Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai Ruxandra de cand ma tin sa iti zic ca eu cred ca te-am vazut pe 4 octombrie la Piciul de pe Titulescu, aveai un tricou albastru ceva cu euroceva pe spate, un copil piscat de tantari si un sot la care nu m-am uitat prea mult. Plus o tricicleta ceva de genul asta. Sfioasa din fire, nu te-am agatat acolo in magazin! Cred ca tu erai sigur dupa par m-am ghidat!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bai, acum mi-a picat fisa, a trebuit sa ma pun pe cantat ca sa-mi dau seama . Da' tot nu pricep faza cu tripletii, da' nici nu-mi mai explicati cat de proasta sunt

Veronica, pana la urma s-a lasat Steff convins sa doarma in pat?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Fratele meu, mi-au venit spumele. Ieri mi-a fost rau asa ca am taiat-o de la 4.30 acasa si i-am zis sefului ca eu azi nu vin la servici decat picata cu ceara ca vreau sa stau acasa sa ma odihnesc si sa ma gretuiesc in pat si sa mananc mancarea facuta de mama (in 3 zile e la al doilea rand de gatit). Eh, de dimineata ma ia dansul la trei pazeste sa vin la servici ca imi da liber saptamana viitoare ca acum am vineri liber si ca sudez prea multe zile o data. Si uite asa stau ca proasta in birou de dimineata si frec forumul cand puteam sa fac asta si de acasa in plus imi vedeam si copilul cum vine ca un pufulete din parc, cum doarme si cum se joaca. Sa nu iei seful de gat si sa il sugrumi pana te implora sa ii lasi sa mai traiasca un an, nu de alta dar am nevoie sa declare copilul pe numele lui.

Mergi la inceput

pai ina a pus trei omuleti acolo la coada si faceam misto ca stie cumva ca sunt tripleti! Ca daca e asa cred ca ii pune nanadana in brate, hehe!

Mergi la inceput

Jadi pe mine ma socheaza ca tii minte data.
Noi eram, recunosc copilul piscat de tzantari in creta si tricoul albastru cu central european university. Si posedam si tricicleta, da.

Mergi la inceput

Auzi, Jadi, da' ne-am dat in stamba in data de 4 oct? Ca nu mai stiu. Pt. ca merg des acolo si cu matei, care adora sa dea jos toti pantofii de la locul lor. Cred ca ne iubesc vanzatoarele alea

Mergi la inceput

Stiu data pentru ca mergeam la ziua lui Calin al Anyeisimple si cautam cadou si ne-am oprit in drumul nostru la Piciul, miniblu si ce magazine sunt pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

nu am mai intrat pe aici de mult si deja ati mai scris un capitol,nu pot tine pasul cu voi.Am intrat sa spun LA MULTI ANI !!!! tuturor ce isi serbeaza azi ziua de nume(Andrei-Andreea).La noi sunt serbarile Galatiului si o sa fie frumos dar nu am cum sa ajung pentru ca am fata bolnava(ii fac injectii)si puiului mic inca ii mai curge masucul,poate la anul.
Va pup

Mergi la inceput

Nu am vazut ca ne-am pterecut, noi plateam la casa ceva si ai intrat tu cu tricicleta si dupa copilul cu tatal. Tu erai printre haine pe acolo si noi am iesit pe usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by locca

Jadi pe mine ma socheaza ca tii minte data.
Noi eram, recunosc copilul piscat de tzantari in creta si tricoul albastru cu central european university. Si posedam si tricicleta, da.

Ei, Jadi are ceea ce se cheama memorie selectiva

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput