The best of aug-sept-oct 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
herra spune:
a propos de papusi, cadouri si intalniri cu Mos Craciun:
fina noastra, de 4 ani, a avut serbare la gradinita, bine-nteles cu Mos Craciun; si toti copiii au primit aceleasi cadouri.
nu pot sa va spun cat de suparata si dezamagita a fost, ca ea i-a scris mosului ca vrea o papusa cat ea de mare, mica sirena, si a fost cuminte si de ce mosul nu i-a adus-o...
parintii au dus-o prin mall, la locul de joaca, la cofetarie; au crezut ca i-a trecut, dar acasa s-a retras in camera ei, in continuare suparata rau.
atunci s-au hotarat sa-i dea totusi mica sirena - care astepta in dulap, sa vina Mos Craciun acasa.
in momentul cand i-au spus ca a venit totusi mosul acasa, in lipsa ei, si i-au aratat papusa, mi-a zis maica-sa ca i-a fost frica sa nu-i stea inima de emotie si de bucurie, asa s-a crispat deodata!
i-am luat si lui Vlad cadoul, din Metro - o cetate uriasa, cu soldati si alte chestii; am facut si bradul - sper sa reziste pana la anu'! sa nu se scuture, dar si sa nu fie daramat de o anumita persoana uimita, care tine sa atinga fiecare glob...
si in alta ordine de idei, cunosc copii care se intalnesc cu mosul de 3-4 ori: la gradinita, la after-school, acasa, eventual prin mall...
derutant...nu?
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Naty spune:
Neata!
Astazi ia si tati al nostru bradul!
Nanusha azi se duce la socru-miu la servici la serbare de pom, sunt tare curioasa cum reactioneaza.
Maine are iar serbare, la mama la servici de data asta.
Mosul o sa vina in Ajun la noi acasa, in prima zi de Craciun la ai mei si in a doua la socrii.
Asa ca la fata mea vin vreao 5 Mosi, sper ca n-o sa fie derutata.
Fetele, sa va zic si voua, am ras aseara de-am lesinat. Nanusha mea vorbea la telefon cu "o doamna". Era un spectacol tare amuzant asa ca eu, mama si tata stateam in jurul ei si ne holbam la ea. Deodata se intoarce, face ochii roata in jurul camerei si ni se adreseaza pe un ton enervat "stati toti aco`o pe fotoliu, uiti a Nani, n-ai a`ta teaba?" (adica stam toti acolo pe fotoliu si ne uitam la Nani, nu avem nimic mai bun de facut! )
Danina cunoastem locul, ne jucam si noi pe acolo!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Herra super cetatea! Isi doreste si tati al nostru una! Ghinionul lui ca avem fetita.
Eliana ce mai faci?
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
A fost fata mea la Pom la bunicu-su.
Conversatie la tel dupa: ea "ce faci tu, mami aco`o?" eu "lucrez mami, ai fost la serbare", ea "da,a bunu a sivici" eu "la-i vazut pe Mosu?", ea "Da", eu "ti-a placut de el?" ea "nu - u`at" (urat ), eu "da, cadou ai primit?" ea "da, cioacata muta, nani nu voie papa" (cicolata multa,pe care Nani nu are voie sa o manance".
Concluzia lui ta-su - s-a distrat foarte bine, a dansat cu corul de copii care cantau, numa ca s-a speriat de Mos.
Maine pun niste pozici.
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
CRISMIR spune:
Fetelor am intra sa va uram si noi de pe acum(rau stam cu timpul) un CRACIUN FERICIT,sa va aduca Mosul tot ce va doriti si la ce nu v-ati astepta,sa va fie puii bucurosi,fericiti,sa aveti sarbatori minunate!
Eu i-am luat lui Robert o groza de jucarii,sa compensam si Mosul Nicolae ca-l sarisem,si sper sa-i placa:trenulete cu sine din lemn,gen Thomas,masina mare de pompieri,cub din acela mare care are diverse chestii cu care se poate juca,modela(greu cu explicatiile)pe fiecare latura,alt trenulet din lemn care are piese de descompunere bune pt formarea indemanarii,carticele care au lacatele si tot felul de chei care sa le deschida,de asemenea pt indemanare...acum om vedea ce-o sa-i placa lui Robert
Am vazut si eu poze,frumosi copii
la toata lumea si numai bine va dorim!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
herra spune:
quote:
Originally posted by roandre
Tocmai ce am vorbit cu Eliana. Nici astazi nu-i face cerclajul...tot cu perfuzii si injectii sta. Dr i-a zis ca nu poate risca sa-i faca cerclajul cat mai are contractii chiar dc sunt f slabe ca intensitate pt ca ar putea sa-i provoace travaliul si in nici un fel nu-si doreste acest lucru. Ufff, ca eu sunt mai suparata ca ea pe situatia asta...L-a intrebat pe dr dc nu ii da drumul acasa si sa urmeze tratamentul asta ambulatoriu si dr i-a zis ca nu...ca poate s-o tina in spital si pana naste.
Tot spera si ea si eu ca maine dc nu-i face totusi cerclajul s-o lase acasa de sarbatori si sa revina apoi la spital.
Cam astea ar fi ultimele vesti!
Editez: Tocmai l-am sunat si eu pe dr si l-am intrebat de Eliana si mi-a spus ca maine chiar vrea sa-i faca cerclajul. Spera si dr sa nu mai aiba contractii (am inteles ca de aseara a avut doar contractii f usoare) si sa-i poata face cerclajul. In cazul in care nu i-l face nici maine a zis ca i-ar putea da drumul de sarbatori acasa desi ii e f greu sa ia decizia asta. Deci sa-i tinem pumnii Elianei maine dimineata sa fie totul ok si sa vina de sarbatori acasa!
sper sa nu se supere nimeni, dar vreau sa imi indrept si eu gandurile si speranta ca totul va fi bine catre Eliana si catre baietei!
sa fie totul ok si sa petreaca Sarbatorile acasa, linistiti!
Naty spune:
Am vazut si eu mesajul Mihaelei de la mamici de martie - aprilie ... Eliana iti tinem pumnii! Sa dea Domnu sa stea puiutii cat mai mult in burtica! Speram ca Meme va petrece sarbatorile cu mami a ei acasa!
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
Mada spune:
intru si eu sa ii urez Elianei sanatate multa si sa-ti pumnii si le spun bebelasilor la ureche de fapt in gura mea, sa stea cuminti acolo la mami in burtica sa nu fie nazdravani.
Multa sanatate!
Va pup si Sarbatori fericite! daca nu apuc sa va mai scriu!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
pufymic spune:
Bine v-am regasit fetelor!!!!
In primul rand un intarziat pentru Mihaela si Cris!
Eliana ma rog si eu pentru tine si bebici sa fiti bine si sa mai stea nazdravanii in burtica cat trebuie!
In rest n-am apucat sa citesc din urma....eu nu am mai intrat din cauza ca a "decedat" calculatorul....!Maaaaaaaaaaare jale......
Noi suntem bine, sanatosi si extrem de fericiti.....ca am reusit sa ne cumparam "casuta noastra" (cum zice Alesio)!!!!(prin credit ipotecar+inca un credit.....dar o avem si e a noastra!!!).
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Naty spune:
Ioana s-o stapaniti sanatosi! Bravo!
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere