Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu v-am povestit ca citeam o carte de sociologie (eram obligata la facultate) si povesteau despre un sat din Africa unde au venit oamenii din tarile civilizate si le-au proiectat la sateni un film in care ii invatau cum sa scape de febra tifoida. Filmul arata in principiu ce ar trebui sa faca un satean ca sa se fereasca si era filmat tot intr-un sat de africani care se spalau pe mana, fierbeau apa si alte chestii ca nu retin tot. Dupa ce au vizionat satenii filmul au fost intrebati ce au inteles ei din tot filmul si toti au raspuns la unison ca au vazut gainile. Civilizatii au fost socati si au mai vizionat de cateva ori filmul sa constate ca intr-o secventa de 2-3 secunde treceau niste gaini prin spatele omului. Concluzia, oamenii care nu au mintea exersata vad numai amanunte si nu se pot concentra pe imaginea de ansamblu, adica iaca eu , ma recunosc!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Auzi, daca era vorba de prajituri, intelegeam. Dar gainile, maica?

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, eu te felicit de pe acuma, ca pe 11 te felicit iar! Sa ai sarcina usoara si bebel sanatos!
Mai aveti putin si plecati toate din nou la odisee .
Nanadana, si tu? Cand ne dai vestea?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Dana-Frantuzoaicaaaa???? Dooormi?

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pai la ei gainile erau la mare pret, aveai gaini, erai bogat!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana, sa ai o sarcina usoara! Te asteptam, asa ca n-a fost o mare surpriza, ci o confirmare. O sa fie bine, ai sa vezi. Eu scriu la odisee de ceva timp, la fel ca si Jadi, care poate sa confirme ca fetele sunt optimiste si dragute si ca cine se inscrie acolo, nu mai are scapare. Cu sau fara eco, e clar ca e rost de

Miflore, Ana nu are cum sa faca oreion, pentru ca s-a imunizat cu peste 1 luna in urma, din cate am inteles eu. Basca, fetita respectiva poate avea o forma usoara aparuta postvaccinal.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

cred ca o sa mooor!!!
doua mesaje am scris si mi s-.au sters

acum hai sa incerc sa fac un rezumat la rezumat!

Ina bulina de brusiel speram ca budinca nu are otita si ca e mai bine...noi stim cum e cu otita ca suntem recidiviste .

Jadi super tare povestioara ta!

Ioana ce afurisita esti...ne tii aici sa facem presupuneri si lanturi. Ca sa nu mai spun ca trebuie sa te tragem de limba ca sa aflam de cele doua liniute! Eu cred ca pe 11 o sa afli ceea ce noi toate stim deja: Mirunica o sa aiba un fratior. (nush de ce dar eu asa simt)

Noa nu stiu ce mai are acum ca e tarre caraita.... banuiesc ca dupa 5 zile de tratament nu ar mai trebui sa o doara urechiusa. si mai are si diaree- de fapt ieri ca azi nu mai facu deloc, sper sa nu mai faca. Eu ocicum ii pregatii piure de morcov+cartof+orez.

va pupic

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Nu stiu ce naiba sa facem...sa mai venim de Craciun acasa sau nu.

oricum vacanta din vara a fost execrabila. am patit exact cum nu vrea Ina bulina...am tinut biata copila pe drum cate 200 de km la trei zile ca de ...trebuia sa ii multumim pe toti..plus ca au avut pretentii sa facem vizite la tot neamul si noi nu ne-am odihnit deloc-adica eu ca ramon al meu nu s-a agitat, nu-l scoti din ale lui.

dar si daca nu mergem mi-e ca de Craciun o sa bocesc toata pe aici ca nu avem pe la cine sa mergem sau cine sa vina pe la noi etc.

plus ca ar trebui sa mai stau pe acasa sa imi pregatesc nunta . Ramonel al meu are o vorba maaaaare: " daca vrei sa rezolvi ceva du-te tu, iar daca nu vrei sa rezolvi trimite pe altcineva!"

Mergi la inceput

Ina voi cu ce mergeti acasa de mergeti direct la Cluj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va multumesc tuturor pentru gindurile bune. Mai e o luna de inscrieri la "reloaded", cine mai vrea, cine mai pofteste?

Mergi la inceput