Vine barza? (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele..
scuze ca n-am intrat pana acu'...am avut probleme cu netul acasa..
am stat ca pe ghimpi ca n-am putut intra sa va spun...chiar ma batea gandul sa ma duc la un net cafe, dar am avut o groaza de treaba acasa...

vesti nasoale din pacate...ma iau de manuta cu anca, iau duphaston 5 zile,..nu este bebe...e ori o degeglare hormonala...ori din cauza ovarului drept, care are cica aspect polichistic.

daca a reparat sotu' problema cu netul, intru diseara si va spun exact ce scrie in diagnostic...sa va dati si voi cu parerea...ca uitasi reteta acasa.

ideea este ca m-am dezumflat, tot am sperat pana am ajuns la ea ca e bebe...
acum sunt deja la a treia zi de duphaston si astept sa-mi vina cm mai repede, sa treaca si sa ma apuc din nou.
in rest, nu stiu ce sa mai zic...sambata nu mai aveam chef de absolut nimik...acum parca mi-am mai revenit un pik, un 5% asa...

va pup dulce si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by bibyrox
Multumim pentru vorbele frumoase Nana! Sa dea Dumnezeu sa vina si la tine luna aceasta mult asteptatul !

Multumesc din suflet.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

neata la fete si pupici
este Z38 la mine si eu nu mi-am facut testul, sanii ma dor in continuare de vreo saptamana si nu sunt in stare sa-mi cumpar un test, nu vreau sa vad doar o liniuta

nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

ROX offf si cat te-am asteptat cu o veste buna! Hai nu mai fi trista! E bine ca ai fost la dr.! Bravo tie! Uite eu ma tot chinui sa merg si nu mai ajung... Acum cel putin sti ce se intampla cu tine! Ti-a dat vreun tratament ceva? Dupa ce trece CM poti sa prestezi pt bebe? Pup fata!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Camelia eu zic sa faci un test ca nu cumva sa fie cum a fost la mine si la Rox,o dereglare hormonala.
Curaj si fa un test ca daca este bb apare liniuta ,daca nu stii ce trebuie sa faci.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Camelia ooooo ce tare pe pozitii esti!!! Eu in locul tau imi faceam vreo 10 teste pana acum! Sa dea Dzeu sa fie BB!!!! Cat mai ai de gand sa astepti pana faci testul?? La o intarziere asa mare... eu cred ca esti ! Ce bine ar fi!!! Avem nevoie de inca o gravidutza saptamana aceasta! Hai.. poate totusi faci testul ala!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la mine.
Incepem o saptamana noua si sper din tot sufletul sa fie o saptamana cu cat mai multe gravidutze.
La mine Z14. Ieri s-a pozitivat testul de ovulatie deci zilele astea am treaba.
Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

saru' mana fete pentru incurajari
cred ca ma duc chiar acum si-mi cumpar unul si cu voi aici il fac
daca vad doar o liniuta voi avea nevoie de voi

nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

mi-a dat duphaston sa-mi vina mai repede cm...
si in principiu, pot presta din nou dupa ...numai sa vina mai repede, ca m-am saturat..sunt deja Z40..m-a dat total peste cap.

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Camelia e clar ca e bebe!!!!Hai no,fa un test.....Please!!!!!Pentru noi!!!Nu meritam asa ceva??????Te rugam!!!!!!!!!Haideti fetelor sa facem galerie pt Cami!!!!!!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput