The best of aug-sept-oct 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut si de la noi!

Si noi de vineri seara cu muci verzi, duminica noaptea a tusit tare urat, dupa care luni...deja nu mai avea mai nimic.

Stefan de vreo cateva zile ma innebuneste cu "unde se duce mancarea mea??" si de vreo cateva ori mi-a facut scandal monstru dupa ce inghitea croantele(fulgii de cereale) sau alte chestii care ii plac ca ii trebuia sa le scoata inapoi urland ca "iesi afara din gatul meu!!!" sau "nu pot mami sa scot afara!!!" Oricat ii spun ca mancarea ajunge in burtica el o tine pe al lui, ar vrea probabil sa o mai manance inca o data...si inca o data...si tot asa

Mai radem de el ca scoate perlute mici si mari de exemplu il certam cu tati intr-o seara ca-i trebuia sa sara in picioare in pat, tati zicea "nu"!! el"DA" dupa care "ba nu!!" si "BA DA!!!" de vreo 5-6 ori la care Stefan "tati, cum sa nu???"
E foarte capos, in ultima vreme daca i se pune pata pe ceva imi ridica tonul tzafnos sa se impuna si eu ca Mina, uneori cedez, alteori il las sa urle...depinde de starea mea de spirit si de multe ori daca sunt obosita isi cam face de cap ca nu-i pot tzine piept....
Tati isi punea intrebari de genul"oare este posibil ca fiind copilul nostru sa-i permitem de toate si fara sa ne dam seama sa crestem un rasfatat??" uffff

cam asta ar fi despre noi
va pupacim !

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

am devenit vizitator nocturn. A fost asa un zoo aici in seara asta...noi obositi, vizigotu idem dar si rasfatat pe masura...a inceput cu figurile ca nu vreau baie vreau sa dorm cu pataionii pe mine, tac-su ca nu se poate...ufff. In final i-am adormit, mi-am facut o baie fierbinte si parca-parca a devenit mai suportabila situatia.....

Intrasem sa va zic de perla lu fiul: a auzit pe la gradi exprimarea Mama Mia. In seara asta numa in Mama Mia m-a tinut. Insa la un moment dat ramane asa ganditor. Mai zice inca o data Mama Mia...dupa aia o scoate pe aia tare: Tata Tia! Si ne-a tooot alergat prin casa cand pe mine cu Mama Mia cand pe tac-su cu Tata Tia......

Va pupam si noapte buna.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mina
Cu cifrele si literele nu ma arunc. Oricum invata prea repede si mi-au zis de la gradi sa fiu pregatita sufleteste de accesat clasa intai la 5 ani. Nu dati cu rosii dar incerc sa il las nitel de capul lui. Oricum la gradi are programa de grupa mijlocie si chiar se vede lucrul asta.

pai mi se pare logic; daca s-a decalat cu 2 ani varsta de incepere a gradinitei; se plictisesc copiii, ar trebui sa ramana la gradi 4-5 ani?!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Am citit de nazdravaniile piticilor si m-am amuzat tare. La noi deja e batalie in casa, nu ne mai intelegem avem o domnisoara rasfatata de tati si deja pe mine si pe Olga nu ne mai asculta, mai ales daca e el acasa. Imi raspunde , ma stramba, ma scuipa, ma musca si chiar imi da cu ceva daca are la indemana,iar toate astea le-a vazut la Tom si Jerry pe care tati i le pune cu drag. Astfel in fiecare zi ne certam cu copilul care se da cu fundul de pamant.

Astazi a venit un prieten la noi in vizita si nici nu intrase pe usa ca ea cu perna ei sa sara la el," ca sa plece la casa lui ca noi avem teaba..."a ras saracu', dar nu stia cel asteapta. Dienutza mea are renume de "Duracel" asa ii spun prietenii pt ca niciodata nu sta locului si de aceea toti o iau in spirit de gluma pana ajunge sa ii scarmene putin dar ei tot o rasfata.

Noi am facut deja de ieri bradutul sa ne bucuram de el cat mai stam in Bucuresti,pt ca sapt. viitoare plecam la Piatra Neamt, iar acolo il facem pe cel natural ca ne aduce bicul doar e serif cu padurea.

O sa pun si pozici numai sa le descarc.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am mai aparut si eu, cam rarut e drept dar asta e...

Ne putem lauda cu ceva progrese, la olita tot nu stam si nici la suzeta nu am renuntat in schimb vocabularul lui Dami s-a imbogatit considerabil. Face chiar si propozitii scurte si e foarte mandru de el.Si la capitolul nazbatii sta binisor dar nu ma pot supara pe el ca le comite intr-un stil tare dulcel.Mai nou este pasionat de telefoanele mobile cu camera, cel pe care il are nu-i mai place si imi arata mereu "cameia nu-i!!", in traducere libera nu-i camera.

Ioana si ea este bine, asteapta vacanta si pe Mos Craciun.Intre timp merge la tenis si este foarte incantata mai ales ca instructorul o lauda non stop. Zice ca e cea mai buna din grupa asa ca va dati seama ce mandra e fata mea si normal ca si noi.

AISSA, pentru ca nu stiu daca mai reusesc sa intru curand, iti urez de acum LA MULTI ANI! Sa ai parte de multa sanatate, fericire si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, mamici,

Geo, bine ai mai reaparut prin peisaj!Pupici copiilor smecheri si talentati!
Danina, cand vedem ce dezastre a provocat d-ra Duracell prin casa?Parca ziceai ca pui poze
Alma e bine, dulce si smechera deopotriva. De sambata am fost la soacra si i-am pregatit tort si alte bunatati de ziua ei, iar Alma a ajutat si ea, a facut fursecuri cu o indemanare de ne-a lasat pe toti cu gura cascata.Poze urmeaza cand ma simt eu mai bine ca acum sunt racita bocna si cred ca toata ziua mi-o petrec in pat. Tocmai am sunat la servici sa anunt ca nu ma deplasez pana acolo in starea in care sunt (am avut si febra azi-noapte, am si vomat, acum sunt ca un zombie ametit).Noroc ca exista intelegere.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Hello girls, ce mai faceti? M-am distrat copios citind pataniile si perlele copiilor.

Eu am fost plecata 4 zile in Germania, cu serviciul, dar a fost destul de lejer si am avut destul timp pt mine si pt lungi sedinte de shopping.A fost dragut, dar am murit de dorul Ilincai, care ma intreba de cate ori vorbeam la telefon " Mami, ce mai faci tu? Cand vii? Maine?"

Ea s fost Ok cat am fost eu plecata, doar ca dimi s-a trezit cu febra ( nu mare, 37.8) si acum imi spune bona ca are si diaree...Of.

Mergi la inceput

Danyce da asa e nu am mai reusit sa le pun pe webshots din cauza timpului,insa acum m-am harnicit .

Am pus poze aici recente POZE DIENUTZA

Nature bine ai revenit la printesa.

Poze 2006DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Mai rarut si eu pe aici din cauza de muuulta treaba.

Danina am vazut poze cu o printesa superba. E scumpa tare Diuta ta si s-a facut si ea mare, o adevarata domnisoara. Dar si mami arata tare bine ...Pozele sunt la Marriot, nu?

Noi suntem bine, sambata am achizitionat un dulapior foarte dragut cu gandul sa cazam "copiii lui Nani" adica multimea de papusi si bebi de care nu mai avem loc.
Ioanei i-a placut asa de mult incat acum nu numai ca papusile sunt intr-una scoase/puse in dulapior, deci stau tot imprastiate, dar mai avem si dulapiorul in mijlocul sufrageriei!

Cand am fost la Miniblu sa luam dulapul cu pricina am ochit o bucatarioara draguta si am luat-o pentru Mos. De asemenea, am pus-o pe Nana sa-si aleaga care papusa ii place. Bineinteles i-a placut cea mai mare. Am vorbit cu vanzatoarea sa o puna deoparte cu gadul sa venim singuri s-o luam tot pentru Mos. Ioana s-a mai invartit prin magazin si dupa aia a vrut iar sa se joace cu papusa. Care era pusa deoparte. Asa ca s-a pus fata mea pe-un plans ... degeaba ii explicam ca ii scriem Mosului sa ne aduca si noua una! Ea vroia sa se joace cu acea papusa.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Naty da doar stii ca pe acolo ne vedem noi.. e locul lui tati.
Super ca deja ti-ai aranjat pt mos eu nici nu stiu ce sa ii iau piticei, mai ales ca vor fi doi mosi unul la gradinita la nepotica mea si unul in seara de ajun. Mi-o inchipui pe pitica ce face cu bebeii ca am si eu specimen acasa.

Noi maine plecam am facut o parte din bagaj si sper sa fie drumul bun, ca de asta mie groaza. Oricum am net si acasa acolo asa ca nu va urez inca nimic .

Poze 2006DIDIUTZA

Mergi la inceput