Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Diana , era prea dotat bb ca sa se fi inselat dr-ita .De altfel asta a fost primul lucru care i-a sarit in ochi .

GABI12+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mai fetelor ma apuc de trafic cu masinutze heheheh.

Irina deja este posesoarea uneia, din pacate ultima din magazin, din pacate pentru Ioana care vrea si ea :), promit ca mai trec pe la magazin sa stresez vanzatoarele sa mai aduka :).

Ina da Vlad e interesat de masinuta.

Tonnia as spune ca masinuta e no name, e chinezesca, dar totusi vad pe cutie ca au o gama intreaga de jucarii de felul asta .eu vazusem la cineva un pestishor din aceesi "colectie" da tot nu vad sa scrie vreo firma .... drept urmare si pretul e ca de masinuta chinezesca, eu mai vazusem ceva asemanator la kids expo ...deci exista mai multe variante.

Mai fetelor cu nuntile astea hehehe, ce amintiri imi treziti

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Doamne ajuta sa fie sanatos!E tot ce conteaza.Tu vei fi o "capra" tare mandra de iedutii tai,chiar iti ies "bine" baietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am vorbit cu Ioana pe YM si e ocupata la serviciu cu multe rapoarte de sfarsit de luna... Si din pacate a avut si un mic accident cu masina (Miru era la gradi), dar sunt bine si ea si Alex. Masina e putin botita, atat. Va transmite salutari !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Nanadana in cazul asta si eu iti doresc sa fie cu ochisori !

Alinam

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va invit sa mai admirati aici baietii tatei

GABI12+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Gabi super baietii tai ! Ca degeaba ai scris ai lui tati, se vede de la o posta ca sunt ai tai !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Gabi, vei fi superfericita cu patru barbati in casa. Am avut eu un coleg de liceu, erau patru frati si maica-sa ii invatzase pe fiecare sa faca cate ceva: unul facea cumparaturi,. altul mancare, altul curatenia si cel mai mic ducea gunoiul, uda florile etc A zis ca n-ar schimba locul cu o mama cu patru fete!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Gabi, tu ai ochi albastri, nu?
Alinam, pe mine ma tenteaza elefantul de pe siteul dat de tine, iar mama i-a si comandat un ingeras

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Io va pupezesc pe cu toatele si ne recitim domani, ca azi am program matern.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput