PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Larissa uite geaca. Si mi-am amintit spunea o fata in parca ca a vazut haine dragute pentru fetite la Catimini pe calea Victoriei dar ca sunt destul de scumpe.
Sabana ma bucur ca ne dai un semn de viata. Pupam pe tine si pe Alexa.
July bine ai revenit printre noi. Te rog sa imi spui greutatea si lungimea printesei ca sa fie lista completa.
Am schimbat pozele daca aveti chef sa aruncati o privire.

Miruna + Alexei
Poze

Multzumesc Muuh. Maria a avut aproape ca orice prematur niste masuratori de matza: 2450 g si 46,5 cm.

pt.Radu si pt.toti bb.

July25 posesoare de Maria (04.07.2006 ) si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by andreea25

july25 bine ai revenit printre noi!
crissa ai dreptate cu oboseala ...nush ca parca din ce se maresc pitici tre sa stai si mai mult dupa fundu' lor.a mea nu mai doarme ziua decat asa pe fuga cate 30 min si nici nu se joaca singurica tre sa stau cu ea.asta e!
noi cu diversificarea asteptam dupa vaccinul de 4 luni pe care l facem pe 12 dec. mai nou Ari a descoperit ca poate sa tipe si tipa nene...
gata distractia lu' mamai ca plange copila

andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.

Mercic! Si eu care credeam ca e ceva in neregula cu fii-mea care tipa cat o tin plamanii...asa de distractie!

July25 posesoare de Maria (04.07.2006 ) si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July de ce zici ca a fost prematur? Alexei s-a nascut tot cu trei saptamani mai devreme si a avut 3370 grame nici urma de copil prematur.

Uitati cum doarme Alexei. Si cand nu doarme ii cara pumni sau il musca.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Muuh

July de ce zici ca a fost prematur? Alexei s-a nascut tot cu trei saptamani mai devreme si a avut 3370 grame nici urma de copil prematur. Uitati cum doarme Alexei. Si cand nu doarme ii cara pumni sau il musca.Miruna + Alexei
Poze

ce falcute are alexei....ptiu sa nu l deochi!andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Gata, fetele, ne-a iesit si al doilea dintisor!!!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

medeea, felicitari pentru cei doi dintoci..la cat mai sanatosi

LA MULTE LUNITE, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI :
Rares Andrei al Amabellei, Petra a lui Codritu, Radu al lui Save

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

July bine ai revenit!
Lushk bine ai venit in livada!
Alexia e o mare dulcica puiutza ta!
Save cu intarziere.
Medeea felicitari pentru dintzishori!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Rares, Petra, Raducu, la multi ani, sa cresteti mari si sa fiti cuminti!
Geliza, misto paturica
Medeea, felicitari pt dintisori!

In legatura cu hainutele, eu nu urmaresc a fie neaparat de firma sau din nu stiu ce magazin, daca imi plac ii cumpar si gata; eu stau pe la obor si i-am luat o gramada de lucruri dragute si ieftine de la tarabele de aici, multe sunt la fel ca in magazin, dar mult mai scumpe. maine chiar cred ca o sa ma duc la dragonul rosu, n-am mai fost pe acolode nu stiu cand dar tare sunt curioasa ce mai au si la ce preturi!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Vio,io ii dau Dariei sucul separat de morcovi.As vrea s-o obisnuiesc cu mai multe gusturi.Si cand io-i da suc de portocala tot separate i le dau.
larisa,n-o imbraci cam subtirel pe Alexia?Doar cu dres si raiat,in partea de jos?Si mie mi-ar fi frig asa,mai ales ca ei stau in carut,unde locul se raceste numaidecat si temp e scazuta.Daria iese afara astfel:un body si pantalonasi cu pieptar(ce lapsus am,caci au o denumire acesti pantaloni) cu care facem nani.Peste acestea,adaugam un combinezon din catifea sau nu stiu din ce material e,cu care stam prin casa(caci la noi geamul de la bucatarie e oscilo tot timpu',neavand usi,decat la baie si la dormitor) iar apoi salopeta cu totu' care nu e cine stie de groasa dar la ce avem pe dedesubt ,e ok.Si astfel imbracata,fata mea doarme dusa 4,5 ore afara.Azi c-a fost ger,am stat numai 3 ore.Dar tb sa ne pregatim pt zile si mai geroase.Si am mai vazut la mamici in carucioare paturici,numai bune de bagat bb in ele si cred ca tin locul tare cald.

In leg cu hainute bb,io i-am luat cateva de la ORCHESTRA,din Orhideea.Super haine,caciulite si nu sunt asa scumpe.Si ce varietate de culori.Nici-un magazin nu-i mai aprovizionat ca asta.Mergi si ai sa te convingi!

Miruna,oare toti bb dorm cu fata-n perna caci si-a mea la fel doarme.Chiar aseara i-am facut o poza dar n-am descarcat-o-n calculator.Imediat revin cu ea.Dureaza un poco...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Le-am gasit caci sunt mai multe cu ea dormind.Nu sunt cu capu-n perna asa cum face ea inainte s-adoarma,dar va promit c-am s-o filmez. Tare-i haioasa cand isi cauta perna cu nasucul.Altfel nici n-adoarme.De multe ori, si-o ridica cu manutele( e din puf de gasca si e usoara)si-o muta din dreapta ei in stanga.Poze mai recente incep de la nr 41.Priviti aici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput