Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147
Raspunsuri - Pagina 25
dj_mama spune:
floricico, incerc sa ma tratez (am fost aseara la un spectacol);
avalon, ce bine este sa intrebi/spui, chiar si lucruri aparent marunte; este un Sfant pe care eu il iubesc in mod deosebit pt. ca de cate ori l-am rugat ceva in acest sens a fost grabnic ajutator; este vorba de Sfantul Mina (moastele Lui sunt la biserica ce-i poarta numele, mai sus de Unirea- Sf. Vineri (toti din zona stiu; tu sa-i citesti acatistul, poti evident oricand (cred ca-l gasesti pe net sau la orice biserica) si apoi sa-l rogi sa te lumineze despre soarta lucrurilor pierdute; el patroneaza si rezolvarea pradaciunilor si nedreptatilor care ti se fac; mare lucru sa existe un sfant si pt. astea (mai ales cand e vorba de acte, mare lucru sa le gasesti);
am vazut azi un tip care spargea asfaltul exact ca asta si mi-a venit sa rad singura pe strada amintindu-mi de discutiile pe seama acestui icon si implicit de Noela; distractie placuta la botez!!! fetelor, sa n-o credeti cand zice ca are sunci
turturica, ti-a raspuns Avalon bine
Oana_r nu se intelege clar mesajul tau; citeste pe prospectul testelor: liniuta a2a cel putin la fel de intensa ca prima ca sa fie pozitiv (vorbesti de teste de ovulatie, nu?)
Avalon spune:
Stiam eu ca tu-i cunosti pe toti sfintii, DJ Mama si ca o sa-mi recomanzi unul bun. Acte nu am ratacit, asta mi-ar mai trebui la meseria mea.... Dar oare pot sa-l rog sa ma caute si pe mine? Ca nici pe mine nu ma mai gasesc... sau i-as cere prea mult?
Avalon spune:
DJ Mama
Floricico, eu cred ca azi ai ovulat cand ai simtit tu durerile, de aia testul de ieri era pozitiv si cel de azi negativ, asa ca ai facut foarte bine ca ai prestat
dj_mama spune:
meda, ce mai faci? esti verde si faci asa ? Te-am prins ca te-ai uitat cu bb ieri la Harry Potter ; 'vij-hat', nu?
dj_mama spune:
bey, da' ce de ati mai scris de la ultima mea postare ...!
asa de mult incat abia de v-am gasit pe pagina 3
duamnelor ce sunteti !!!
L5845 spune:
mama,sa speram ca duamnele sunt bine, sanatoase si au avut ceva treburi domestice, fapt care nu poate sa fie decat foarte bun, nu? Totul e sa dea DD sa fie cu folos .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
L5845 spune:
Plus ca azi a fost taaare liniste pe aci, dar probabil ca s-au intamplat anume chestiuni, cum am mai zis. Las' ca maine e inceput de saptamana noua si o sa revina totul la normal si cine stie, poate cu -ute noi . Pana atunci -ici si voie buna la dumneavostra, doamne dragi.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
daciovi spune:
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri. Sper sa reusesc cit mai curand sa fac un bebe ca altfel poate sa se refaca nenorocita asta de endometrioza si nu stiu daca o sa mai am puterea sa trec prin ce am trecut anul acesta. Neavand menstruatie din iulie nu stiam cind o sa am prima ovulatie si teste am inceput sa fac de mai bine de o luna, dar nu asi putea spune ca am facut zilnic. Chiar inainte cu cateva zile de a avea cele doua teste cu a 2 a linie mai pala nu mi-am facut cu gandul ca oricum o sa merg la dr si o sa imi spuna cum stau lucrurile. Eram tot mai dezamagita pe zi ce trecea vazind doar teste cu o singura liniuta. Dar, lunea trecuta ma durea foarte tare in zona ovarelor si de aceia mi-am facut testul.
Va pup si va doresc o saptamina cit se poate de frumoasa.
mirella76 spune:
Buna de dimineata la toate fetele!
Sincer cred ca nu pot trai fara voi! Am incercat din rasputeri sa ma rup de tot ce are legatura cu aceasta lupta a noastra de a avea bebe si nu am reusit de voi mi se face intotdeauna dor.
Eu sunt z47 si nici urma de urati, eu zic ca este o noua dereglare si imi vine sa ma urc pe pereti pentru ca sansele mele de bebe scad si perioada de asteptare se prelungeste iar si iar...
Anca stiu ca este foarte greu sa o iei de la capat in fiecare luna, dar macar ai sansa unui nou inceput, aduti aminte de perioada in care aveai intarziere( ca si mine) si te rugai sa-ti vina numai sa nu ajungi la alte probleme.
Oana am citit eu bine? spuneai ceva de o liniuta pala? la ce fel de test?
Va pupic pe toatele si va doresc o saptamana de la excelent in sus
mirella