pipai mai bine
Geliza si Patricia are parul mare,nu cat sa ii vina in ochi dar cat sa ii pot face motz,imi place mult cum ii sta cu fruntea goala.
July bine ai revenit.Si beblina mea a iesit cu 3 sapt mai repede dar a fost grasana,3306
Miti sa aveti drum bun si Sarbatori Fercite! Cand plecati?
Sabana bine ai revenit! Chiar ma gandeam ce e cu voi de nu mai apareti.
Mamanati cum mai e ochisorul Cameliei?
Noi am fost plimbareti week-end-ul asta,a fost sotul liber sambata si duminica.Ieri am fost la cumparaturi undeva la munte,a fost frig tare,sper sa nu raceasca copiii.Mama denaturata ce sunt am uitat pantofii lui David acasa asa ca a trebuit sa ii cumparam,pana am gasit a stat doar cu sosete(in carucior ,normal)
Ca tot vine Mos Nicolae mi-am innoit si eu putin garberoba,doar am slabit
Daca vreti sa o mai vedeti pe maimutica am pus poze noi aici http://new.photos.yahoo.com/stefaniabalan/album/576460762359286686

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

salutare la piersicutze si la mamici

si multe felicitari pt aniversati si pt dintisori

noi inca nu avem astfel de noutati, dara stazi m-a suprins prin faptul ca spre miezul noptii a devenit f irascibila. sia cum suspina si plange in somn din cand in cand. iar eu vineri noaptea nu am dormit deat 2 ore in dimineata si inca nu am reusit sa recuperez, pt ca ama vut program incarcat sper sa nu se anunte o spatamana in ritmul asta ca eu fara somn mor.

gata, va las acum si fug s amai descac ceva de pe contul comun. mii de multumiri harnicutelor care isi fac mila si de cele ca mine, mai neinformate si ne trasmiteti info

pe urma fug la somnuc si eu.

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

Lucians ce frumos doarme Daria Pupacim falcutzele!
Fetele please spuneti-mi Cum se face trecerea de la o marca de lapte praf la alta marca?
Vreau sa ii schimb laptele Patriciei,poate asa amelioram problema cu obrajorii si cojitele din cap.
Sambata cand sa ii fac piure-ul de morcov m-am trezit ca nu mai am morcovi ,tineam minte ca mai am o punga in frigider
Asa ca am fiert orez si l-am dat prin blender.A papat destul de mult,nu foarte incantata dar a mancat.Deci mai nou mancam si orez si de maine cred ca ii dau cartof.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

lucians se pare ca le place sa doarma asa ca se simt ca in uter. Nu stiu ce sa zic dar cert este ca Alexei asa este cel mai fericit. Mie mi se pare ca o imbraci foarte gros pe Daria, fara suparare. Eu pana ieri ii dadeam lui Alexei tot ciorapi lungi si pantaloni raiati deasupra iar in sus body si un pulover de bumbac si geaca mai subtirica sau cand i-o dau pe aia din poza ii dau o bluza subtire de bumbac. Tu nu ai sac de picioare la carut? Ca la mine e adevarat ca am si din ala si atunci e mai protejat putin.
Medeea felicitari pentru al doilea dinte.
mamluidavid sa ai grija cu cartoful intrucat am inteles ca baloneaza. Foarte simpatica pitica ta.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

A IESIT AL 2-LEA DINTZISOR
Muuh multumesc.Am auzit si eu ca ar balona cartoful,lui David i-am dat si nu a avut nici o reactie neplacuta,nici nu stiu ce sa fac.Cred ca pana la urma las cartoful pe mai tarziu si ii dau broccoli.
Voi ce legume mai dati bebeilor?
Ma gandeam ca de saptamana viitoare sa introduc tofu,cartof dulce si dovleac.Si dupa aceea fructele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Am intrat si noi sa va salutam ,sa va spunem ca va citim si dc vreti sa ne compelati si pe noi ...

Ilinca-Cristiana s-a nascut la Elias cu dr.Tutunaru 3020 g!

Muuh am vazut superbul tau catel!Eu sunt deprimata ca saptamna trecuta mi-a murit lupul care ar fi implinit 13 ani...

Va pupam si va uram toate cele bune!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Tweety multumim de urari! Pupici!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Felicitari pentru dintzisorii proasperti! Oare nu ne mai ies si noua odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata mamicutelor,

am venit si eu pe fuga sa va transmit o zi buna.

Miti si tie sarbatori fericite si drum bun in Ro, distractie placuta. Este mereu asa de fain cand mergi acasa, mai dureros este cand pleci. Dar acum este partea faina la inceput

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Mihatocae, unde ati stat la Sovata? ca ma tenteaza si pe mine o iesire din asta!

Si apropo de jucaria totem, are si Rares una de cand avea vreo 8 luni si o foloseste si acum la 5 ani. Are un ursulet, de fapt 2, pt ca atunci i-am luat 2 de-un fel ca sa ii putem spala pe rand

Mergi la inceput