Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor cred ca am si eu niste contractii, sper ca neregulate.nu-mi prea dau seama ca mititelul s-a zbenguit toata ziua si sta foarte impins in exterior si nu prea am loc unde sa mai simt burtica daca e moale...dar dupa starea de discomfort...ma apuc sa cronometrez. am luat deja 2 no spa. fetelor, nu poate sa vina acum....mai si daca nu se zbenguie in continuu...si se mai intinde...

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Noi avem cam urmatorul program: inceput plins, mai schimba pampers, da lapte de la sin cam juma de ora, apoi papusa inspecteaza camera cam juma de ora sau o ora sau plingem de la colici deci o ora e compromisa din nou, apoi mami se chinuie sa o adoarma.Iar cu putin noroc peste 3 ore cel mult incepem din nou.Eu dorm intre reprizele astea , iar mai nou de vreo 3 zile intre reprize am inceput sa fac in casa curat si mincare ca saracul iuly chiar nu mai face fatza si servici si casa si bebe si incet incerc sa preiau eu ca cineva tb sa faca bani in casa.
Tati ne ajuta cu baia; el ii faca baitza dupa ce am constatat ca 2 oameni pe un copil era prea mult iar eu ii dau gelul in mina si mai torn apa pe fata sa nu raceasca iar cind o scoatem unul o usuca(adica eu) unul o maseaza cu crema hidratanta.
Prima data cind i-am facut baie generala adica simbata ca vineri noapte i-a cazut buricul abia ne-am certat ca chiorii ca nu stiam nici unul ce sa facem si mai mult am udat-o decit am spalat-o dar de ieri ne-am dat drumul si chiar incepem sa ne descurcam.
E greu sa fii mamica , respectiv tatic dar frumos ; de ieri a inceput printesa mea sa ma naalizeze si ride si face tot felul de grimase si o maninc toata. Au fost si momente cind am zis ca ma arunc de la 2 ca nu mai puteam de oboseala dar asta e ; sper sa ma ierte Catrinel ca am mai tipat la ea.

Lory39+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pot incepe contractiile alea "pe bune" daca burtica nu a coborat inca? ca se pare ca....... dar parca s-a mai linistit...

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am fost si noi la eco astazi si avem 3 kg fara 30 de grame deci exact in grafic!

Nu mi-a facut inca programarea la ceza, incerca sa ma convinga sa nasc natural, dar pana la urma a zis ca peste 2 sapt, cand am urmatoarea programare :) de-abia astept!
Saraca printesa nu prea mai are loc...este atat de inghesuita, era cu piciorusele in cap! colul este lung si inchis, ok, de lichid nu mi-a spus nik, deci pp ca este ok, iar analizele mi-au iesit ff bine, proteinele mi-au iesit un pic sub limita, dar restul au fost ok.

Va pupacim cu drag,

Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lorym-mai aveam un pic si cand am citit tot ce era in articolul ala dar daca zici ca a avut si printesa ta si pediatrul a zis ca e ok si trece m-am mai linistit
Credeam ca doar eu am mai tipat la printesa dar sunt momente cand nu mai poti pur si simplu dar o sa treaca ele

P_onu- mult curaj si nastere usoara te asteptam cu bebe

Dianocica-incepem galeria?

Ingerasa-ce grasunica ai,felicitari

Ramsan-Rares ce face?e cuminte?

noapte buna

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetelor
BAMBO
uite eu amm avut problema asta chiar dupa ce am venit acasa din maternitate eu am incercat cu ser si se irita la ochi si la noi a mers foarete bine cu ceai de musetel am sters ochii ori de cate ori curegeau si acum gata am scapat de secretiile astea plus am facut masaj deasupra nasucului, la tine daca merge seru tine-o cu el.
Felicitari la sarbatorite

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
www.photos.yahoo.com/stelastratulat/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Bambo se intampla destul de des sa curga ochiul unui bb. Am patit si eu cu Di la fel si pediatrul mi-a recomandat sa-i pun lapte de la san pe ochisor. Lasi un pic sa actioneze si pe urma stergi cu o compresa sterila. La noi a functionat metoda. Bafta!

Luly 39s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Porumbita,luly-

tot pe aici bantui astept sa se trezeasca bebelina sa pape

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

gata, am terminat de verificat bagajele....
V-am ascultat sfaturile si am mai adaugat muuulte perechi de chiloti, inca un pachet de vata, cateva role de hartie igienica si ceva de rontzaiala...

va multumesc tututror celor care mi-ati trimis mesaje de incurajare....sper sa fiu curajoasa...incerc sa ma rog si sa ma gandesc la bebe, sa-i fie bine si sa pot face tot ce tine de mine incat sa-i fac venirea pe lume cat mai usoara....

o sa incerc sa dau vesti cat mai curand...

va pup pe toate
tin pumnii celor ce vor naste intre timp...
mult laptic si nopti fara colici pentru mamicile cu bebei!!!!

40+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna fetele !

maine ma duc iar la control, de data asta fara eco; sa vedem ce mai zice doctorul, poate imi da un estimat cand o sa nasc, cu toate ca nici nu se uita la col decat la eco

donia multumesc de sugestie; o sa ma duc maine sa caut; sper sa mai fiu in stare dupa ec vin de la doctor

aseara am iesit un pic pe afara cu mihai ca simteam nevoia de aer si miscare; dupa 10 minute noroc ca am gasit o banca sa ma asez; iar de acolo am facut stanga imprejur si direct acasa; nu-mi puteam imagina ca o sarcina poate fi atat de dificila (la tudor nu am avut aproape nimic)

Ana 35+ Stephanie si Isabelle si Tudor (12.12.96)
poze

Mergi la inceput