Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Andra, super idee! Le-o bag pe asta cu vaccinul ca sa nu se mai apropie. Ce amuzanta esti, pana la 18 ani...
Merci mult pentru raspuns!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Ralucutza, m-am uitat acum prin link-urile tale: foarte frumoasa povestea Alexiei, superbe pozele imbracata in Craciunita, iar site-ul e foarte haios!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

FLORICEL79, BINE AI VENIT IN FAMILIA BUCURIILOR!

MAMILILI, cum se simte sotul tau de cand a inceput tratamentul? si nu ne-ai spus ce ti-ai facut la coafor.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

RALU, cumplit! ce pacat! DUMNEZEU ii daruise acelui copilas si viata si norocul de a avea niste parinti in firea lor, pacat! Cand eram in maternitate, era acolo si un salonas cu parasiti, Doamne, cata durere aveam cand ii vedeam! cel putin, m-am nimerit o data cand o hranea pe o fetita, o frumoasa foc, o roscata grasuna si pofticioasa. De cand il am pe Raducu ma gandesc aproape in fiecare zi la copilasii astia, care pleaca in viata din start cu un handicap-lipsa unei mame si a unei familii. De Craciun stiu o firma care vrea sa faca o campanie de strangere de lucrusoare si altele pentru casele de copii, si vreau sa dau si eu ce pot, ce ramane de la fi-miu si altele. Am un sentiment de durere si, nu stiu de ce, de vina, pentru ca, poate ar trebui sa iau si un copil din asta, as avea destula putere sa-l iubesc, dar...comoditatea si lumea ma impiedica. Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun, dar chiar e pacat ca sunt copii care cresc asa, si cica suntem superiori animalelor.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

floricel79 si usorlili bine ati venit printre noi mamici si bebici acare de care mai frumosi!

ralu ti-m vazut printesa. tare frumoasa e. aaa, stai linistita ca e frumoasa ca si mamica ei, nu seamana cu soacra ta

ignatica ce frumusel e David. Sa creasca mare si sanatos grasunelul!

eloise si eu vroiam sa-ti recomand activia. La mine functioneaza si iaurturile simple. am patit-o si eu intr-o zi de m-au apucat transpiratiile, mai ceva ca la nastere.

mami fericita de PATRICIA MARIA 06.09.2006

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Multumesc de urarile de bun venit!
Exact asa am si eu perioade, ba sunt tari si grei, ba moi si goi; dar in seara asta am incercat sa ma mult si am scos cu mare greutate 30ml si imediat dupa am pus-o la san si creau sa va zic ca a scos lapte la greu, ii curgea pe barbita de nu-mi venea sa cred!!!
Eu tin neaparat s-o alaptez cat se poate de mult asa ca... nu ne lasam.
vroiam sa va mai intreb, care-i faza cu cele zece mesaje de care zicea Usorlili ca tre' sa le trimiti?
si cum se coloreaza/boldeaza etc cuvintele?
eu am incercat sa selectez cuvantul si apoi sa aleg "culoare" dar nu merge

quote:
Originally posted by mephala30

UsorLili si Floricel79, bun venit alaturi de noi!

Floricel, si eu am perioade cand imi pleznesc sanii de plini ce sunt, dar si momente in care sunt atat de goi, incat ma intreb cu ce se satura...

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Eloise[/green], eu sufar de constipatie in general dar dupa nastere a fost ingrozitor; s-a mai reglat problema cu Opium CH30 remediu homeopat care merge in constipatie; am luat doar 3 zile, dimineata; efectul nu a fost imediat - doar dupa cateva zile a inceput sa se simta dar acuma sunt ok.

quote:
Originally posted by eloise

Eu ma confunt cu o constipatie cumplita. N-am mai vazut asa ceva. Sigur e pe fond hormonal, dupa nastere. Si credeam ca am scapat de ea, chiar ii dadeam sfaturi lui Itzy... dar acum a revenit in forta si nimic nu functioneaza. Trec zile in sir si...nimic...iar apoi ma inchid in baie cate juma de ora(lasand copilu sa urle, ca n-am incotro), si nu va spun ce chinuri groaznice indur...si a 2-a zi de la capat. Hemoroizi, sange, dureri naspa rau de tot, tot tabloul, scuzati detaliile... , cine a avut astfel de probleme in sarcina sau dupa, spuneti-mi ce functioneaza, ce sa ma iau, in afara de Herbolax si Activii la greu si alimentatie sanatoasa fara paine...ca pe astea le-am incercat in zadar , e cumpliiiit![/green][/b]

mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ramo, chiar asa, azi dimineata in chinurile alea ma gandeam ca tare bine mi-ar prinde o epidurala, zau asa

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by gripo

Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun, dar chiar e pacat ca sunt copii care cresc asa, si cica suntem superiori animalelor.

Da, Dori, sentimentul asta il am si eu de cand l-am nascut Tudor.

Doamne, ce cumplit trebui sa fie pentru copii astia.Citeam zilele trecute o postare a userului FLORIDECIRES, la un subiect de pe forum. Ea povestea despre copii prematuri si abandonati.
Se obisnuisera cu vocea ei si decate ori mergea la sectia de prematuri, la fetita ei, toti incepeau sa dea din maini si picioruse. Sarmani copii ai nimanui... Of, of, tare rau pentru bebei astia.

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gripo

MAMILILI, cum se simte sotul tau de cand a inceput tratamentul? si nu ne-ai spus ce ti-ai facut la coafor.

Cum ziceam, sotul face acum o doza mica de citostatic o data pe saptamana. Singurul efect advers de pana acum e somnolenta. Sper din suflet sa nu mai apara altele. Oricum dr a zis ca n-o sa-i cada parul ptr ca doza e mica si tratamentul e de scurta durata. Joi o sa faca noi analize.
La coafor n-am ajuns, doar la cosmetica ptr manichiura si epilat. Coaforul ma asteapta saptamana viitoare abia...sotul vrea sa ma tund iar ca anul trecut, cu breton drept in fata, gen Loredana Groza sau Elena Basescu...dar eu cu tunsoarea aia ma simt ca un catelus, ma autoporeclesc "Patrocle".

Poze Mathias

Mergi la inceput