Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 27
lullabay spune:
Lili nu te-am vazut cu siguranta..nu am vazut decat mamici si tatici cu carucioare...Poate data viitoare ne intalnim..eu sincer astept sa ne vedem sa ne povesteti pe unde ai mai fost cred ca ai niste povestiri fascinante si deabia astept sa ni le impartasesti :)))
Fetelor nu stiu daca s-a mai discutat daca da va rog sa ma iertati dar nu am timp sa caut in urma:voi ce pompe folositi?Eu am una tip seringa de la nuk cu care nu scot decat cativa ml...si ma opresc ca ma doare rau de tot....am imprumutat una de la chicco cu para am scos 20 ml si am renuntat ca ma durea mana..
as vrea sa cumpar una manuala de la avent dar nu stiu daca se merita ..costa 2 mil jumate si daca nu fac nici un fel de treaba cu ea?despre cele electrice nu zic nimic ca sunt scumpe rau..
Daca aveti alte modele cu care va faceti treaba bine spuneti-mi si mie va rog
Multumesc!!!!!!!!!!
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
_Ralu_ spune:
fetelor, eu m-am scandalizat de atunci cand am vazut ca le-au lasat copilul! acum, cand am vazut ca a murit copilasul....imi venea sa mor de necaz!
aaa, si atunci, i-au intrebat daca ar ierta-o pe cea care a rapit copilul! si au zis ca daca le-ar da vreo 6 milioane, ar ierta-o!
gripo, sa ne zici si noua de firma aia ca am si eu o gramada de hainute care mi-au ramas de la alex, unele chiar noi care nu mi-au placut de ex, si as vrea sa le dau!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Ramo, chiar asa, azi dimineata in chinurile alea ma gandeam ca tare bine mi-ar prinde o epidurala, zau asa
Asa am simtit si eu dupa nastere cand mergeam la toaleta. Durerile au fost mai puternice decat cele ale nasterii, imi venea sa urlu la baie. Din fericire in cateva zile s-a reglat tranzitul intestinal de la sine, fara alte remedii.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
lullabay spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Am si eu o intrebare pentru mamicile care isi hranesc bebeii exclusiv la san. CATE ORE DORM PE NOAPTE SI CAT DE DES PAPA? De fapt sunt doua intrebari...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
Stefan mananca haotic de la intervale de o ora jumatate pana la intervale de 6 ore...seara adoarme de la 10 pana la 12 jumatate depinde de zi..ii facem baita la 8 dar nu adoarme dupa baie..iar noaptea manaca destul de des la intervale de 2- 3ore..de dormit de la 12 pana pe la 9 cu pauze de masa evident...eu adorm deobicei in pauza lui de masa si ma trezesc cu el adormit si cu sanul langa gurita lui..
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
RO ANA spune:
Lilina tinem legatura.Eu azi nu l-am scos la plimbare, mi s-a parut ca e umiditate prea mare in atmosfera, dar a fost foarte agitat.Cred ca maine nu mai scap........
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Lili nu te-am vazut cu siguranta..nu am vazut decat mamici si tatici cu carucioare...Poate data viitoare ne intalnim..eu sincer astept sa ne vedem sa ne povesteti pe unde ai mai fost cred ca ai niste povestiri fascinante si deabia astept sa ni le impartasesti :)))
Si eu astept sa ne intalnim intr-o zi si sa stam de vorba. Pacat ca acum vremea e capricioasa si nu ne putem face planuri de genul "ziua x, ora y, locul z".
Vin cu o idee totusi. Sa stabilim un loc si-o ora de intalnire valabile pentru fiecare zi, vine cine poate. De exemplu la Teiul lui Eminescu la ora 13.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
gripo spune:
LULLABAY, daca ai pe cineva in Bucuresti care sa-ti trimita un pachet, iti dau eu gratis o pompa electrica de la primii pasi, la care poti regla si cat de tare sa traga, ca sa poti suporta durerea. Eu zic ca e buna, daca ai lapte, bineinteles, macar sa o foloseasca cineva.
MAMILILI, ma bucur ca suporta binisor tratamentul, tin pumnii pentru joi, si ar trebui sa te tunzi cum vrea el, ca si-asa sufera, macar tu sa-i faci pe plac.
RALU, cu siguranta o sa postez pe forum cand am datele toate, si o sa vad atunci cum facem, ca sa strangem de prin tot Bucurestiul, ca sunt sigura ca vor fi mai multe fete care vor, sau, cel putin asa sper.
USORLILI, stiu, am citit si eu atunci, si o zi intreaga nu am mai fost buna de nimik. Ingrozitor de trist.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
lilina spune:
lullabay, eu folosesc pompa san manuala de la Avent de care sunt FOARTE multumita
la inceput e mai greu pana faci vidul acela care-ti prinde bine sfarcul
apoi e super super usor si simplu
ti-o recomand !!!
eu am luat-o de la Baby Expo cu 1.700.000 lei si are 2 biberoane si suzeta
dar la farmacia Donna e 2.330.000 lei
vezi ce targuri sunt acum de sarbatori sau pe net
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
lakioana spune:
Fetelor...fata mea NU MAI VREA SA MANANCE!!! Cum o pun la san, cum urla de parca i-as da otrava!!! Daca o oblig face si mai rau...plange pana se inroseste si nu mai respira un timp. Mai nou o adorm in brate DANSAND, si o cobor pana la nivelul pieptului...si ii bag sfarcul in gurita.Doar asa suge cate putin.De exemplu acum a supt 40 ml.
IMI VINE SA-MI PUN MAINILE IN CAP SI SA IMI IAU CAMPII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CE SA II FAC SA MANANCE? SI CARE O FI CAUZA DIN CARE NU MAI VREA NICI SA VADA TATZA?
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
alexxia spune:
Usorlili bine ai venit.
Ro-ANA si lilina si noi tot in IOR mergem ( cand e mai frumos afara poate ne intalnim )
Fetelor revin si eu cu eterna problema , kk. Acum are scaun in fiecare zi ( cel putin de trei zile asa se intampla ), dar e verzui. Stiam ca daca bebelul e hranit exclusiv la san si face kk verde nu-I nici o problema, dar a mea papa doar forumula.
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!