Aspirante optimiste > 20 ani (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

si de la mine...
am intrebat si la cabinetul virtual ginecologic..poate imi rasp cineva pe acolo...astept...

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LAURICI, lunea viitoare cred ca fac test si merg la eco ca marti tre sa apara invadatorii. Mai am si o durere cumplita de coloana de duminica, si burta ma doare mereu. Am intepaturi nasoale rau de tot.
Merg in pat ca numai pot.
Pupici si seara buna. Vb maine.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fetelor... cum am scris si la "vine barza".. azi (Z21) n-am mai avut rabdare si am facut un test Femina... mi-a iesit a doua liniuta f.pala. Nu trebuie sa te chiorasti ca sa o vezi dar nici nu e ca prima! Mai astept vreo 3 zile si repet testul... Offf da Doamne sa fie !
Toma eu nu stiu cum rezisti sa nu faci test... Dar daca zici ca Vineri ar trebui sa vina... mai e putin! Mie de pe 3.12 incolo ar trebui... Dar poate nu mai vin uratzii astia!!!! Referitor la gretzuri eu zic ca tine: e mult prea devreme! Sa nu fie autosugestie... sau poate chiar e !!!! Iti tin pumnii!!!

Nusha ce faci??? Cum e Ingridutza??? Sper ca e bine si acum e deja acasa!

Pupici o seara placuta si.. pe maine!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma76 spune:

buna seara la toata lumea. la mine Z3. abia asteptam sa vad daca nu cumva am ramas insarcinata, dar duminica au venit uratii (cu 3 zile inainte de termen).raii . asa ca, fara sa ne stresam, mai asteptam pana sa vina .daca nu, in ianuarie ma apuc sa imi fac niste analize mai complexe.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzo, pai ce sa fac? Ma bucur de ciclu, daca s-a mai auzit asa ceva!!!

Catty poate tot chinul asta nu-i degeaba si ai un test pozitiv sapt viitoare Multa sanatate

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici nu ma mir deloc ca mie imi venea sa spun la lume pe strada cand mi-a venit ultima data.
Asa ca iti inteleg bucuria.
Pupicei

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Rox nici eu nu stiu ce sa-ti spun referitor la ovulele acelea... Mai bine intrebai direct dr-ul cand ai fost.. La ce dr.mergi?? Cum e?

Catty imi pare rau pentru durerile tale... dar de unde stii ca nu sunt de bine?! Si eu am avut unele asemanatoare acum cateva zile. Spate..burta..sani..tot tacamul. Acum ma dor doar sanii si mai simt unele intepaturi in parti asa... In orice caz te asteptam cu vesti bune!!!!

Laura cum te mai simti? Mai curge?

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

fetele, am tot zis ca scriu ce mi-a scris exact dr ca diagnostic..
si acum mi-am adus aminte.
deci:

"uter retrovers, cu diametrul ~64/38mm, miometrul de ecogenitate omogena, endometrul hiperecogen, cu grosime de 11 mm (z38);
ovarul drept diametru ~43/38mm, aspect polichistic, prezentand un folicul cu diametrul ~24 mm.
ovarul stang diametru ~28/26 mm, aspect normal.
fara lichid in Douglas."
dati-va cu parerea...ca eu nu prea ma pricep...

astept parerile voastre!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Rox mie mi-a dat Meclon-ovule cand eram insarcinata,deci sunt safe.Despre Betadine uite ce am gasit:http://www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=1714&fl=1
Biby super daca s-a pozitivat din z 21!Iti tin pumnii sa fie

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Emma pupici.
De cat timp incerci sa ai bb?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput