Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Sephora spune:
Va pup fetelor pe toate.
Pe mine iar m-a chinuit iar net-ul,am descoperit de fapt ca era modem-ul defect.
Acum am reusit sa termin de citit ultimele capitole.
MirabelaC si bebe Matteo are acea pata vanata exact deasupra noadei,se cheama "pata lui Mongoloide",nu sunt vanatai si nici tulburari de circulatie,se atenuiaza in ani.Sunt prezente mai ales la copii bruneti,ai caror parinti sunt originari din Mediul Oriental,Europa Orientala,Asia si Mditeraneeni.Asta scre la mine in cartea de Puiericultura.
Fetele care aveti probleme cu lactatia,inafara de ceai incercati si cu Nutrinatal e natural 100% si costa in jur de 80.000 lei.La mine a dat roade.
Eli m-a bucur ca ai revenit,Imi pare rau insa de problemele avute.
Flory foarte frumoasa povestea.
Ralu o dulceata de Craciunita.
Itzy buzele Anei sunt superbe.
Pufy ai niste Pufi superbi,m-a tot intreb cum te descurci cu doi ca eu cu unu m-a urc pe pereti.
Se mai plangea cineva de durere de burta ca la ciclu si eu am avut azi,m-a asteptam sa-mi vina,vad ca acum a trecut.Oare de la ce e?
Am fost in Cora si am cumparat baiatului paturica cu jucarii deasupra (ce aratati voi Ratusca)asta e cu ursuleti,vad ca l-a atras,poate asa voi reusi sa-l fac sa stea mai mult in pat.Am mai luat o pernuta in forma de fluture,si bebe sta numai bine intre aripi,e buna si la alaptat,acum doarme pe ea,in pat.Eu nu inteleg cum stie el ca noaptea sa doarma in pat,langa mine,iar ziua numai in brate.
Mexxa ce face piticul,si-a revenit?
Si eu am avut show aseara n-a vrut sa doarma,noroc ca era si mama la mine si l-a linistit ea,ca altfel m-a suiam pe pereti.
A venit de miercuri,dar pleaca luni.Doamne ce bine mai e.Am iesit si eu numai cu sotul singuri de cand s-a nascut bebe.Normal ca am stat numai cu gandul la el,dar a fost bine.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
itzy-bitzy spune:
Buna seara mamicilor!!!
Pufy ti-am vazut si eu pozele. Super haiosi flacaii tai. Si au niste ochi...mortali.
Alexxia stai linistita si da-i si la o ora jumate fara probleme. Laptele de mama se digera ff repede. Si eu ii dadeam asa cand cerea. Abia dupa 6 saptamani a inceput usor usor sa pape la 3 ore dar daca scap o data la 2 ore...toata ziua si toata noapta asa ma papa....Plus ca bb a noastra inca face kk f des si isi goleste stomacelul ..astfel i se face foame repede....ca de mancat eu mananc ff consistent sa zic asa...si carne si lactate, oua...
Nu am avut nici un fel de pb pana acum...bubulina deja are 5250 grame.
Mirabela parca tu ai intrebat....sa stii ca nici eu nu am stors nici un pic de laptic cu mana. Imi este asa nu stiu cum....am reusit numai cu pompa si cu gurita bebelinei. Deci cand apasam cu degetele nu iesea nimic iar cu pompa am scos si 125 ml...
Cucoancea si eu am scapat de constipatie...cred ca totusi asta are o cauza hormonala. Am mai auzit mamici vaitandu-se de asta....o perioada de cateva saptamani dupa nastere. Totusi cred ca a contat si faptul ca am reinceput sa beau muuulta apa, pt ca pana acum parca si uitam sa ma hidratez calumea....
De cate ori citesc despre Maruca ta cum mananca parca citesc despre a mea
....
Putzuruca super hiaoasa pustoaica ta...si este o hlizitaaaa...imi place.
Adriana Mica pune-i manutele asa incrucisate in fata sa se sprijine el...pe pumnisori. Nici eu nu reuseam la inceput dar am vazut cum a pus-o asistenta cand a venit odata la noi si de atunci m-am dumirit si eu...ca altfel statea cu capul culcat...
Sephora 
Pupici si o noapte linistita si odihnitoare pt toti
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Sephora spune:
La multi ani bebeilor nascuti pe aceasta data,multa sanatate si sa cresteti mari sanatosi,norocosi si frumosi.
Sephora spune:
De cand iau Nutrinatal,dupa ce papa bebe,mai reusesc sa mai pun la congelator si cate 160-180 ml.Eu zic ca merita sa incercati.Nu in fiecare zi scot atata,dar oricum mai mult de 100 ml intodeauna.Plus ca beau 2 kg de ceai zilnic,plus unul de compot neindulcit.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Lili eu am mai stat in Copou pana pe la 2 si ceva..dar chiar daca ai fost pe acolo nu aveam cum sa te recunosc... ca esti secretoasa si nu vrei se ne arati pozici..:)))poate recunosteam bebicul dar deobicei nu prea ma uit in carucioare desi de multe ori sunt tare curioasa dar ma gandesc sa nu se supere vreo mamica ca ma uit la puiul ei..
Eu eram cu Mathias in port-bebe, inca nu ne-am luat carucior, o vom face saptamana viitoare. Asa ca daca ai vazut o mamica cu bluza de trening portocalie si un bebe lipit de ea, eu eram.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
Sephora spune:
Vad ca dormiti linistite,alaturi de bebeii vostri,eu nu am somn bebe doarme linistit,asa ca bufnitez,sper insa nu ptr mult timp.
De cand a venit mama m-am mai odihnit si eu,cica,am facut curatenie generala,am spalat si calcat vreo 4 stendere.Dar m-am linistit la creer,ce mult conteaza.
Itzy
si pe pitica.
Susa spune:
Buna seara de fapt dimineata deja..
noi am fost azi la chef(ziua nasului lui mami si tati si viitor al meu) si a fost super fain..am dansat daca vreti puteti vedea cateva poze..ne-am comportat foarte bine am socializat cu lumea si apoi am stat in camera cu buni...acum dormim dusi iar mami bufniteaza singura pe forum..va pup si sanatate tuturor(mai ales Ilincai care e la spital din cate am inteles)
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
matahut spune:
Neata!
Noi ne-am frichinit iar...Pana nu am pus-o in scoica nu s-a linistit. Nu stiu ce poate fi. Papa bine, adoarme bustean iar la juma de ora incepe sa se foiasca cu ochii inchisi. Se mai potoleste cate un minut, iar se foieste 5 si tot asa m-a tinut de la 22:30pana la 1 noaptea, cand m cedat nervos si am pus-o in scoica. Acolo....a adormit instantaneu! Mai sa fie.... Acum inca doarme acolo...dusa!
Din serialul cu vecinii....Azi dimineata ne-am trezit cu batai puternice in usa. A deschis tati si cine era? Baba de vizavi batea cu basonul in toate usile. Are peste 90 de ani, e singura si....se pare ca a innebunit. L-a intrebat pe tati daca stie pe ce lume suntem
. Tati a incercat sa isi pastreze calmul desi incepuse sa ii fie si frica fiindca ea tot invartea palosul (bastonul) iar Ana noastra venise si ea la usa sa vada ce se intampla. I-a spus tati ca se afla acasa, iar ea: Si dv va place sa fiti acasa? A intrebat-o daca poate sa o ajute cu ceva iar i-a ea i-a intors-o: da eu pot sa va ajut cu ceva? Veniti, usa e deschisa....In fine, dialogul a continuat in acelasi ton absurd. E trist si sinistru in acelasi timp. Poate sa dea si foc la bloc intr-o zi.
Hai ca ma duc sa bag multa papa (sa fie laptic
) si sa ne pregatim pentru biserica. Sunt foarte incantata ca pot merge acum la biserica. M-am simtit tare frustrata in cele 6 saptamani de lauzie. E, o sa va scriu si eu intr-o zi povestea Marucai si o sa intelegeti mai multe atunci.
Pup!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
adoarme bustean iar la juma de ora incepe sa se foiasca cu ochii inchisi. Se mai potoleste cate un minut, iar se foieste 5 si tot asa...
Asa a facut si David azi noapte, plus ca a mancat la 2 ore cate un pic si apoi adormea dar se foia tare prin somn.
Sunt foarte incantata ca pot merge acum la biserica. M-am simtit tare frustrata in cele 6 saptamani de lauzie. E, o sa va scriu si eu intr-o zi povestea Marucai si o sa intelegeti mai multe atunci.
Pup!
Te inteleg perfect, si eu am suferit mult din cauza asta, mie mi s-a citit molifta la 8 sapt. si pana atunci tare mult mi s-a parut.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
tuturor celor care si-au "bucurat" mamicile si taticii prin venirea lor pe lume intr-o zi de 26!
David nu stiu ce a avut azi noapte, s-a foit non-stop si dimineata s-a trezit urland... abia acum a adormit la mine pe burtik si l-am pus in patut tot pe burta... sper sa doarma bine...
Sunt si eu de acord cu o intalneala dar in Copou e mai greu de ajuns cu carutul, eu stau in Mircea, dar voi vedea eu cum ajung.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.