Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 7
mirela10 spune:
cu riscul de a-mi spala rufele in public si a ma face de ras...
tatal meu este alcoolic si in ultimul timp a luat-o rau de tot,pt ca se mai calmase.a cheltuit toti banii de la C.A.E.,a inceput sa lipseasca noptile de acasa,vb f urat cu fratele meu si cu toata lumea...a venit de dimineata acasa vanat pe la ochii si nas...
frate-miu e terminat psihic,a slabit 4 kg,e cu bac-ul anul asta...si nu vroia sa ne spuna,dar mi-a spus o matusa care le face de mancare din cand in cand.am vb cu ea de dimineata
cred ca si-a gasit si pe altcineva...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
HE HE aici sa nu observe? Pai avem SRI si FBI printre noi (nu vreau sa accentuez dar e si KGB,MOSSAD,CIA si KKO sub acoperire)
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Silvi e frumos calutul si vad ca ii place si lui Alain. Sa il folositi fara reparatii capitale.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
mirela10 spune:
cat despre socrii,i-a sunat iulian si i-a RUGAT sa vina(amandoi,daca nu se poate unul)si au zis sa se gandeasca,sa vada cum fac.eu una parca nici nu as mai vrea sa vina....
mai nu stiu pe cine o sa gasesc pt dani,am tot sunat...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
Ingrid S spune:
Scuze fetelor, n-am apucat sa citesc nimik..am o intrebare pt MONI: de unde a luat fratele tau piticii aia, ca merge maine verisoara mea la Arad si Diana e moarta dupa pitici?Please, raspunde-mi, ca acusica pleaca verisoara de la mine.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
MIRELA nu-s capabila de dat sfaturi,dar putini se fac bine cu ,cred ca intradevar trebuie mama ta sa mearga sa faca un pic de ordine acolo,mai ales pentru fratele tau De tine cu toate pe cap ce sa mai zic,eu zic ca trebuie sa vina socrii,nu merge cu nu vreau in asemenea cazuri! Sau poate ai vreo matusa ,sau alta ruda dispusa...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Of Mirela...saracul fratele tau ce are de indurat...si tu de acolo...
Sincer nici eu nu ma pricep la sfaturi in acest caz.
Eu nu l-am vazut niciodata pe sotul meu beat in 14 ani de cand il cunosc..mie mi-e frica de oamenii beti inca din liceu decand am avut 2 experietntze urate cu 2 colegi de ai mei care au vrut sa ....noroc ca nu au reusit De atunci nu suport oamenii beti, mi-e frica de ei si ii evit cat pot..pt ca am ramas cu frica ca vor sa ....
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
monica70 spune:
INGRID i-a luat din Bucuresti pe aia,dar sunt aci jos la noi la bloc,mai mici si cu Alba ca Zapada cu tot,la 90000 lei. Daca vrei iti scriu adresa.
silvi_2005 spune:
offfffff Mirela, asta iti mai lipsea.Cred ca trebuie sa mearga mama ta, ce sa faca.......nu sunt acolo ceva crese unde sa-l lasi? Sau nu ai pe altcineva din Romania pe cine sa chemi, o verisoaa sa pe altcineva?Pupici de la noi, suntem alaturi de tine.
Anasebe poti sa pui un mutunache si las strumfi din partea mea, noi oricum ii zicem strumf....
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
INGRID ti-am trimis PM cu adresa.Sper s amai fie,ca vineri aveau.