Aspirante optimiste > 20 ani (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma76 spune:

buna anca. incercam din mai anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oanabbb ma bucur tare, tare pt tine!!!!Doamne ajuta sa fie bine pana la capat

Poze Laura

Mergi la inceput

era totul atat de calculat - trebuia sa vina bb pana implineam 30 de ani. numai ca inca se mai lasa asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

CATTY sa dea DD sa fie bebe, iti urez numai bine !!

BIBYROX da doamne sa fie si la tine cu noroc !!

La mine a trecut greata, dar sunt cam balonata
astept cuminte sa vad ce se mai intampla

pup iu ol

toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
vine barza/sau nu http://tt.lilypie.com/zct-p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Toma ce ai ma mama,o dai din una in alta?
Emma imi pare rau,dar o sa vezi ca aici o sa gasesti sprijin.
Pupicei

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

multumesc frumos anca, chiar am nevoie. nu prea mai vreau sa imi stresez nici sotul cu toate problemele legate de ovutatie, temperaturi si urati. cred ca bb va veni cand nu se asteapta nimeni. pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asa este...
Si aici nu deranjezi pe nimeni daca zici de temp,ovulatie si tot tacamul.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

anca esti o dragutza. se pare ca am ramas singurele pe net, sau fetele s-au plictisit de atata scris. m-am hotarat ca luna care vine sa nu ma mai stresez cu bb, iar (daca) nu vine, in ianuarie sa ma duc la dr meu sa vad ce analize ma pune sa fac. sau sa se uite la trompele mele daca nu sunt infundate (sau cam asa ceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si ca v-ati rugat si voi pentru ingridutza noastraazi am fost la spital si am stat vreo ora cu ea in salon e un pic mai bine micutzatot slabita asa si molcutza un pic mai bine i-am dus jucarii si se juca cu ele dar nu prea avea mare chef...de azi a avut voie sa pape si mar cu biscuite si a mancat o gramadaca v-am zis ca-i mancacioasa...speram sa nu mai stea mult poate pe vineri vine acasa...deja nu mai face diaree dar tot mucilagiu de orez papa...speram sa fie bine

bibyhai ca vad ca si tu ti-ai primit cadoul de la mos...ma rog la Dzeu sa fie bb la tine luna asta hai peste 3 zile sa vedem dublu aici impreuna cu tine

rox eu zic la fel sa stai cu tratamentul ala pana iti vine cm macar sa fii cu sufletul impacat,nu?

oanabbbsuper veste ne-ai adus azi si multa bucurie in suflete sa dea Dzeu sa se faca mare samburel macar sa-l vezi la eco sa fii linistita pe deplin...greturi n-ai inca?

maria sau nusasaru-mana pentru gandurile bune si la fel iti trimitem si noi pupici

kriss nana olivia laura si pentru toate fetele un pupic dulce de la un ingerash de fetitza ingridutza

INGRID

Mergi la inceput

nushulica, sa se faca bine ingridutza, sa pape bine si sa se bucure ca matusica ii e aproape. si sa plece cat mai repede din spital.

Mergi la inceput