Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Grup de suport pt.slabire 5 Kg. | Autor: Luna75

Link direct la acest mesaj

LISTUTZA CU NOI, AMBITZIOASELE:

1. Danitin :72 kg -> 67 kg
2. mariana tache: 73,5 kg -> 67 kg
3. ellej:61 kg -> 53 kg
4. belnicol: 56.5 kg -> 55 kg
5. Olim: 82 kg -> 75 kg
6. Luna 75:62 kg -> 57 kg
7. acina: 63 kg -> 58 kg
8. ancadragoman: 82 kg -> 60 kg
9. Countrygirl: 53 kg -> 48 kg
10.teolinda 71,8 kg -> 65 kg
11.nemary: 55 kg kg -> 50 kg
12.miti2004: 56 kg -> 51 kg
13.Nadyana: 82,5 kg -> 77 kg
14.Moira: 56 kg -> 52 kg
15.LunaNoua 88 kg -> 52 kg
16.Rodica 71,5 kg -> 65 kg
17.Teodora 63 kg -> 57 kg
18.janini 60 kg -> 55 kg
19.didiuta 62 kg -> 56 kg
20.ellinia 57 kg -> 52 kg
21.bidu75 85 kg -> 65 kg
22.kriss79 86 kg -> 75 kg
23.dulcetica 55 kg -> 48 kg
24.Cezarine 63 kg -> 59 kg
25.ionica 76 kg -> 59 kg
26.Idaira 63 kg -> 55 kg
27.pussi 58 kg -> 53 kg
28.chiara2005 80 kg -> 58 kg
29.kawaichan 64,5 kg -> 54 kg
30.Sorina Alexa 49kg -> 45 kg
31.Madachan 49kg -> 46 kg
32.silvi_2005 62kg -> 57 kg

OASPETI

1.Carmen94
2.Blinky

CASTIGATOARE

luna Septembrie- Olim
luna Octombrie - Countrygirl
luna Noiembrie - bidu75

Dupa cum am discutat pe 1 octombrie desemnam castigatoarea primei faze a concursului,pe 1 noi.pe cea de a doua,pe 1 dec.pe cea de a treia iar ca dar de Craciun o desemnam pe finalista ( cea care a pierdut cele mai multe kg.per total).

Toate fetele care si-au atins obiectivul vor primi
Fetele care au pierdut cel mai multe kg pe luna trecuta vor primi
Fiecare kg.pierdut va primi cate o floare – nr.florilor din dreptul numelor indica nr.kg.pierdute
Orice kg in plus va fi sanctionat cu
Cea care se ingrasa peste nr.de kg.de unde a plecat initial(cea mentionata pe listuta va primi - rusine mare !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Gand la gand cu bucurie! Chiar ma intrebam cand va deschide Luna noul capitol.
Multumim!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Si, desi nu m-ati intrebat, va scriu ce am mancat azi: mic dejun o cafea cu lapte si o felie de pizza (asta ca sa vedeti ca nu sunt nici eu o sfanta ), la pranz salata de fasole verde cu hering si un ceai verde. Pentru cina am in plan mamaligutza cu tocanitza de ciuperci.
Nu e cura de slabire ci un meniu obisnuit.

Ieri am mancat fix 1/2 de ou fiert moale la micul dejun (fiindca a tras fiica-mea fata de masa cu tot ce era pe ea si asa s-a incheiat prematur micul dejun), la pranz lasagna cu legume chinezesti si tofu iar la cina o felie de pizza, popcorns si creveti expandati (adica snacksuri pe care ar trebui sa le evit daca vreau sa slabesc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Lipsesc cateva minute si gasesc deja capitol nou.

Luna ,parca sub listuta scria ca pt fiecare kg pierdut prim o floare.Vreau si eu.....Ms

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

M-am hotarat sa va scriu si eu cam ce mananc....in felul asta de rusine probabil ca voi manca mai putin si ma voi abtine de la anumite lucruri cum ar fi dulciurile...de rusine ca va trebui sa le declar :)
Incep de astazi...nu de alta dar ieri m-am delectat si eu cu pizza care e contraindicata.
Deci cafele mai multe, cu putin lapte si fara zahar. Dimineata 2 iaurturi Activia mici. La amiaza o supa de dovlecei (foarte dietetica dupa parerea mea) si 2 felii de paine neagra cu salata de vinete (astea fiindca muream de pofta, dar jur ca se vedea prin feliile de paine atat erau de subtiri). Sa mai vedem ce urmeaza pana deseara...
Succes fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Mariana, uite aici

http://www.gandul.info/articol_11844/riscurile_dietelor_tinutedupa_ureche_.html

De exemplu, o dieta hipercolesterolemica (bazata pe consumul unor cantitati nelimitate de carne), cu eliminarea din consum a fructelor, a majoritatii legumelor, a laptelui, a cerealelor, a painii, a porumbului sau a morcovilor, poate fi benefica unora si cu adevarat nociva unui pacient cu hipertensiune sau o boala coronariana latenta. Dieta aceasta presupune numai consumare de carne de pui, de fructe de mare, oua, branzeturi, grasimi, unt, margarina, sunca sau carnati. Regimul hiperproteic (care presupune un aport ridicat de proteine) poate afecta in egala masura sanatatea anumitor persoane.
Nu suna prea incurajator, dar cred ca daca nu il tii foarte mult timp nu poate fi asa de grav

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Ellej, ideal ar fi sa ne facem bilant de sanatate si analize si sa consultam un nutritionist inainte de a incepe un regim drastic. Dar de obicei ne amagim ca n-avem timp, n-avem bani, n-avem vointa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Activitate in zona noastra,nu gluma.Se pare ca multe fete sunteti on-line.
countrygirl,regimul Okinawa suna bine,dar eu nu ma impac cu fructele de mare,crevetii,ananasul,tofu si alte chestii exotice.Orezul,legumele,fructele in general imi plac si le-am integrat cu succes in meniul zilnic.Fructele le mananc si eu in prima parte a zilei pe stomacul gol.
Ne plac sfaturile tale,deci nu ezita sa ni le impartasesti.
Mariana,regimul hiperproteic este pe intelesul tuturor regimul Atkins.
Cred ca si mie mi-ar face bine un asemenea regim,deoarece eu consum mai multi carbohidrati decat proteine si grasimi.
Am amintit de cateva ori de o colega de a mea foarte grasa care a slabit in ultimele luni peste 30 de kg.urmand regimul Atkins.A fost la un medic endocrinolog,care i-a "prescris" o dieta personalizata.Am pus ghilimelele de rigoare deoarece dupa succesul ei,mai multe persoane s-au dus la medicul respectiv care le-a dat exact aceeasi dieta "personalizata",de fapt era vorba de dieta Atkins.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Eu stiu ca regimul hiperproteic e periculos si pentru rinichi. Dar recunosc ca jambonul imi place, ca sa nu mai spun de slana cu ceapa(Mariana stie!)
Dar incerc sa nu sar calul prea des. Mi se face pofta si de hamburger dar o data la cateva luni. Ca sa nu mai zic ca am slabit tinand regim cu ciocolata si vin rosu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Cat mai multe kilograme pierdute cu cap va doresc!
Eu am mancat azi abia pe la ora 15 un pateu cu branza si de curand o felie cu pate..in rest, multa apa..dar ieri recunosc ca am mancat la pranz o pizza.
La cantar, nici o noua miscare! era si normal!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Am 61kg

Mergi la inceput