Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 29
jadi spune:
am uitat sa va zic, ca azi am discutat orice numai de Vlad nu, copilul meu are 2 masele in devenire. I-au iesit coltii si cred ca in curand se vor vedea si la baza. Deci avem 8 dinti si 2 masele!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
karmenutza spune:
Hildi, nici Catalina mea nu mesteca nimic. Daca gaseste bucatele, isi face greata si scoate afara tot sau se ineaca. Ea are 6 dinti intregi si o jumatate. Masele nu are. Poate nu are cu ce mesteca? Dar daca ii dau bucatele mici de miez de paine il mesteca. Se vede clar gestul de masticatie! Nu poci ca sa pricep 

Catalina
Hildegard spune:
Noi avem 12 dinti: 6 sus si 6 jos
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
cge spune:
Eu scot copii afara in primul rand ptr mine. Cand stau in casa, o iau razna si devin nervoasa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Anca a stat nemancata la cresa, pana cand a invatat sa manance mancare normala.
A durat 3-4 zile.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
country girl spune:
quote:
Originally posted by innaa
voi cu ce mergeti acasa de mergeti direct la Cluj?Mami si
Buburuza lui mami
Cu jecmanitorii de la Tarom!
Dintre toate variantele posibile cele mai bune legaturi tot cu Taromul prin Otopeni avem... deocamdatasi Ilinca (10 septembrie 2005)
alexuta2005 spune:
De fapt eu am intrebat asa ca sa-mi linistesc si eu constiinta ca au fost zile in care nu am reusit sa o scot afara.Ma interesa mai mult din punct de vedere medical.
Acum nu o scot ca inca e bolnavioara si mie admosfera asta umeda nu mi se pare potrivita pentru starea ei.
Si ea se mai plictiseste uneori da nu mereu si stiti de ce?Pai Alexia descopera tot timpul cate ceva nou in casa .Asta nu inseamna neaparat ca e de bine.Ieri s-a urcat din masinuta pe biblioteca.Si statea asa mandra pe mobila.
Face numai nazbatii.Cred ca baieteii sunt mult mai cuminti decat Alexia.
Casiana si Alexia
country girl spune:
Ilinca Budinca iese afara pe aproape orice vreme si stare fizica in fiecare zi. E un principiu de educatie impus de tat-su si eu am zis ca pana nu-i strica, las sa fie o data si cum vrea el![]()
Azi de ex., cu toata otita, au iesit de doua ori, odata la farmacie sa duca aparatul de aerosoli si a doua oara la shoppingul saptamanal.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
jadi spune:
pentru un om asa de puturos ca mine, miscarea este un exercitiu de sport extrem. Eu nici la paine nu ma deplasez decat cu masina si in genere pana sa termin facultatea nu eram asa dar viata sedentara se pare ca imi vine ca o manusa. Ca atare cat stateam acasa cu copilul cel mai rau mi se parea cand trebuia sa scot copilul afara, in primul rand pana potriveam caruciorul in lift si coboram din bloc treceau ceva minute bune. Asa ca am vazut bona cu indemn la mers (si cred ca are peste 100 de kile) asa ca am cedat acest sport ei. Si din iarna pana acum, nu a existat o zi fara sa iasa din casa (exceptand ploile torentiale cand nu avea ce face).
In plus sunt privilegiata cu un spatiu in spatele blocului unde copilul poate fi obosit zilnic. Si la fel, daca nu consum energia pe afara imi mananca nervii in casa.
In weekend ma dau lovita si trimit baietii singuri in parc, sunt mama denaturata rau dar de obicei profit si imi fac o baie completa, tratament facial si alte chestii care nu le pot incadra la cele 10 minute maxime de dus zilnic. Asta nu inseamna ca sotul nu imi reproseaza de fiecare data ca in parc toti copii erau si cu mama si cu tata!
Cu spalatul zilnic nu am renuntat nici acum, facem dus zilnic - espresso de vara vorba sotului doar ca spalatul pe par a devenit saptamanal sau de cel mult de 2 ori pe saptamana!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Gata schimb capitolul ca sa nu vada toata lumea cat am aberat pe ziua de astazi!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mami si
Buburuza