URGENT: cu ce pasati legumele pt bebei ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Blender vertical Braun - mi se pare super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Buna Bogdana! Sper ca sinteti bine voi acolo! Vladut a fost bolnav si am stat saptamina trecuta in spital, ieri ne-am intors acasa, acum e mai bine.

Eu i-am pasat supa de legume cu blenderul de la robot toata perioada cind am pasat supa de legume pentru bb. Am pus legume si putina supa si carne. Cind s-a facut mai mare faceam pentru mai multe zile si cuva era suficient de mare.

Am cumparat si mixer vertical Braun, l-am folosit pentru cantitati mici si cind am avut de pasat fructe crude tari (mere). E foarte util dar e mai mic (eu am versiunea cea mai ieftina..).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Imi pare rau ca a fost bolnav , sper ca e bine acum ...

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, saritori ca de obicei

Am descoperit care era problema : eu incercam sa-l fac la blenderul de la robot, dar nu puneam zeama, si cutitul se invartea in gol ! Asa ca am pus si supa pe langa morcovi si s-au facut super OK. Multumesc si pentru ideea cu congelatul la cuburi !

Acum nu mai ramane decat sa manance si Goanga ...
Despre Andrei

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

IO CU BLENDER DE MANA MOULINEX

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

blender manual bosch.intotdeauna pun si zeama,pt ca daca pasta e prea groasa,lui cris ii vine sa vomite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

in principiu iti trebuie un robot care sa aiba si un vas mai mic. daca robotul are un singur vas, de capacitate mare, nu poti face pireul pt o singura zi, se imprastie pe pereti.

eu am tot robot braun cu 2 vase, unul mai mare si unul mai mic. in cel mic faceam portiile mici. sau cu mixerul vertical, dar cu acesta nu poti mixa si carnea. tot robotul este mai eficient, dupa parerea mea.

l-am folosit si pe cel mare, faceam cantitati mai mari pe care le puneam apoi la congelator, in cutiutze mici cat pt o portie. faceam un piure de legume diferite, cu unt si laptic. separat pasam si carnea (tot la mixer) amestecata cu un pic de supa, sa nu fie fada/ innecacioasa. carnea o puneam cam 2-5 linguritze intr-o pungutza (in functie de varsta).

la ora de masa, incalzesti pireul si portia de carne la microunde suau pe bain-marie, le amesteci in castronel si gata!

daca totusi vrei sa iei un mixer vertical, alege unul care are si vas pt tocat. pireul cu tot cu carnitza il vei putea face in vasul respectiv, are capacitate mica si poti face pt 1 zi in el.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Blender vertical Braun.
E super.

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Am avut un blender Braun. Trebuie mai multa supa, ca sa iasa piure fin (atat de fin ca il poate bea si din biberon, cu tetina cu gaura mare)
La 6 luni Cristi manca deja carne, pe aceea o fierbeam si o dadeam prin masina de tocat (tot electrica, aveam un robot Moulinex)
Ce vremuri grele... bine ca am baiat "mare" acum

Ingrid si Cristi 3 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryda67 spune:

sunt da acord ca piureul il poti face lejer cu furculita, nu-ti trebuie nici un blender...daca fierbi legumele cel putin o ora asa cum scrie la carte, pana se sfarama...in prima faza eu am preferat sa-i dau piureurile HIPP din comert pentru ca cele de pe piata nu stii ce provenienta au...cei de la HIPP fac agricultura organica, au produse garantate...un borcanel ajunge trei zile, cred ca merita la varste mici, te scuteste de o gramada de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacra80 spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o proaspata mamica si m-ar interesa si pe mine cum se prepara mancarea bebelusilor! In acest moment papam doar laptic dar curand vom trece la suc de fructe si legume.
Ce este mai bun si ieftin sa cumpar, astfel incat sa pot prepera si sucuri si piureuri pentru bebelus??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Fetelor, putin off topic.
Si eu am copil de aproape 3 ani, am pasat cu furculita ca n-aveam cu ce - doar mixer normal da nu dadea rezultate si plus ca trebuia sa mai si spal atatea chestii!
Acuma eu voiam sa va intreb altceva. Zilele astea vreau sa-mi iau Blender - pentru facut pureuri: de spanac, pateu, fasole batuta s.a chestii care nu se fac frumos cu furculita. Ziceti-mi si mie, ca am vazut mai multe pareri: ce face in plus unul fata de altul? Ce sa-mi iau sa faca mai multe faca tot dau banii? E mai bine Blender sau Mixer vertical? Sau...e acelasi lucru?

Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput