Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 23
monica70 spune:
Pai sa recapitulez : tigari,matze ,hamsteri ... ce credeti ca mai pot retine cu asa fond sonor
? Mai bine e la birou ... Asta pentru ca i-am zis sa nu isi mai ia tone de filme pe DVD incep sa le regret
(desi acolo sa vedeti fond sonor 

)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Moni, Ghitza vede ce scrii tu?![]()
Daca ar vedea sotul meu ca as scrie asha despre el, cred ca mi-ar taia cablul de net![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Bombonicaaaa spune:
Moni la OTV e circ mereu , dar ce sa zic ca eu servesc fotbal pe paine 
de cate ori e Ady acasa , daca nu e meci la tv joaca fotbal la play station si uite asa i-mi vine si mie sa ma duc in lume
Dupa ce ca e mereu la servici si nu prea stam impreuna , cand vine acasa zici ca e papitzoi de ala de ceara in fatza tv-ului , nu aude si nu vede nimik 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
Hai sa va dau si raportul: Diana s-a apucat iar de papat serios - chit ca cel mai bine mananca ... in hinta! Dar am terminat cu antibioticul si de fiecare data cand a luat asa ceva nu avea pofta de mancare.
Io n-am nimic nici cu Zavoranca ,nici cu Cabalina aia de Raduleasca nici cu nimeni ,numai sa tacaaaaa 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Moni draga, cumpara-i niste casti, le adaugi cablu ca sa fie destul de lungi ca sa ii ajunga la pat si gata..ai rezolvat problema...
Al meu sot cand se joaca se joaca cu castile ca altfel...uf..sa vedeti ce fain se aude toata ziua 

Neah...casti si gata...
Si cand se uita la filme ii zic sa il dea mai incet ca ma deranjeaza
ca nu trebe sa invetze engleza ![]()
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
Pai si el s-a uitat inainte la meci.Si eu clar sunt la pamant cu nervii,dar de cand am ramas gravi si pana azi nu mai am chef de talk-showuri d-astea 
Numai certuri ... tziganieee ... dracu 'stie,inainte ma mai distrau,acum sunt saturata
.Nivelul meu se stres a atins apogeul 
MONI
de
Bombonicaaaa spune:
Bianca m-ai facut sa rad cu castile
Eu in fiecare duminica , fara exceptzie de vre-o 2 ani , m-a trezesc in gura galeriei de la fotbal cu GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!! I-am luat si casti dar nu le foloseste ca sunt incomode
Asa ca se poate si mai rau
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
[ Dupa ce ca e mereu la servici si nu prea stam impreuna , cand vine acasa zici ca e papitzoi de ala de ceara in fatza tv-ului , nu aude si nu vede nimik
Subscriu!!!!!!!! la mine la fel..
Bianca

Albumul nostru

Denisam spune:
Moni- de acord cu tine, cu ia o pauzariel alea sa izi tzian gura, eu as innebuni dc ar treb sa el auda in fiec seara.
Barvo Dianei ca papa, ai vazut c ei-am luat sorei ei?
Dar stai ca ma duc sa fac poza la hinta sa vezi ce mare e, au loc amindoua in el si dc ne chinuim si noi 2- ca eu cu fii-mea am, am probat-a plins emma azi cand am dat-o jos, dar am convins-o sa mearga is afara.
Irinutza- inca mai avem loc d ejucarii, desi 2 saci le-am dat laprietnele care nasc si in seara asta merg cu oplasa marela cea care ii voi organiz ain dec baby shower-cica sa complotez cu husbandul ei..
Bombo- nu stiam ca ai matza, dar bine ii face Jasy- eu credeam ca nu-tzi plac matzele, mie nu-mi palc, doar cateii si se pare ca emma e fun ham hamm
Cu mersul cum mai sta Jasy.?.
Irinaa- nu vad nika pe drop.
..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Sa mor io daca nu-i iau cadou casti d-alea ! Cat costa? Si au prelungitor? ![]()
MONI
de