URGENT: cu ce pasati legumele pt bebei ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Blenderul e Baza..Eu am robot de bucatarie Platinium;intr-o parte e blender si in cealalta e storcator de fructe.Asa ca ii pun ex:in blender o banana,un mar si 2-3 biscuiti si ca sa le paseze bine,storc in cealalta parte un mar ,morcov sau portocala si adaug peste in blender..le face pireu..

Pofta Bun Pitici!

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cand era mai mic si manca mai putin cu blenderul de mana si acum cu ala mai mare d ela robot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacra80 spune:

Multumesc!
Imi trebuie un robot.... Acum am sa caut modele pe net!!!
Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

am vazut ca mai sunt 2 fete pe-aici care au facut ca mine: CU FURCULITA ! Daca toate sunt foarte bine fierte, totul e perfect, nu faci cantitati mari, n-ai nevoie, in opinia mea, nici de blender nici de robot (aveam robot dotat cu asa ceva dar chiar nu era necesar, mai mare daraua decat ocaua !). In plus, am avut un avantaj fata de alte mamici care, crescandu-le copiii, se luptau cu acestia sa le dea bucatele de mancare ! Nu, ei voiau cum se obisnuisera, piure moale-moale, sa nu mai mestece ! Am intalnit astfel de cazuri, sa stiti. Eu treptat-treptat i-am pasat legumele, fructele, carnea din ce in ce mai `neglijent`, pe masura ce crestea, si cand a avut dinti i-a folosit cu maaaare placere!
Succes ! si, by the way, fa rost de o furculita rezistenta, ca multe se-ndoaie la presiune (pe bune !)

Dana M. si Raluca (4 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Eu am folosit blanderul robotului pentru pasat.
Cateodata i-am faramat legumele cu furculita, dar nu i-a placut... a mancat mai lenevos .
Carnea i-am taiat-o marunt si i-am dat-o cu supa - i-a placut foarte mult asa.
Cand ii dau sandwich, musca singur si mesteca, din biscuiti/grisine musca tot singur...

Concluzia in cazul meu: a fost foarte bun blanderul si este inca, pentru ca-l mai folosesc cand si cand pentru pasat mancarea.

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Eu am luat un blender Kenwood, mai are cineva, e bun? Inca n-am inceput cu diversificarea dar ne pregatim. Am pocat eu niste ceapa cu el pt salata de vinete si am fost multumita.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacra80 spune:

OK, am inteles ca blenderul e piesa cea mai importnta in prepararea mancarii pentru cei mici si nu neg ca se poate folosi si furculita cu succes!!
Insa ce facem cand avem nevoie de suc de fructe sau legume?
Cum se poate prepara un suc de morcovi, de exemplu??
Bebelusul meu are 2 luni si 1 saptamana, iar doctorita mea spune sa incep alimentatia de acum cu suc de morcov si suc de mar.
Preturile la robotii de bucatarie sunt destul de mari, aveti si alte idei pentru prepararea mancarii sau a sucului?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu folosesc un blender Braun, care ma tine deja de 6 luni, iar pentru cantitati mai mari, folosesc robotul Phillips, pe care il folosesc la absolut tot ce gatesc, fiind dotat cu de toate. Fructele le storc la robot in functie de sotimentul ales si de ce fel de suc/piure vreau sa prepar din ele. Mai nou, marul il papa dat pe razatoare, din banana musca iar pentru o portocala de stors, folosesc un storcator mic manual. Doar la cantitati mai mari sau la suc de mai multe fructe folosesc storcatorul cu separator de la robot.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput