Miresele anului 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana81 spune:
Dana nu te-am uitat si nici rochia de la cununia civila .
Ce multe miresici apar!
Nici nu am timp sa mai citesc toata ziua gatesc [:d]. Hai ca fac si versuri. Vad ca au reaparut miresici cu bebei mai mari ca vladimir. Multi pupici!
Ah sa va zic ceva: VLADIMIR NU MAI MANANACA NOAPTEA!!!!!!!!
Dar din pacate tot se mai trezeste intr-una. Cred ca si la 20 ani o sa ma trezeasca sa-l intorc sau sa-i bag uzi in guritz! Chiar nu inteleg de ce nu doarme si se tot foieste noaptea?????
Va pup pe toate si .... asteptati-ma ca mai intru printre supe si piureuri si sucuri
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
Olivia26 spune:
Miresici de 2005, sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru
Eu sunt miresica de iulie 2005. Planuri de viitor: bebik, cand o vrea DD.
Kriss, Nusha, Anca, Biby, Rox, Ramo
la toate fetele.
poze nunta
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
kriss79 spune:
Olivia draga, esti trecuta deja, de cateva zile!pupici
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
Olivia26 spune:
Kriss, ce dragutza esti. Am pus mai sus un link cu mai multe poze de la nunta.
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Am intrat sa va dau de veste ce am facut...simbata cred ca am trecut prin cele mai mari emotii din viata mea...pina spunea nenea dr. cuvintul magic normal mie imi statea inima....da` a trecut si asta...tati a fost terminat de ce a vazut acolo...ca dupa eco nu mai articula...cu toate ca el isi dorea baiat si ia iesit ...iar pe mine ma pufnise - de emotii si toate cele...apoi am fost la ai lui sa le aratam nepoata...ca doar am primit poze...si apoi la ai mei....iar in final am ajuns si intr-un bar unde niste colegi organizasera un party...si ne-am topait si noi un pic, pina ne-am afumat si apoi am vrut la o pizza pe la 12 noaptea....iar duminica am fost la Romexpo la tirgul de suveniruri si la Kidex....unde era o mare de copii, ca doar erau multe locuri de joaca amenajate si diverse lucrusoare...de unde m-am abtinut cu greu sa nu cumpar ceva, aseara si avea chef de miscare...si tasu vorbea cu ea, cica sa ma convinga sa mai stau pe acasa nu toata ziua la serviciu si la plimbare era tare simpatic
Va pupic si va tin la curent
rally spune:
Fetele mele, vreau sa pun si eu cateva poze de la nunta - cum fac?
Kriss, trece-ma si pe mine pe lista ca nasica in 2006 pe 19 august; pentru 2007 nu avem planuri inca doar discutii si antrenamente
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by rally
Fetele mele, vreau sa pun si eu cateva poze de la nunta - cum fac?
Kriss, trece-ma si pe mine pe lista ca nasica in 2006 pe 19 august; pentru 2007 nu avem planuri inca doar discutii si antrenamente
Draga Rally, bine ai revenit!
pt. poze..da-mi un link si le trec in dreptul numelui tau!
Pt.listuta..nu mai trec nasicile de pe 2006, ca se termina acusi anul, ci doar pe 2007.
Sper sa te auzim curand!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
rally spune:
Gata..http://graluca.photosite.com
Sunt cateva poze de la nunta;am sa pun si cateva de la nasit ceva mai tarziu. Va pupacesc mamicilor.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ioana, lui Vladimir.
m_monique, ce faci, pe unde esti, ai nascut?
Roxygeo, felicitari pentru fetita. Sa fie sanatoasa si sa se nasca usor!
Avem poze noi cu o mica ingerasa
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
acina spune:
Buna gagici,
Roxygeo sa fie intr-un ceas bun.Sa fie sanatoasa si sa ai sarcina si nastere cat mai usoare.
Lexi imi place rau costumul de ingeras...e superba in el.Vreau si eu de unde l-ai cumparat?
Pupici multi pt toate fetele
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic