Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 5
irlandeza spune:
Buna dimineata fetelor.
Sunt in asteptare , a cincia zi de intarzieri, testul de dimineata negativ. Probabil o dereglare. Din pacate nu stiu unde sa merg, medicul de fam. imi face trimitere la spital si aia ma programeaza in cateva saptamani sau luni, asa ca astept sa-mi vina uratii fara medicamente. Nici nu cred ca astia mi-ar da ceva ca sa-mi vina.
Noi 2 singurei
bibyrox spune:
Nana spor la !!! Cat mai muuuult si cu folos! Sa nu care cumva sa te gandesti la in timp ce "lucrezi"! Te puuup si iti tin pumnii luna asta!!!
Rox o sa fie bine! O sa vezi!
Cami, hai iubita cu testul pozitiv!!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
RAMONELLA spune:
Hai Irlandeza!!!!Facem galerie!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
violeta69 spune:
tzuca imi pare tare rau pt tine....dar cine stie,poate-poate ....mai sunt sperante!
Irda felicitari......sa fie un BB sanatos si frumos!
Rox....nu-ti face ganduri negre...pt ca totul e programat de ...SUS!!!
fetelor,sa aveti o saptamana fertila si plina de
-pt toate viitoarele si actulalele mamici!!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
bibyrox spune:
RAMO auzi da' tu cum stai? Ca tot faci galerie dar tu nu zici nimic... Ia zi repede aici ca sa fiu pregatita sa-ti fac o galerie frumoasa!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
RAMONELLA spune:
Biby draga eu ce sa-ti spun...sunt in Z6,astept sa se produca ovulatia,maine ma duc la doctor sa-mi fac o ecografie abdominala si vaginala si sa-mi ia secretie.Vreau sa ma asigur ca totul e in regula pe cand va veni bebitulSper sa fie totul ok.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
maria08 spune:
Buna dimineata!
Tzuca: Imi pare tare rau.....nu am cuvinte....dar totusi trebuie sa se lamureasca situatia cumva.... poate Bunul Dumnezeu va face o minune!!!!!!
Irlandeza: Ai mai avut asa intarzieri??? Eu una cred ca-i de bine!
Pup!
irlandeza spune:
Ramonella , mersi de galerie.
Maria, in afara de prima luna dupa pierderea sarcinii, n-am mai avut intarzieri niciodata , nici macar o zi. Sunt ca un ceas, nu stiu ce s-a intamplat luna asta. Ca n-am luat nci medicamente, nici socuri puternice n-am avut . Probabil ca imi doream asa mult sa-mi intarzie ciclu ca sa fie bebe, si acum mi-a intarziat dar fara bebe.
Noi 2 singurei
tzuca74 spune:
Pentru mine cred ca pana aici a fost,totul s-a terminat,a fost un vis frumos...am fost de dimineata la eco la al 2 -lea medic si vestea sa zicem buna este cu nu este SEU ci intrauterina din pacate oprita in evolutie.Acum se mai vad niste urme de ceva ce trebuie curatat...Da ,oricum dupa 6 ani ,asa sa se intample dintr-o data era prea frumos.Adevarul ca eu imi cunosc amaratul de organism si la baza sunt o "cacacioasa"-scuzati expresia dar de cand ma stiu am fost o sensibila si luam din mers orice boala...Deocamdata sotul vrea sa ma vada in regula si zice chiar el ca va avea grija de mine...pupici tuturor si sanatate!