Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
nadiutapm spune:
buna burtici,
hei sa stapaniti sanatoase pernele, eu nu apuc sa-mi iau ca si asa dor inconjurata de perne si nu am nici o prblema, doar ca omu' cand si-o face cu mana lui se cheama "lucru manual' m-a pus nu stiu cine sa merg pe jos de la Romana pana la Unirii, si acum sunt cracanata de dureri inghinale si spate, na, si plus la asta trebuie sa mai aducem si patutu' in seara asta.
e hai ca n'o sa mor
va pup
nadiutapm 28+
burtica
Daconst spune:
Nadiuta,si eu am exagerat ieri,dar azi dupa o zi de repaos sunt ca noua.Sa ne bucuram ca trec totusi durerile si nu stam cu ele mereu...altfel nu stiu cum as rezista pina la sfarsit.
Maine am control la dr,dat fac doar CTG si imi verifica colul.Cred ca peste o saptamana fac ultima echo si apoi analiza pentru streptococ,care se face in saptamana 36.
Stie cineva cum decurge analiza asta?Sa stiu si eu la ce sa ma astept.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 34+
ylilimic spune:
Am reusit sa incropesc povestea nasterii lui Matei intitulata Nasterea-un puzzle cu flori de liliac la forumul "Nasterea unei stele.
Este destul de amanuntita si lunga si o recomand celor care au rabdare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89350
Ma gandesc si la variante mai scurte dar nu-mi ies nicicum!
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
fetelor am facut unghiile am venit sa va salut si plec acasa ca eri am exagerat prin bucuresti cu plimbarile intai pe la notari si apoi pe la cazinouri! In oras e frumos rau!!! E ziua orasului!!! E nebunie mare! Drumuri blocate, tarabe, mici, lumini, pocnitori, concerte, e chiar o nebunie mare! dar nu cred ca ma mai duc sa vad ceva ca eri am umblat mult asa ca azi stam acasaca cu cracii in sus!!! Lasa ca vedem si la tv ca filmeaza si dau in direct!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 32 sapt si 4 zile
Liuda spune:
a maine la 4 avem programare la dr. sa vedem ce ne zice! Analizele nu sant chiar bune dar asta e - sant gravida si nu are cum totul sa fie brici!Avem lipsa de calciu - dar nu exagerezi nici cu el - pana nu vorbesc cu doctorita ca sa nu fac vreo alta nebunie! asa ca maine vedem daca a mai crescut - eu zic ca nu pentru ca asa cred eu - pentru ca oricum era mai dezvoltata cu 3 saptamani la ultimul control - asa ca e timpul sa se mai opreasca din evolutie putin!
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
dar ce mancam azi?
am mancat ziua !
am pofta de ceva seminte cu cracii in sus la televizor!
si cred ca niste cartofi prajiti - dar mi-am amintit ca nu am cartofi acasa, poate cumpar daca gasesc undeva (si cu usturoiiiiii)
Va pupic pe buric.
kateryna spune:
Ylilimic, e superba povestea ta! Eu zic sa nu o mai scurtezi. E mai interesanta asa. Apropo, ai terminat puzzle-ul?
32+ George Anelin
ylilimic spune:
katy - multumesc! Da, puzzle-lul l-am terminat in chiar prima luna (sa nu zic saptamana) dupa externare, cu bb in brate si usor aplecata pe masa de lucru. Mai aveam putin
Il puteti vedea si voi in colectia de puzzle-uri prezentata la albumul lui Matei din semnatura. Ca sa vedeti ca a fost pe bune si am avut de lucru - nu gluma!
oana_bucur spune:
Ylilimic mi-au dat lacrimile ca si la povestile celorlalte fete...mirific si Dumnezeiesc parfumul de flori de liliac. Cred ca am sa-mi tot amintesc de tine cand le voi simti.
Acum am o intrebare pragmatica de uitasem sa i-o pun si lui Bits:
Ce reprezinta faimosul dop ?(e prima oara cand aud de el)...in ce consta si ce distanta poate presupune pana la declansarea travaliului?...si cam la ce frecventa si durata a contractiilor trebuie sa chemi salvarea?
...cica o intrebare numai...hehe
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+
ylilimic spune:
oana - multumesc, mi-a luat mult dar mereu mi-am dorit sa o scriu cu sufletul asa cum am simtit-o!
dopul - este o chestie gelatinoasa, transparenta. Seamana mult cu muci (poate pentru ca e o mucoasa?!) doar ca sunt transparenti. Nu doare cand apare, insa am consumat un pachet de tampoane cu el... Judecand dupa povestile de pana acum, cred ca durata scurgerii variaza, de asta nu e un semn relevant pentru doctor.
contractiile - sunt de obicei mai rare (la 20-30 de min) si de scurta durata, sau cel putin eu asa citisem. Insa stai linistita, cumva, ai sa stii s-o deosebesti chiar pe prima de alte dureri. Eu nu am avut niciodata dureri menstruale, insa sa ma doara mijlocul, tam-nesam, era ceva cu totul nou. Intervalul (il citesc si azi in carnetel) era o problema, caci la fiecare 5, max 8 min urma o durere noua, de cca 2 min. Si inchipuie-ti ca am notat tot, chiar si cand eram la baie cu sotul Cand frecventa contractiilor este la fiecare 3-5 min (depinde si de intensitatea lor) cred ca ar trebui mers la spital. Uite ce scrie in carnetel: contractie la 21:07~21:08;
21:12~21:14,
21:15~21:16... Erau dese si atunci am decis sa vb cu dr si sa plec la spital.
Sper ca am fost explicita. Am mai spus-o: nu e chiar asa de rau.