Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Stiu eu, Ruxi? Ca nu mai stiu ce sa mai cred...Asa e, cand mi-am dorit baietel a fost fetita. Si ca o coincidenta, atat eram de sigura, incat ii stabilisem numele tot Matei, dupa parlamentari cu sotul. Doar ca intre timp in vara au nascut 3 prietene de-ale mele baietei pe care ii cheama...MATEI. Acum e plin printre cunoscuti, asa ca se exclude la noi. Of, asa am patit si cu Vlad, ca imi place mult, iar acum stiu tot vreo 3 in jurul meu. Dupa ce am botezat fata Anya, mi se parea ca ceva mai minunat nu exista, insa peste 2 luni a nascut o colega si si-a botezat la fel fetita, iar peste alte 2, femeia de serviciu de la mama de la serviciu a avut o nepotica si plina de inspiratie i-a spus...Anya . Ca i-a placut ei mult. Ma rog...

nanadana, mie imi mirosea ceva de cand cu poftele alea, apoi cu somnul...Ce frumos ar fi.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

nana dana campioana mie mi-e cam clara situatia. in curand la semnatura o sa apara .

fata mea iar facu diaree a patra oara azi...si asta dupa piure de morcov cu orez.

nu stiu ce sa ii mai dau.

oare sa ii iau lapte fara lactoza? Ce ziceti? sa stiu sa dau fuga la supermarket sa ii iau pentru seara asta.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna buna....masinutza, macara, elicopter si nu mai stiu ce cu unelte are si in Auchan, 350 000 parca. Asta daca nu le convinge Alina pe vanzatoare sa aprovizioneze curand magazinul

am avut o zi agitata azi, am fost certareaza...si nevricoasa. M-a enervat o desteapta la banca...pai ziceti si voi, vi se pare normal sa strige in gura mare in mijocul bancii ca ea nu se descurca cu 10 persoane in conditiile in care nu eram decat 3?????

mai deci bate si vant de miresici nu numai de gravidenie pe aici...hmmm, vorba dianei, cred ca o sa intru mai rarutz

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mary, sanatate lui andrei!

v-am ajuns in sfarsit din urma!
nunti frumoase sa aveti fetelor . si sarcini!
am admirat baietii lui gabi.

radu e corespunzator, n-am nimic de raportat. doar ca tre sa fii pe faza, cand zice "pfuu" tre sa-l pui rapid pe olita ca produce el ceva .

mey, deci va repet: dr alina va avea baietel, jadi tot baietel...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ha, ha, ha, Cristinutza, baietel zici...Bineee. Vedem noi daca le zici pe bune, ca te asteapta o cinste...prajitureasca. Doar sa scap de greturi si te rezolv.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

OOO, felicitari Gabi pt. baietel!!! Mor de ciuda ca n-am timp sa va citesc ca ca pe vremuri.Noi se pare ca vom avea inca o fetita, insa doctorita nu s-a pronuntat in proportie de 100%, asa ca asteptam pana in ianuarie cand vom fi siguri. Pana atunci Sasha s-a transformat in Ines...bietu' bebelus!!va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Locca n-am fost chiar asa de departe, ca am fi luat avionul, doar pana in Wilmington, North Carolina si l-am trimis pe sot la Taco Bell.
Kristinutza Raducu mai merge pe varfuri? Petrut ma streseaza teribil cand il vad cum penduleaza cand sta pe loc. Azi l-am apasat usor pe umeri ca sa stea pe toata talpa si a stat perfect in picioare, ca acum 3 saptamani. Cum pleaca de pe loc, cum se ridica pe varfuri si merge repede sa nu-si piarda echilibrul. Incerc sa-l tin de mana si sa merg incet ca sa paseasca bine, dar isi trage mana si pleaca singurel si repejor. Nu conteaza ca-i descult sau incaltat, face la fel.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Gabi si Valen felicitari ! sa va traiasca bebe-ii mari frumosi si sanatosi.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Diana, multumesc frumos. Am pus si eu cateva poze cu sarah si cu .....sora-sa http://new.photos.yahoo.com/gabriela_panait2000/album/576460762356691588

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata!
N-am somn. De fapt Ilinca n-are somn, racneste ca din gura de sarpe. Mi-e ca e otita la cealalta ureche si pana la 10:30 cand incepe programul pediatra ei, n-am ce-i face saracutza.

Mai declar odata aici de fatza cu tot boborul care nu doarme: eu al doilea copil nu-l mai vreau. Imi ajunge unul cu problemele aferente!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput