Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 22
elyanne spune:
Tzuna ma bucur f. mult ca e totul bine cu bebelina! 
Despre sac de dormit: eu i-am luat pe dimensiuni... cred ca are vreo 4 pana acum... cat a mai crescut... Nu merge sa-i iei prea mare, pt. ca, ai zis si tu, poate sa se bage de tot in el... sau poate sa iasa din el daca e prea larg (tocmai am avut o demostratie astazi din partea mandrei, care de 2 zile era mereu pe langa sac... si sacul avea fermoarul inchis... reusea sa isi soacta mainile una cate una si iasa pe gaura de lagat... la talia ei de viespe)
In primele 2-3 luni e buna si o paturica gen sac... ca ei nu prea se misca de cum ii pui... cel putin in prima luna dorm cum ii lasi.... Eu o culcam pe o parte, prin rotatie, stanga / dreapta ... ca daca vomita sa nu se inece cu ce vomita, daca doarme pe spate.
Am vazut in Cora niste saci de dormit micuti si f. frumos... nu f. scumpi... 40 ron. Dar aveau decat roz... si n-am luat ![]()
Haine micute... sunt in cora unele unguresti (nu-mi vine in minte numele)... f. bune si cele de nou-nascut, f. mici
Si raportul calitate/pret este bun... un pic mai scumpe ca altele, dar materialul e f. bun.
A... si inca ceva... ce n-am avut eu cand am scos mandra din spital... si era f. bun... dar atunci nu m-am gandit... scaun de masina ... cred ca am facut mai mult de o ora pana acasa... ca nu-i dadeam voie sotului sa depaseasca 40 de km la ora
si stateam intepenita, ca sa nu se zdruncine mandra.... Si mi-era teama de vreo frana brusca... vreo groapa... 
Eliana (24 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
bibyrox spune:
Buna seara fetelor! Va doresc o nastere usoara si bb-i sanatosi!
Va deranjez si eu cu o intrebare. O prietena foarte buna, insarcinata in luna a-3-a, m-a rugat sa va intreb daca e normal ca burtica ei sa nu fie tare. Are burtica formata dar nu e tare deloc. Din pacate ea nu are acces la net. Cum eu nu ma pricep pentru ca sunt inca in stadiul de incercari am zis sa va intreb pe voi!
Va multumesc mult!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

lauramar spune:
Draga Biby eu am 5 luni de sarcina si pana acuma nu am avut niciodata burta tare si bebelina mea e f. bine la fel si eu parerea mea este ca fiecare femeie are un organism diferit si difera de la caz la caz!Deci curaj pt. prietene ta si sarcina usoara in continuare! ABSOLUTA numele pe care l-ai ales pt. fetita ta e minunat,nu am ami auzit pana acuma dar e mai deosebit ceea ce va face din fetita ta sa fie speciala eu cred ca numele pe care il alegem daca noua ne place si ne face sa fim fericiti e cel mai important ,ei i-am ales numele fetei mele de cand m-am casatorit si iata ca au trecut aproape 7 ani dar am ramas cu acelasi nume pe care i-l voi pune si nimic si nimeni nu ma va face sa-mi schimb parerea(apropo se va numi Arianna)sarcina usoara in continuare!
In rest suntem bine fetita mea misca si face tumbe non-stop ca sotul ma intreaba dar ea nu doarme?si ei i-am raspuns:dar tu cand dormi nu te mai intorci deloc? dar important este ca e bine sanatoasa poate sa danseze cat vrea ca mama nu se supara
Azi am vizitat o prietena ce a nascut sambata in doua ore de cand a ajuns la spital fetita ei a fost afara si e la prima nastere e o dulceata de fetita ,am mai prins si eu curaj cand mi-a povestit cum a nascut ea si sper ca toate sa avem parte de o nastere cat mai usoara.Acum va las ca e cam tarziu si maine am ,,nasii,,fetitei invitati la masa si trebuie sa ma trezesc devreme .Un sfarsit de saptamana cat mai placut si pupici
22+
LuizaS spune:
Buna dimineata
-dute
Eu nu prea reusesc sa va salut cu buna seara pentru ca nu sunt in stare seara sa mai stau la calculator avand in vedere ca toata ziua stau in fata lui...asa ca va scriu dimineata 
Noi suntem bine BB e activ ziua iar noaptea ma lasa sa dorm sper sa fie asa si dupa ce vom face cunostinta
In general nu am probleme cu somnul dorm bine si visez muuuult.Am inteles ca e bine sa dormim pe partea stanga dar eu de obicei dormeam pe dreapta si acum dorm f bine pe dreapta si BB nu protesteaza ba cateodata spre dimineata cand ma intorc pe stanga il simt miscandu-se ca se trezeste odata cu mine dragul de el
Azi noapte au debutat si la mine carceii...am avut unul in piciorul drept in gamba dar a trecut repede...sper sa nu se indeseasca
La serviciu nu m-am gandit dar cred ca o sa ma duc pana cand pot pentru ca ma simt bine asa
Cria-bv am observat ca avem aceiasi data de nastere si eu sunt nascuta tot pe 13 martie dar cu 6 ani mai devreme decat tine dar in certificatul de nastere m-au trecut pe 14 ca au zis ai mei sa nu-mi poarte ghinion......superstitii... mie 13 imi poarta noroc!
Absoluta mie imi place f mult numele pe care l-ai ales si eu ma gandeam daca am fetita sa o numesc Teia dar noi am aflat ca avem "fecioras" asa ca trebuie sa ne gandim la nume de baietei...tati ar vrea Luca iar mie imi place Calin....imi place si Luca dar numele astea merg impreuna numai daca sunt in intr-o anumita ordine (Calin Luca)ca altfel iese cacofonie.
Tzuna ce fericire ca ati rezolvat cu casa pana la sarbatori ...noi cautam inca si nu e deloc usor mai ales ca nu prea mai avem asa mult timp la dispozitie.Despre
inca stau bine dar ultima oara dupa analizele de trimestrul II am aflat ca hemoglobina e un pic sub limita si doctorita mi-a recomandat Tardyferon dar astazi o sa iau prima data asa ca o sa vedem. Am inteles ca fierul e responsabil in mare parte de asta.
In rest le felicit pe fetele care au aflat ce poarta in burtica si sa va regasesc vesele si fericite pe toate cand ma intorc.
Azi plecam la parintii mei.

23+4 
elyanne spune:
Biby e bine ca nu e tare... Nu trebuie sa fie tare, obligatoriu... Cred ca depinde si de muschii fiecareia... Nu trebuie sa-si faca probleme din cauza asta.
Mi-am mai adus aminte cate ceva pt. bb... prosoape. Eu am luat prosoape noi pt. mandra. Unele mari care au un fel de gluga la un colt, pt. cap... pt. baita. Si unele "normale" ca sa le folosesc cand o spalam la fund, cand o schimbam... Eu am spalat-o de fiecare data... Mi se parea ca nu prea reusesc s-o curat cu servetele umede. Alea le foloseam doar daca nu eram acasa sau nu era apa calda. Si am mai avut prosopele mici, care le foloseam cand alaptam, cand o tineam sa dea aerul afara... pt. ca mai poate sa scoata si putin laptic... La fel de bune sunt si scutecele de finet... cum zicea Roxanici.
Eliana (24 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
tzontzonel spune:
Revin si eu dupa mai multe saptamani in care numai v-am citi dar nu am reusit sa mai scriu. Am fost la ecograf si vestile sunt bune. Bebe e sanatos... si e FETITA (se pare ca in ultimul timp creste numarul fetitelor).
Am o intrebare... voi mai mancati din cand in cand lucruri nesanatoase? Mie mi se face frecvent pofta de cartofi prajiti si nu prea pot rezista.
Stiu ca nu e bine pt bebe si ma straduiesc sa mananc mai putini dar careodata dupa ce incep sa mananc nu ma mai pot opri. 
Tzontzonel
21+ 
gabdyd spune:
Salut burtici!
Mai trecem si noi la raport,
crestem si suntem din ce in ce mai nazbatiosi, cateodata loveste de ma mir de unde atata forta, alteori e foarte linistit/a. Imi place, hotarat copil, ori da cum trebuie ori nu da.
Am sa merg si eu saptamana viitoare la ecograf si sa afisez caruciorul de rigoare. Pana acum tot felul de presupusuri, le-am prins pe fete pe la servici ca incercau sa imi puna sare in cap sa vada ce am...
Da si eu mai mananc mancare "nesanatoasa", mai beau cate un 3in1 sau coca cola. Cum ajung destul de tarziu acasa, pe timpul zilei chiar ca manac numai junk food. Incerc sa pastrez un echilibru, beau sucuri naturale si acasa imi fac limonada cu lamaie, multe salate, etc.
Am gustat de curand si un martini, ca era prea frumos cu maslina aia in el...doar foarte putin si bineinteles am mancat si maslina...
Pe mine ma dor toate oasele, deja simt cu mi se subtiaza incheieturile de la bazin ca sa ii faca loc lui bebe si daca stau mai mult de 15 minute pe spate incep sa ma doara coastele si chiar plamanii. Dimineata ma trezesc de-a dreptul inchilozata. Cred ca trebuie sa incep sa fac ceva mai multa miscare ca, spre rusinea mea, sunt o sedentara inraita. Dar vreau sa spun ca la fel am fost si la prima sarcina si am nascut foarte repede si relativ usor.
Si cu rusine spun ca au inceput sa ma deranjeze hemoroizii pe care i-am "dobandit" la prima nastere. Voi stiti vreun truc naturist pentru asa ceva?
Si cu toate astea, ne simtim grozav impreuna, noi doi, si cu surioara noastra!
Va pupicim,
Diana 20+
si Julie
3 anisori
cde
RaisaFudulu spune:
Roxygeo cu intarziere (acum am reusit sa intru ) iti spun si eu ca si celelalte fete ca sunt alaturi de tine.
Stiu ca este greu sa nu te afecteze o astfel de veste dar incearca sa te gandesti foarte putin la acest subiect dureros, detaseaza-te de el si fruntea sus, totul depinde de cel de Sus.
Eu am trecut prin asta anul trecut, nu era asa mare (trei luni am avut eu )dar durerea cred ca este aceeasi.
Sfatul meu este ca tu trebuie sa te bucuri de mogaldeata ta si zambeste pentru ea. Pupici si asteptam vesti de la ecograf.
Absoluta numele ales de tine este deosebit, ca o coincidenta sau nu la servici cu o zi inainte o colega de birou m-aintrebat daca nu-mi place pt fetita mea. Am stat putin pe ganduri dar numele fetei mele este ales de mult si nu pot sa-l schimb Raisa-Maria.
Felicitarile mele inca o data ,este superb numele cum o sa fie si bebelina, sunt convinsa.
Apropo de servici eu mai merg pana la jumatatea lui ianuarie, o sa am cam 28 sapt. Deja nu mai pot obosesc foarte repede dupa 10 ore de stat la calc, seara nu mai vad decat patul. Nu intra in calcul sa vb sa-mi reduca programul ca nu am cu cine, iar la noi la firma la inceput de an est efoarte mare agitatie, stres si nu cred ca-i pot face fata. Stiu ca este devreme dar nu vreau sa risc nimic.
In rest noi suntem ok, bebelina misca mai mult dimineata si seara si cateva miscari usoare in timpul zilei, mainile mele ma dor ingrozitor dupa ce ma trezesc iar picioarele mi se umfla seara. Una peste alta suntem in regula va pupam si va uram un weekend placut

Va asteptam la raport ca este cam liniste in ultimul timp, nu mai avem sanse sa le ajungem din urma pe mamicile de mai-iunie sunt deja la cap 15
M-am cam intins. V-am lasat
Diana 22+
Mihaelaaa spune:
Salutare la burtici...
M-am gandit sa mai intru azi o data sa va urez la toate burticile o saptamana frumoasa lipsita de griji si de sperieturi...si saptamana viitoare cand mai intru sper sa aud numai si numai vesti bune
!
Eu sunt tot bine
,bebele e cam lenesut de o vreme in coace dar nu-i problema...ajunge si mai putin!Important e ca mai da cate un semn de viata si stiu ca e acolo![]()
Am aflat cand o sa dau si examenul de conducere...va fi in Vinerea Mare,....sunt sigura ca o sa fie foarte mare circulatie,ca lumea va face ultimele cumparaturi inainte de Craciun,dar sper sa fie bine....si daca nu....mai dau o data
!
In rest...ce sa mai zic...In noaptea asta plecam in Spania,si de abia astept,chiar daca mi-e frica putin de zborul cu avionul(e prima data in viata mea cand "zbor"!)si sper sa nu fie nevoie sa folosim
.Ma gandesc ca poate o sa-mi fie asa de teama de o sa-mi fie frica sa urc in avion si la intoarcere

!
Asa...cam atat!
Va las cu bine ,aveti grija de voi si de minunatiile din burtici!
Si va pupacesc pe toate!

O sa-mi lipsiti....

Mihaela
24+
madmat spune:
buna ziua
.
vin si eu la raport.
noi ne simtim bine numai ca bb al meu nu prea mistca mult mai da numai cate un semn de viata numai cate un sut
.
luni mergem si noi la eco 3d/4d sa vedem ce mai face bb nostru.
in rest liniste la noi liniste si aicia la forum din cauza ca este WK
.
mihaela drum buna sa ai grija de tine si de bb.
va 

matilda
23+