Miresele anului 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 5

acina spune:
acina spune:
 Buna fetelor, 
Nu imi vine sa cred ca s-a pastrat grupul de miresici 2005, unde mai pui ca sunteti chiar active.M-ati lasat pe spate cand am vazut ca sunteti la curent si cu ultimile elenimente din viata mea.
Ne intoarcem si noi atunci cu poze noi si mai vechi ( de la nunta)
Pupici multi la toata lumea. Anca si
Anca si  Andrei(13.02.2006)
 Andrei(13.02.2006) 

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Acina, bine ai revenit printre noi. M-am uitat la pozele tale, sper ca nu te superi. Wow, asa baiat mare ai? asa marisori se fac la 10 luni? parca nici nu-mi vine sa cred ca si Maria va fi asa mare intr-o buna zi! Sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si fericit!
 de
 de  Maria Cornelia (20.09.2006)
Maria Cornelia (20.09.2006)
 Varsta Mariei, A treia luna, 
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

acina spune:
acina spune:
 Lexi  nici o problema, am aruncat si eu un oki la pozele voastre; sa va traiasca gaza, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.Daaa cresc f repede o sa vezi tu.Nu stiu cand s-a facut andrei asa mare ca parca ieri eram insarcinata si ca o balena
 nici o problema, am aruncat si eu un oki la pozele voastre; sa va traiasca gaza, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.Daaa cresc f repede o sa vezi tu.Nu stiu cand s-a facut andrei asa mare ca parca ieri eram insarcinata si ca o balena
 Anca si
 Andrei(13.02.2006) 

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

kriss79 spune:
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by acina
Buna fetelor,
Nu imi vine sa cred ca s-a pastrat grupul de miresici 2005, unde mai pui ca sunteti chiar active.M-ati lasat pe spate cand am vazut ca sunteti la curent si cu ultimile elenimente din viata mea.Anca si
Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Adevarul e ca am "scormonit" si eu info de pe ici pe colo...
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina

ancadragoman spune:
ancadragoman spune:

Fetele mele dragi am intrat sa va salut si sa va pupic pe toate.
Fetele mele dragi am intrat sa va salut si sa va pupic pe toate.

anca
poze nunta
Incercari bb

bibyrox spune:
bibyrox spune:
 Ralu 

nu te voi uita niciodata! Doar esti iubirea mea eterna... Sper sa nu uiti asta! Si daca mai cobesti cu "dumnealui" vorbesc eu cu Mos Cracila sa-ti aduca GEMENI!!! Ca tot am pile la el.. Sau cumva vrei tripleti?
 nu te voi uita niciodata! Doar esti iubirea mea eterna... Sper sa nu uiti asta! Si daca mai cobesti cu "dumnealui" vorbesc eu cu Mos Cracila sa-ti aduca GEMENI!!! Ca tot am pile la el.. Sau cumva vrei tripleti? 

Lexi  nu mai cobi ca te "lovesc" si pe tine cu niste gemene! Ia vezi!
 nu mai cobi ca te "lovesc" si pe tine cu niste gemene! Ia vezi!
Mariutza e o dulcica!! Ti-am spus eu ca e un ingeras!
Oana 

multe multe felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos tun!!! Pupici pe burtik (poate se ia
 multe multe felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos tun!!! Pupici pe burtik (poate se ia  )
) 
Dana n. 
 cum sa nu te tinem minte???? O miresica asa frumoasa nu o poti uita usor!
 cum sa nu te tinem minte???? O miresica asa frumoasa nu o poti uita usor! Ce mai faci? Parca te inscrisesei si tu la Aspirante la burtic...
 Ce mai faci? Parca te inscrisesei si tu la Aspirante la burtic...
Anca, Ramo, Rox, Kriss 

colegele mele!
 colegele mele! 
Un week-end minunat va doresc fetelor!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

In asteptarea...fetitzei mele

acina spune:
acina spune:
 Buna fetelor , 
am intrat sa va salut .
Pupici.
Kriss deci tu erai ...

Anca si
 Andrei(13.02.2006) 

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

kriss79 spune:
kriss79 spune:
  subsemnata
subsemnata
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina

RAMONELLA spune:
RAMONELLA spune:
 Pupici fetelor!!

Sa aveti un weekend placut!!!
 Sa aveti un weekend placut!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Alinus25 spune:
Alinus25 spune:
 Buna fetelor!
Am intrat si eu sa va salut si am avut parte de o mare surpriza... Kriss ai fost tare harnicutza . Multumim pentru listutza, e super...ai avut ceva de lucru cu ea. La mine nu se vad pozele, incearca eventual sa mai pui odata linkul. Merci
. Multumim pentru listutza, e super...ai avut ceva de lucru cu ea. La mine nu se vad pozele, incearca eventual sa mai pui odata linkul. Merci
Oana felicitari pentru bebe! Sa ai o sarcina usoara. La ce dr. vrei sa mergi? O sa fii si tu nasica cu burtica ca si mine
Bibyrox bafta la bebe! Poate luna asta o sa fie cu noroc.
La restul fetelor multi pupici
 , sa aveti grija de voi.
, sa aveti grija de voi.
Nunta noastra