V/ati intalni fostul?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Eu m-as duce, daca relatia ta cu sotul e foarte stabila si nimic nu va poate perturba, nu vad de ce nu ai avea o cafea cu un fost prieten, si sa depeni amintiri.
Asta imi aminteste de un film al lui Woody Allen, "Annie Hall"
Ai face-o si daca ar fi o fosta prietena.
Eu nu tin resentimente, si nu m-as teme de nici o supriza. La urma urmei expectatiile tale sunt zero.
As spune insa sotului ca ma duc sa ma intalesc cu un fost prieten.
Si la randul meu nu m-as supara daca sotul ar bea o cafea cu o fosta prietena.
Acum depinde fiecare de cat de stabil se simte in relatia lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Exact, Felicity! Daca relatia ta curenta, florinutza, este stabila, sigura si solida, nu vad absolut nicio problema. Iar daca relatia ta de acum este instabila si nesigura, poate e oricum bine sa vezi pe altcineva, fie si o veche iubire, sa mai schimbi aerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Prietenul/prietena este una, iubitul este alta. Elise a scris foarte adevarat! Atractia nu va disparea, nu de tot sau nu la amindoi deodata. Deci.....

De curiozitate, cum va simtiti cele/cei care va intilniti cu fosti/foste, atunci cind sinteti impreuna si cu sotul/sotia?! Nu vi se duce gindul, chiar si involuntar la momente din acelea..... ? Dar sotului nu credeti ca i se duce gindul?? Ba mai mult ca sigur! Este imposibil ca macar o idee scapata din subconstient sa nu apara, sa-si imagineze cum o faceati voi doi inainte de el... Mie mi s-ar parea scabros! Si recunosc ca, desi am un autocontrol foarte dezvoltat, tot mi-ar zbura putintel gindul la cum o face el acum cu actuala sotie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mie mi s-a mai intamplat sa ma intalnesc, intamplator sau planificat, cu fosti, cu fosti si actualele lor, cu fostele actualilor, ma rog, diverse combinatii. Sigur ca nu puteam sa fac abstractie 100% de faptul ca era vorba de un fost/o fosta, ca nu e acelasi lucru cu un fost amic, dar sincer nu mi-a trecut prin cap deloc, dar chiar deloc, cine cu cine si cum o face. Era vorba mai mult de amintirea unei intimitati emotionale, de o reminiscenta de posesivitate.. da' acu' nu-sh, poate nu's io suficient de sexuala?!..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mie grav mi se pare nu ca vrea sa se vada cu un fost, dar ca vrea sa ascunda asta de sot.
Cred ca exista in continuare o atractie, au si pastrat legatura, cred ca sotul nu stie nici de asta.
Eu nu sint curioasa sa ma intilnesc cu fosti, dar nici nu mi se pare mare bai daca vrea careva sa se intilneasca. Nu e ok ca vrea sa ascunda acest fapt.
Pornesc de la ideea ca sotul e un tip minunat etc., asa am retinut, nu? Pai de ce sa-i faci o chestie ca asta?
Eu m-as supara foarte tare sa stiu ca sotul s-a intilnit pe ascuns cu o fosta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ramona, eu nu cred ca e "grav", doar imi da senzatia ca exista o usoara nesiguranta in relatia actuala a florinutzei, atata tot. Nesiguranta asta trebuie rezolvata si odata cu asta se va rezolva si dilema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna10 spune:

Florinutza, la inceputul casniciei mele, ma mai vedeam cu fostul meu prieten pentru ca eram amici foarte buni si ne ajutam unul pe altul. Fusesem impreuna 7 ani de prietenie adevarata inainte de orice. Sotul meu nu a acceptat ca nici macar sa mai vorbesc cu el (din cauza geloziei si nesigurantei de sine de care a dat dovada la inceput). Eu am luat deicizia sa mai vorbesc si sa ma mai vad cu fostul la un lunch cateodata. Te rog sa nu ma intelegi gresit: intre noi doi nu s-a intamplat absolut NIMIC dupa ce m-am maritat, eram doar doi foarte buni amici.

Sotul meu bineinteles ca a aflat din intamplare si foarte multa vreme si-a pierdut increderea in mine total. Acum este ok din punctul asta de vedere, dar regret ca am facut chestia aia si relatia cu sotul meu ar fi si mai buna cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

Vreti sa stiti ce am facut?M/am dus , ziua, cu fetita mea de 5 ani ,ne/am intalnit pe strada 10 minute, in care am vorbit doar de copii.Atat.
Vreti sa stiti cum a fost? Naspa.Nu i/am zis sotului nimic si bine am facut,caci cred ca mai mult rau faceam decat bine,cine stie ce si/ar fi inchipuit el.Asa am considerat

si asa am facut.Si nu ma simt deloc vinovata ca nu i/am zis.Dar nici n/as mai repeta/o.Si nu a mai fost nici o atractie intre noi.
Oricum eu va multumesc pt raspunsuri si bune si rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu stiu daca ai facut bine sau nu ca te-ai dus la "intalnire" dar macar te-ai eliberat de curiozitati si amintiri,nu?


Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Nu stiu daca ai facut bine sau nu ca te-ai dus la "intalnire" dar macar te-ai eliberat de curiozitati si amintiri,nu?


Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...








Exact.

Mergi la inceput