Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
Bombonicaaaa spune:
Am crezut ca ai fugit la nani mai Bianca si ca m-ai lasat sa aberez singura Pai nu cred ca ii plac portocalele la pisica mea ca era cam disperata sa iasa din stransoare , acum a fugit saraca unde a vazut cu ochii ca nu-i mai vad nici umbra pe aici .
Oana de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Saraca pisica ...
Cred ca e traumatizant pt un animal sa stea cu un copil mic in casa..si eu am avut pisica dar a zburatacit-o soacra-mea cat timp am fost la mare...lasa par peste tot ce e drept si acum numai o pisica ne mai lipsea la cum curatza Dani covoarele cu tarasul lui...
Tin minte ca Sandra a avut un hamster pe la 3 ani...saracu animal am zis ca ajunge in raiul soarecilor la cat il tragea asta, il tinea si cu capu in sus, si in jos...si ciudat ca nu a muscat-o niciodata. saracu..a murit dupa 1 an si ceva..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
No ,ca am citit,nu era cine stie ce ... cel mai lung mesaj a lui ingrid,in rest majoritatea tip ANASOL In plus la capitolul
...
Vad ca mi-a tinut locul cuscra azi
Si nici la mine nu merge dropul
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bombonicaaaa spune:
Norocul pisicii mele e ca nu prea sta in casa sa o prinda Jasmine , doar cu rare ocazii mai intra , are locul ei in garaj acum .
Si apropo de hamsteri si noi am avut in Ro si Noemi ii teroriza si ea nu alta , am gasit-o odata ca il batea pe bietul soarece cu o caseta video pe motiv ca nu era cuminte si sarea in sus
Oana de
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
Cum adica nu era cine stie ce? Adica noi am discutat "apa minerala"?
Ia sa vedem tu ce noutati ne spui...
Bombo...
Sunt animale cuminti hamsterii. unii. Dupa ce ne-a murit asta care cred ca a ajuns in rai, am luat altul dar l-a muscat pe sotul meu si pe sandra de 2 sapt li s-au vazut urmele...Era turbat ala nush de ce a muscat asha ca ii dadea de mancare sotul. Ce bine ca nu m-a muscat pe mine caci cred ca ii faceam felul pe loc.
Dupa aventura asta il tineam pe post de bibelou ca nu aveam curajul sa il scoatem de acolo.
Si tot asha am mers la mare si l-am lasat la soacra-mea si ea zice ca l-a pus pe balcon si a disparut soarecu...cica...
Femeia asta mi-a kilarit toate animalele
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
monica70 spune:
Cred ca pana ajungem spiridusi ating si io 5000
Noutati?
Sa ma gandesc...
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bombonicaaaa spune:
Moni da chiar asa ma vorbim noi asa sa ne bagam in seama dar un pic de apreciere bre' ca macar suntem pe prima pagina
Si vezi daca nu erau mesajele noastre asa scurte cum sunt , tu nu aveai ce citi acum
Oana de
JASMINE
monica70 spune:
Mie efectiv mi-e Husbandu' se uita la OTV la Zavoranca - pe care n-o suporta si acum o asculta ore in sir
- efectiv in fiecare seara trebuie sa-mi impuie creierii tot felul de dobitoace - ma zgarie pe urechi
Cred ca bag divorz
MONI de
Biancas spune:
Apropo de Zavoranca..a jucat in nush ce telenovela si maica-mea nu se uita la telenovela aia ca cica ii era greatza de Zavoranca si acum cu scandalul asta zice...saraca...e fata buna..
Albumul nostru
anasebe spune:
Moni nu fi rea. Lasa=l si pe el sa se uite la ce-o vrea.
io ma duc la nani.
pupici
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica