Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

Eu am iarasi probleme cu calculatorul. Am incercat si aseara sa scriu de cateva ori, si azi...Nu stiu daca si mesajul asta va ajunge pana la urma...
La multi ani Teo si Rares! (Maine nu stiu daca mai apuc sa intru)
Doroti raportam si noi noutati:la 6 luni aveam 7000g, 66,5cm si...un dinte! Cu statul in patru labe stam bine, de pe la 5 luni.Si mai facem ceva, se ridica mai intai in genunchi si se prindem de marginea patului si apoi vrea sa se ridice in picioare. Am avut emotii ca o sa cada.
La capitolul diversificare ne descurcam bine...Cred ca de maine ii introduc si carnita de pui.
M-au bucurat initiativele voastre cu albumele de Craciun si concursul...Din pacate noi cred ca n-avem cum participa. Daca abia reusesc sa trimit mesajele...
De Craciun vom avea bradut natural si purcedem de pe-acum la cumparat cadouri (mai ales ca trebuie acum unul repede pt primul dintisor).Revin cu amanunte...
Eu sper ca de luni sa pot sa va scriu mai multe pt ca incep serviciul.Si macar in pauza de masa si tot o sa pot sa scriu, computerul de la serviciu fiind mai performant.
Mai aveam cate ceva de scris...dar nu stiu daca o sa mearga...

Felicitari primei mamici din livada insarcinata cu BB2, Monica!
Va pupam si sper sa potsa va mai scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

monica, asta e cea mai mare si mai frumoasa veste de la noi, de aici! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un copil norocos si sanatos! sa te gandesti si la noi, caci multe (eu, cel putin!) avem nostalgia sarcinii si, daca ar fi dupa mine, si maine as reedita. mi-e usor ciuda ca ramanem cu un singur copil..

valy. cheer up!! lasa, rosu in gat e o prostie care trece, o sa mai avem o multime de astfel de "belele". daca privesti partea minunata a lucrurilor ele trec mai usor..

lacra, e o dulceata Alec. ia sa ne mai vedem, o vrajeala, ceva, ca hora "vorbeste" cat e ziua de lunga, poate-l ameteste de pe-acum..

virgi, mi-au placut tare mult jucariile, in special prima, ca am putut citi si eu ce face. go for it!!

fetelor, au bagat la cora in oferta mingea de la vtech, la...85ron!!! cred ca vor fi multe mingi magice langa ursuletii de la paturici... ca tot vine craciunul, avem verde la cumparaturi de la soti...

La multe luni si ani tuturor sarbatoritilor! pe masura ce citeam m-am gandit la fiecare, insa acum sunt incapabila sa nominalizez. la fel si cu colectia de dinti, la mai multi!!

daca sunteti deprimate, careva, ia de-aici, sa va treaca. dedic acest link lui valy, macar o sa faci si tu rosu in gat, de ras...
http://www.par inti.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=683&postdays=0&postorder=asc&start=0
stergeti si voi pauza de la parinti. oricum, vedeti ca, pe masura ce avansati it gets better and better.. de pe la pagina 4 incolo eu eram pe jos de ras, cand nu ramaneam cu gura cascata!

cu bradul am eu o problema tampita.. mi-e mila sa fac brad natural (cumva ca si cu hainele de blana, de-alea n-as putea purta neam!), iar cel de plastic mi se pare cam kitch. e, m-ati convins, o sa pun unul mic, stiu ca exista pepiniere speciale pentru cei de craciun, stiu toate astea, da tot mi-e mila. si anul trecut, cand au aratat din obor, cum au aruncat peste zece mii de brazi, taiati in plus si nevanduti, mi-au dat lacrimile. nu dati cu rosii..

pentru concurs un vot pentru!

idee,poate foloseste: cea mai buna babetica, cu maneci, este o jacheta pusa invers. am vazut si functioneaza perfect. eu, lately, ii iau o batista sau una din bucatile de scutec folosite inca de la nastere, si i-o bag sub barbita cu un colt. e buna (nu-i plac shireturile legate in spate)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Pupam toate ciresele din livada si pe mamicile lor. Multumim fetelor care ne-au felicitat pentru dintisor.

Azi am batut recordul... Ela a baut 60 ml de suc de fructe(de obicei 30-40 ml) sa speram ca maine va fi cel putin la fel. Apropos, bebeii vostri cam cat suc le place sa bea sau cam cat ar trebui sa bea?

ici tuturor!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

la noi cea mai frumoasa si iubita jucarie e... baia. n-am mai iesi de-acolo. stam pana la o ora..
pe locul doi e "nancy ham-ham", deja cand ii aude numele se uita in toate directiile dupa ea, lucru ce m-a emotionat muuuult mai mult decat povestea cu ma-ma.
noi vom lua carti, nu stiu inca ce, caci avem peste trei sute de titluri de la mine, de cand eram mica, asadar toate cele clasice exista si sunt in stare f buna (cu putine lucruri m-a stresat mama, purtatul frumos cu cartile a fost cel mai important si acum ii multumesc!), iar de la tata iar vin cateva rafturi. asa ca ne uitam dupa noutati. apropo, eu ii cumpar de pe acum colectia de reviste scooby-doo, peste vreo 2-3 ani vor fi f apreciate.
mai cautam enciclopedii pentru copii, despre animale, despre plante. mai asteptam sugestii.
am papat si avocado, nu ne-a impresionat prea tare. mango si kiwi raman in top.
a, si avem si noi o noutate, pacat ca nu e rubrica, sa ne mandrim cu ea: de ieri a inceput sa mestece!! i-am dat o bucatica de ficat de pui (neprogramat, stiti ca eram usor impotriva, dupa ce ne-a povestit virgi) si a mestecat-o vreun minut.. iar seara am vazut ca mesteca si la fructe (eu nu le mai pasez spre piure).
si vrem si noi la stat in fund, aveam 6 luni pe-atunci si la primul cuvant, mama, la sase luni jumate. bine, eu nu prea dau importanta la primele cuvinte, important imi pare mie cand incepe sa NUMEASCA obiecte si persoane, ca acum ii spune mama si patului, cand e suparata in general...
pupam, trebi multe ne cheama..

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

revenim si noi in fuga.

Sa va arat cum face Petra exercitii sa intre in clubul cireselor haioase ca a auzit ca se dau bomboane ca premiu

http://www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20061127&ctime=183318

Acum mergem sa vedem ceva poze!
La multi ani DIANA!!!

LA multi ani TEO

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Luana oferta cu mingea e de acum, noua sau a fost pana pe 27 cu jucariile alea multe la oferta? Vrem si noi mingiuta, cine se duce sa ia tot raionul ca si cu paturicile? Ca dilaural n-a mai dat pe la noi
Si unde e?..la raionul de jucarii sau la intrare acolo unde au pus toate jucariile alea la oferta? thanks!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

amiss ce tare e Petra Eu zic ca merita premiata, ce mai..avem un castigator!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Oana,noua dr.de familie nu ne-a zis ca sar auzi ceva,dr.pediatru care-l vede pe Robert periodic ne-a zis ca are suflu,chiar azi am mers la un control si a zis ca sa mai inchis,se mai aude putin si crede ca pana la 3 ani se va inchide detot,dar noi mergem pe 12 sa facem echo,trebuia pe 5,dar sa amanat.Deci nustiu de ce nu toti medici nu aud acel suflu,am auzit de dr.Siminiceanu,e buna.Multa sanatate si sigur nu e ceva grav
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

monica, asta e cea mai mare si mai frumoasa veste de la noi, de aici! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un copil norocos si sanatos! sa te gandesti si la noi, caci multe (eu, cel putin!) avem nostalgia sarcinii si, daca ar fi dupa mine, si maine as reedita. mi-e usor ciuda ca ramanem cu un singur copil..

valy. cheer up!! lasa, rosu in gat e o prostie care trece, o sa mai avem o multime de astfel de "belele". daca privesti partea minunata a lucrurilor ele trec mai usor..

lacra, e o dulceata Alec. ia sa ne mai vedem, o vrajeala, ceva, ca hora "vorbeste" cat e ziua de lunga, poate-l ameteste de pe-acum..

virgi, mi-au placut tare mult jucariile, in special prima, ca am putut citi si eu ce face. go for it!!

fetelor, au bagat la cora in oferta mingea de la vtech, la...85ron!!! cred ca vor fi multe mingi magice langa ursuletii de la paturici... ca tot vine craciunul, avem verde la cumparaturi de la soti...

La multe luni si ani tuturor sarbatoritilor! pe masura ce citeam m-am gandit la fiecare, insa acum sunt incapabila sa nominalizez. la fel si cu colectia de dinti, la mai multi!!

daca sunteti deprimate, careva, ia de-aici, sa va treaca. dedic acest link lui valy, macar o sa faci si tu rosu in gat, de ras...
http://www.par inti.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=683&postdays=0&postorder=asc&start=0
stergeti si voi pauza de la parinti. oricum, vedeti ca, pe masura ce avansati it gets better and better.. de pe la pagina 4 incolo eu eram pe jos de ras, cand nu ramaneam cu gura cascata!

cu bradul am eu o problema tampita.. mi-e mila sa fac brad natural (cumva ca si cu hainele de blana, de-alea n-as putea purta neam!), iar cel de plastic mi se pare cam kitch. e, m-ati convins, o sa pun unul mic, stiu ca exista pepiniere speciale pentru cei de craciun, stiu toate astea, da tot mi-e mila. si anul trecut, cand au aratat din obor, cum au aruncat peste zece mii de brazi, taiati in plus si nevanduti, mi-au dat lacrimile. nu dati cu rosii..

pentru concurs un vot pentru!

idee,poate foloseste: cea mai buna babetica, cu maneci, este o jacheta pusa invers. am vazut si functioneaza perfect. eu, lately, ii iau o batista sau una din bucatile de scutec folosite inca de la nastere, si i-o bag sub barbita cu un colt. e buna (nu-i plac shireturile legate in spate)

Hora Lucia
io tot cresc

Mersi muuultde tot...sa stii ca nu am reusit sa deschid ce mi-ai trimis dar sa stii ca ai reusit sa ma faci sa rad prin vb tale....esti o dulcica

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amis, ce dulce-i Petra cu limbutza pe-afara!

Vad ca mingea lui fiica-mea este un adevarat hit! Adevarul e ca-i chiar faina!

Azi a papat bine fata mea, chiar o chestie absolut gretoasa care am fost sigura ca n-o v-a manca in veci: dovlecel (unul micut intreg) fiert cu lapte muls (un pic) si orez de la Nestle. Absolut gretos, dar a papat fiica-mea 150 ml. Ce ti-e si cu pruncii astia...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput