Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 18
gabiarama spune:
Diana , era prea dotat bb ca sa se fi inselat dr-ita
.De altfel asta a fost primul lucru care i-a sarit in ochi .![]()
GABI
12+ ,de 3 ori mama
Poze
alinam spune:
Mai fetelor ma apuc de trafic cu masinutze heheheh.
Irina deja este posesoarea uneia, din pacate ultima din magazin, din pacate pentru Ioana care vrea si ea :), promit ca mai trec pe la magazin sa stresez vanzatoarele sa mai aduka :).
Ina da Vlad e interesat de masinuta.
Tonnia as spune ca masinuta e no name, e chinezesca, dar totusi vad pe cutie ca au o gama intreaga de jucarii de felul asta .eu vazusem la cineva un pestishor din aceesi "colectie" da tot nu vad sa scrie vreo firma .... drept urmare si pretul e ca de masinuta chinezesca, eu mai vazusem ceva asemanator la kids expo ...deci exista mai multe variante.
Mai fetelor cu nuntile astea hehehe, ce amintiri imi treziti ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Diana30 spune:
Doamne ajuta sa fie sanatos!E tot ce conteaza.Tu vei fi o "capra" tare mandra de iedutii tai,chiar iti ies "bine" baietii.
b_irina_c spune:
Am vorbit cu Ioana pe YM si e ocupata la serviciu cu multe rapoarte de sfarsit de luna... Si din pacate a avut si un mic accident cu masina (Miru era la gradi), dar sunt bine si ea si Alex. Masina e putin botita, atat. Va transmite salutari
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Nanadana in cazul asta si eu iti doresc sa fie cu ochisori
!
Alinam

Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Gabi super baietii tai
! Ca degeaba ai scris ai lui tati, se vede de la o posta ca sunt ai tai
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
country girl spune:
Gabi, vei fi superfericita cu patru barbati in casa. Am avut eu un coleg de liceu, erau patru frati si maica-sa ii invatzase pe fiecare sa faca cate ceva: unul facea cumparaturi,. altul mancare, altul curatenia si cel mai mic ducea gunoiul, uda florile etc A zis ca n-ar schimba locul cu o mama cu patru fete!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
codruta_grg spune:
Gabi, tu ai ochi albastri, nu?
Alinam, pe mine ma tenteaza elefantul de pe siteul dat de tine, iar mama i-a si comandat un ingeras
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
country girl spune:
Io va pupezesc pe cu toatele si ne recitim domani, ca azi am program matern.
si Ilinca (10 septembrie 2005)