Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
Ingrid S spune:
Moni, mersi, da, vreau si adresa si cam cat sunt de mici si din ce sunt facuti. 
Ingrid S si
Diana
Biancas spune:
Eu cu sotul meu ne ziceam strumfi in tineretze
pe cand mergea serialul la Pro7 ...hehe ce vremuri..
Sandra e Tzutzi, Dani e Tzupi 
Sunt din cauciuc moale Ingrid. Au avut si la noi la magazin dar nu mai sunt numai forme de Disney...
Moni...ai putea sa te apuci sa vinzi online ca la voi sunt ieftine jucariile
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
INGRID sunt din plastic moale,ai mei sunt de 12 cm si piuie,cei de care iti ziceam trebuie sa aiba vreo 7 cm sa zicem si nu cred ca piuie,sau n-am apasat eu bine,ca erau intr-o punga.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Ingrid S spune:
Mersi Moni, esti o dulce, mai intru dupa ce doarme fata ca am mult de recuperat. Va las, merg sa-i fac baitza si sa o culc.
fetelor!
Ingrid S si
Diana
anasebe spune:
BULGARASI 

FULGI DE NEA 
STELUTE 

PUFULETI
CLOPOTZEI 
ZBURDALNICI 
LUCEFERI 
STRUMFI 

SHMECHERASI
SPIRIDUSI

Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery,SILVI, Mirela
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
dana_ene spune:
Ingrid am vazut si eu piticii + Alba ca Zapada in Buzau, tot la 90.000 lei. I-am vazut la o librarie. Ma tenteaza si pe mine pentru Oana, ca ea e fan Mutulica si Suparaciosul.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Cu placere INGRID si sper sa nu iti dea cu ei in cap Diana
Dar macar n-o poate cheli pe ALBA CA ZAPADA 
Diana mea inca doarme....
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Ingrid, am gasit piticii si Alba-ca-Zapada pe un magazin virtual. Cum sa fac sa-ti trimit linkul fara sa fac reclama ?
Da-mi mailul tau.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Si DIANEI ii place de MUTULICA,e urechiat rau.Nu stiu care e Morocanosul,ca astia toti is veseli ... Dar o sa incerc sa o invatz sa cante "O-ho O-ho....." sau cum cantau piticii aia? pacat ca n-am voce,dar gasesc eu undeva melodia aia!
MONI
de
Biancas spune:
aiho, aiho..suntem pitici misto, avem gagici si pu..ze mici...aiho aiho ![]()
e simplu de cantat Moni![]()
Dana si eu vreau adresa. Trimite-o pe PM
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme