Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
dianocica spune:
vai fetelor, am tras o sperietura aseara...ultimul mesaj era scris de alexandru ca eu nu m-am mai ridicat din pat...am avut la 10,10,5,10,5 ceva in genul asta, dar dupa au fost la 47, 55, si m-am mai trezit de vreo 3 ori azi-noapte pt pipi si tot cu burta tun. dar eu zic ca ne-am linistit momentan....si mai pe seara/noapte cand m-am ridicat sa vad ce-ati pai zis si am vazut-o pe bambo ca a pus majoreta la bataie mi s-au inmuiat picioarele....eram ... pe mine....
tin pumnii pt p onu, cat de calma ne-a scris....sper sa fiu si eu la fel sambata....
marcela un
ralumat
kokorina, esti mortala cu povestile despre sofia si pascal, niste dulci toti 3, 4 ca si pe tati l-am tinut minte cu replica cu pupicii....
mamaana te asteptam cu vesti bune
asiza te rog eu lasa majoretele....ca mi se face pielea de gaina....am vb cu david de sapt trecuta sa stea macar pana miercuri.si cum lucrarile tot intarzie, poate asteapta chiar duminica....deci sa nu-i dam idei....
aka multumim de intrebare. deci speram sa faca bine si sa mai stea acolo....un pic...
hai ca incerc sa va pun niste poze pe care le-am facut aseara dupa ce s-au calmat contractiile de frica ca vine david si eu nu mai am poza cu burtica de nu stiu cate sapt....si revin
dianocica37s cu david alexandru
dianocica spune:
cris neata! si ai fost simpatica rau ieri ca nu ne-ai lasa fara sa dai vestea....
aka dupa cu musacaua, azi m-ai facut sa-mi fac ceai....e ceva cu tine...
ingeras felicitari pt rezultate
catalina david al meu a fost mereu foarte foarte activ, mai putin in vreo 3 zile cand am luat eu niste paracetamol si algocalmin si l-am sedat. dar nu e regula. eu zic sa ai incredere in tine si daca simti ca e ceva in neregula du-te si bate-ti la cap doctorul pana vedeti care-i treaba. mie toata lumea imi zicea ca acum e mare si nu mai are loc, de-aia nu se misca ca inainte dar dupa alea 3 zile si-a revenit. deci nu aveau dreptate...
pun acum poze la album
pe toate
danita spune:
salutare ,
nu ma mai vad din campia de morcovi !!
ma duc sa rastorn sacosele si sa vad cu ce sa mai completez . maine dimi am o intalnire "speciala" la spital .
va pup si sa ne "vedem" cu bine ! ( daca am vreo nedumerire sau vreo problema revin sa o pun pe tapet ;) )
va pup si va imbratisez
D 39 +
BeBelusca
dianocica spune:
danita te cred...tin pumnii...si mult de incurajare.
m-am apucat si eu azi de bagaj si deja s-a facut...o ditamai gentoaia....si tot mai am de pus...
Yagmur spune:
catalina, deci nu sint singura stresata ca am un bebe prea linistit... astazi eu merg la 3D si aflu opinia unui alt doctor ptr ca sint super stresata... toata sarcina a fost cumintel, dar acum chiar m-a apucat groaza..... te voi tine la curent cu ce aflu azi...
aelita, ptr incurajari si sfaturi
asiza, cu sigurantza ceatza e de vina.... sper sa treaca toate stresurile mele.. ca nu e bine ptr bebe Luca...
Saptamana viitoare imi programeaza cezariana... iar apoi trebuie sa vad cine vine sa stea cu mine... alt stres
Fug acum sa pap si eu ceva pe ziua de azi.....
Si pupici la proaspetele mamici .. sinteti grozave.... cu povestile voastre...
Yagmur 36+ bebe Luca
deeaA spune:
`Neata!(o fi pt mine)
P_ONU RALUMAT
DIANOCICA asa zic si eu de nume,il vaz in toate combinatiile numai asa nu.Dar vorba ta impusti 2 iepuri.
Se pare ca mai tre sa asteptam cu galeria la tine.Vb si tu cu bb David si explica-i situatia si ca tre sa mai astepte poate,poate te-ntelege.
deeaA35+ DAVID ALEXANDRU
aka spune:
hai Danita
Danita, pazea ca vin cu sacul si cu sapa sa scot morcovii . Pana maine dimineata nu mai ramane unul . Zici ca o sa am productie serioasa, maine ies cu ei la piata . Mult curaj maine.
Fetele ce imi place de voi ca v-ati apucat de gentuta. Eu mai am si de cumparat, dar nici nu stiu in ce sa le pun. In caz ca imi vine vreo idee.
Dianocica .
Ma duc sa termin de aspirat. Ca totul de face in reprize. Poate imi vine vreo idee sa ma apuc si de referat. Ca mai e un pic pana joi si nu am scris un rand.
Monica 36+
aelita spune:
Mirona,ma bucur ca sunteti bine!! asa vomita ei,nu te speria...
dandusa,decat sa stai in asa nervi si tensiune,de ce n o lasi sa plece??eu una apreciez mai mult linistea decat ajutorul fizic . prefer sa cada casa pe mine,decat sa fie cineva in permanenta in casa .eu chia rnu vreau ajutor,pe bune,as vrea daca ar putea veni asa din cand in cand,dar sa stea cu mine nu as putea,doua maini de femeie,nu rezist psihic.
daca si ea e nervoasa si se supara din tot ce ii spui,inseamna ca sunteti firi opuse,nu cedeaza niciuna,asa ca mai bine renunti.
mai e o chestie,mamele,sopacrele,cand vin la ajutat,ar vrea ca ele sa ia totu in maini,sa fie ca si bebelusul lor si doar al lor,si toata lumea sa faca asa ca ele.noi ,mamicile,de pe pozitia noastra,am vrea ca ele sa ne ajute,sa ne asculte,sa faca doar ce vrem noi si ce zicem noi.SI ASTA NU PREA MERGE!
kokorinadraga mea,LA MULTI ANI !Pt Pascal si Sophia ,sa creasca mari,sanatosi si frumosi !!!
haha Pascal e lenes si Sophia e turbo!! Asa,mami,fa.ti parul ,fa-te si mai frumoasa,ca frumoas aoricum esti! ia auzi la ea,e rablagita! pai e normal acum,pana te recuperezi,corpul sufera iar mii de modificari,de dureri.haha te inteleg ca nu ai timp de nimic,o sa ne vina si noua randul! eu vad acum,ca o am in burta,si e doar una,si aveam o mizerie in casaaaaaaa...dar mai tarziu !!hahaa sa nu se uite dupa baieti ca mami,auzi!! hahaaa
dianocica,stai in pat! si mie ieri mi s-a intarit burta si ziua sinoaptea,continuu,dar daca nu m-a durut nu am luat in seeama.se faeca pietroi.si burta mea e sus,si tuguiata,si se face si mai tuguiata cand se intareste asa de zici ca sunt mig.
lorym,foarte bine ca l-ai pus pe tati la baie,si eu am de gand sa ii dau lui sarcina asta,nu ca mi-ar fi greu,dar vreau sa ii dau o chestie pe care sa o faca numai el,sa se implice in ceva anume.
ingerasa,cum era cu piciorusele in cap ??adevarul e ca eu incerc sa aflu cum e a mea,stiu ca e cu capul in jos,stiu unde are picioarele,dar cand vad ca ar scaote fundul,sau spatele...ma minunez si zic in cepozitie sta ,cat de incovoiata e daca ar talpa aici,capul aici si fundul aici???si nu mai inteleg..
bambo,nu te speria cu ochisorul! o sa treaca!p onu o sa fim cu gandul si inima la tine!!
mamaana,sa te asezi oriunde,de fiecare data ce simti ceva in neregula.chiar si pe o bordura,daca nu ai unde,si mergi acasa cand iti revii.e bine sa mai iesi,asa 10 minute,nu departe.
ralumat tin pumnii sa nu te chinui mult,sa fie totul repede si usor!!!
Alexandra,haaaai,nu mai viii ??
Dolores si tuu???
mi-e raaaaaaaaaaau !!!!!!!
35+
biabaus spune:
buna fetelor ; piticul meu motaie acum, sper sa am timp sa va trimit mesajul;
adinazot scuze, nu am citit decat cateva pagini in urma, pentru ce e debridatul? trebuie sa i-l dai neaparat? sa-ti traiasca pitica, si sa ia tot asa bine in greutate ca s-o faca pe mamica ei fericita.
Voi de vigantol ce stiti, cate picaturi trebuie pe zi?
Piticul meu are azi 12 zile, voi ati reusit sa-i faceti vreun program cu masa? El mananca acum san dar si supliment, ca nu se satura, si la unul din sani am rani si curge un pic sange, nu pot sa-i mai dau din el, ca data trecuta a vomat din cauza sangelui, trebuie sa astept sa se vindece.
Apropo de bagaj de spital, mie fff de folos mi-a fost colacul medicinal, pe care stau si acum la calculator si va scriu :) , chiar daca operatia e ok, firele se resorb, si rana din cate imi dau eu seama e pe vindecate
asizapoate mai imi completezi te rog si mie in lista nastere normala fara epidurala si ora nasterii 7 si 10
dianocica apropo de tampoane, si eu imi facusem de acas cu fasa, dar fasa nu este sterila, deci e mai bine cu vata peste care pui cateva comprese sterile, iar vata e mai buna cea de la sensiblu, deja portionata
lorym inteleg ca si programul vostru e cam haotic, printesa ta mananca san sau biberon? Si la noi baita o face tati, ca e mai curajos; am observat ca intai ii place piticului cu fata in jos, sa il speli pe spate, si sa vada el apa, sa stea cu manutele in apa, se simte mai in siguranta, dar cum il intorci invers sa-l speli si pe burtica, se cam agita si plange putin, dar daca vorbim cu el, uneori il mai calmam.
va pupic pe toate gravidutze si mamici
Bianca 40 si
poze
veronici spune:
Salut,va scriu cu Rares odihnindu_se pe burtica mea asa ca e cam incomod sa scriu! Am pus poze cu Rares si din spital si de acasa sa vedeti evolutia lui.
Cine se gandeste ca poate sa citeasca o carte la spital dupa ce naste se inseala.
mergi la copil din 3 in 3 ore,stai acolo o ora deci inca doua pana la urmatorul alaptat,ora in care mananci si dormi pe apucate(Doamne fereste sa ai in camera vreo mamica ce are probleme cu sinusurile!!!)
Va pup si mai vorbim!
veronici
mamica lui Rares Stefan