Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)
Raspunsuri - Pagina 14
mikiion spune:
Despre diversificare. Noi suntem la inceput si in general a mers bine. Dar ca trucuri ce va pot sugera.
Schimbati lingurita( la mine merge mai bine cu o lingurita mai lunguiata cu care pun mancarea mai adanc in gura copilului.
Daca aveti scaun sper ca aveti unul care se inclina in mai multe pozitii.. Iar daca copilul nu sta bine in fundulet, sprijinit in ceva, aici se considera ca nu e gata pt. diversificare. Mai ales daca nu poate sa intoarca capul in semn de refuz. Nu are copilul ceva, doar nu e gata inca.
Destindeti atmosfera. Cantati radeti la el. Luati-o intr-o joaca. Nu uitati diversificarea e un proces de invatare. Si nici un copil nu e maestru in asta de la inceput. Nu e doar ideea de a ii da forta( in biberon) ci trebuie sa invete sa mestece.
Faceti textura mai lichida la inceput.
Daca mai vreti informatii uitati-va si aici
http://www.heinzbaby.com/english/starting/
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
carminabulina spune:
Miki si daca intr-o zi, cum a fost azi de exemplu, mi-a mancat 2 borcanele hipp de fructe? Asta inseamna mult mai mult decat 3 linguri, ce fac? Nu ii dau si ii dau lapte in schimb? sau daca vrea sa manance mai mult intr-o zi il las si gata? Am mai spus-o si repet, habar nu am cat ar trebui de fapt sa manance un copil. Cand ii dau Miluvit ar manca toata cutia, insa ma opresc eu la un moment dat ca mi-e frica sa nu se sparga stomacul lui...nu radeti, iar in alte dati ma bucur daca mananca si 3 linguritze. OF OF OF.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Va urez o noapte buna si mai vorbim si maine. Pupici cireselor cuminti care fac nani .
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
mikiion spune:
Tu ce cauti la ora asta? Nu e ora 2 in Romania?
Eu am avut probleme cu mesajul anterior s-a repetat pe jumatate si apoi l-am sters ca proasta ca am crezut ca e identic.
Si carmina tu ai trecut deja de inceputuri. La tine e deja «avansati» Si mananca si el in functie de apetit. Si am inteles ca si creste bine. Asa ca nu te enerva. Important e ca e sanatos!!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
virgi spune:
Salutare livada!!!
Ne-am intors de la medic. Dimineata cand m-am trezit, verific gurita si surpriza... arata mult mai rau decat ieri. Ne-am infiintat la medic, repetat investigatiile, rezultaul " just a small problem". Nu a aparut nicio infectie, doar o ciuperca care nu necesita tratament si care trebuie sa treaca de la sine in 4 sau 5 zile. Eu insa am insistat sa-mi dea ceva..si mi-a dat un praf pentru refacerea tesutului, nimic mai mult. Medicul spune sa fiu mai atenta la ceea ce baga in gura, daca acum am scapat fara probleme, pot fi si probleme mai seriose.
Revin...plange bb
virgi spune:
Amonar - multumesc pentru raspuns dar din fericire nu a fost vorba de candida.
Mi-a mai spus ca este o ciuperca intalnita foarte des la bebelusi, dar care nu este grava si nu se trateaza cu medicamente.Slava Domnului ca a fost doar atat.
Cat despre cancerul la esofag nu stiu ce sa-ti raspund ca eu nu am auzit de niciun caz aici. Dar stii cum e cu statistica si ei stiu despre romani si greci ca ocupam numarul 1 in lume la bolile de ficat. Dar cum sa-i spui romanului sa renunte la sarmale si prajeli sau koreanului sa nu mai manance iute. Eu mananc iute ca-mi place si nu-mi face rau si nu manac gras sau prajeli ca am probleme cu fierea de cand ma stiu.
lui Kailan
Miti iti dorec un Craciun fericit, Un An Nou plin de bucurii.
Miikion - foarte frumoase fotografiile. Ma gandesc si eu sa-i fac cateva profesioniste.
virgi spune:
Si acum sa va zic ceva off topic care numai mie mi se putea intampla.
Acum 2 zile, ne-am schimbat masina. Ieri am mers cu ea, dar cum era intuneric afara si frig n-am avut cum s-o studiez prea bine pe dinafara...m-am multumit doar cu interiorul, astazi m-am uitat si la exterior si cand ma uit eu mai bine...ce credeti ca vad..numarul de la masina identic cu pinul meu de la card. In concluzie, luni trebuie sa schimb numarul la una din ele, ca mi se pare absurd.
virgi spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Vavitzu, puiule ce ati cautat la spital? Bebe e bine acum?
Si nu mi-a raspuns si mie nimeni la intrebarea cu siropul de tuse si uite cum imi tuseste copilul si nu poate dormi. Ii este somn si il trezeste tusea, si plange ca vrea sa doarma si tot asa. Va rog, exista sirop de tuse pt bb sub un an? Eu am luat bromhexin dar pe prospect scrie sa nu-l dau copiilor sub 1 an. Ajutorrrrr...ca se culca barbatul meu acum si nu mai am pe cine trimite la farmacie .
uite cum cresc
Carmina - cand a fost racita luana in romania si tusea foarte tare, doctorita mi-a recomandat pentru tuse "AMBROXOL", pe prospect scrie ca poate fi gasit si sub forma de sirop si este indicat si bebelusilor de la 0 - 2 ani. Daca vrei eu am prospectul si ti-l pot scana.